Rodičovský příspěvek - co potřebuji?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Potřebuješ z Litoměřic papír o výši PPM, jmenuje se to „Potvrzení o nároku na dávky (náhrady) ovlivňující nárok a výši rodičovského příspěvku“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale můžeš to vyřídit i poštou.Já bydlela na Kladně a trvalé měla u Ostravy a taky jsem tam nemusela jet ![]()
- Citovat
- Upravit
zichisek píše:
Ale můžeš to vyřídit i poštou.Já bydlela na Kladně a trvalé měla u Ostravy a taky jsem tam nemusela jet
Nějak vytisknout a vyplnit formulář? ![]()
- Citovat
- Upravit
julniki píše:zichisek píše:Nějak vytisknout a vyplnit formulář?
Ale můžeš to vyřídit i poštou.Já bydlela na Kladně a trvalé měla u Ostravy a taky jsem tam nemusela jet
Jojo, tady ten - https://formulare.mpsv.cz/…orm/edit.jsp?…
vyplnit,podepsat a doporučeně poslat.Já jsem jim k tomu ještě strčila dopis, že žádám o rodičák a že bydlím na jiné adrese, tu jsem ubedla a i telefonní číslo.Paní z úřadu mi pak ještě volala, protože mi tam něco chybělo,tak to doplnila a na adresu kde jsem bydlela mi pak přišel dopis o přiznání RP a na účet chodí penízky bez problému.
edit : Jo a myslím, že jsem k tomu posílala i okopírovanou občanku.
Příspěvek upraven 09.02.12 v 20:03
- Citovat
- Upravit
já sem byla vyplácená sociálkou ústí nad labem a bydlím jinde.. došla sem si na pracák pro formuláře, tam mi dali i ten papír na potvrzení výše vyměřovacího základu a šla jsem tady na sociálku a tady mi to normálně potvrdili.. nikam sem jezdit nemusela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
monicskaa píše:
já sem byla vyplácená sociálkou ústí nad labem a bydlím jinde.. došla sem si na pracák pro formuláře, tam mi dali i ten papír na potvrzení výše vyměřovacího základu a šla jsem tady na sociálku a tady mi to normálně potvrdili.. nikam sem jezdit nemusela
Mě na Kladně řekli, že to tak nelze, že mi to oni udělat nemohou, tak jsem volala tam kam spadám a paní říkala, že to mám poslat poštou.
- Citovat
- Upravit
joo ty myslíš rovnou formuláře na žádost o rodičák??? to asi jo, já myslela jen to potvrzení o výši denního vyměřovacího základu, že jí potvrděj všude.. tak se omlouvám.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zichisek píše:julniki píše:zichisek píše:Nějak vytisknout a vyplnit formulář?
Ale můžeš to vyřídit i poštou.Já bydlela na Kladně a trvalé měla u Ostravy a taky jsem tam nemusela jetJojo, tady ten - https://formulare.mpsv.cz/…orm/edit.jsp?…
vyplnit,podepsat a doporučeně poslat.Já jsem jim k tomu ještě strčila dopis, že žádám o rodičák a že bydlím na jiné adrese, tu jsem ubedla a i telefonní číslo.Paní z úřadu mi pak ještě volala, protože mi tam něco chybělo,tak to doplnila a na adresu kde jsem bydlela mi pak přišel dopis o přiznání RP a na účet chodí penízky bez problému.
edit : Jo a myslím, že jsem k tomu posílala i okopírovanou občanku.
Příspěvek upraven 09.02.12 v 20:03
Jojo, kopii občanky (raději i tatínka) a kopii rodného listu dítka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak jsem tu zase pro radu
Mateřskou jsem dostávala z Litoměřic podle místa působení zaměstnavatele a trvalé bydliště mám u Ostravy, tudíž si musím rodičák vyřídit v Ostravě, ale co k tomu potřebuju, abych tam nejela zbytečně, potřebuju nějaký papír přímo z Litoměřic, nebo si to můžu vyřídit na pobočce třeba v Ostravě? Díky