Rodičovský příspěvek - co potřebuji?

nikol.ondrášovka
9.2.12 18:55

Rodičovský příspěvek - co potřebuji?

Ahoj tak jsem tu zase pro radu :oops:

Mateřskou jsem dostávala z Litoměřic podle místa působení zaměstnavatele a trvalé bydliště mám u Ostravy, tudíž si musím rodičák vyřídit v Ostravě, ale co k tomu potřebuju, abych tam nejela zbytečně, potřebuju nějaký papír přímo z Litoměřic, nebo si to můžu vyřídit na pobočce třeba v Ostravě? Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101777
9.2.12 19:03

Potřebuješ z Litoměřic papír o výši PPM, jmenuje se to „Potvrzení o nároku na dávky (náhrady) ovlivňující nárok a výši rodičovského příspěvku“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.2.12 19:09

Ale můžeš to vyřídit i poštou.Já bydlela na Kladně a trvalé měla u Ostravy a taky jsem tam nemusela jet :palec:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
9.2.12 19:51
zichisek píše:
Ale můžeš to vyřídit i poštou.Já bydlela na Kladně a trvalé měla u Ostravy a taky jsem tam nemusela jet :palec:

Nějak vytisknout a vyplnit formulář? :think:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
9.2.12 20:00
julniki píše:
zichisek píše:
Ale můžeš to vyřídit i poštou.Já bydlela na Kladně a trvalé měla u Ostravy a taky jsem tam nemusela jet :palec:

Jojo, tady ten - https://formulare.mpsv.cz/…orm/edit.jsp?…

vyplnit,podepsat a doporučeně poslat.Já jsem jim k tomu ještě strčila dopis, že žádám o rodičák a že bydlím na jiné adrese, tu jsem ubedla a i telefonní číslo.Paní z úřadu mi pak ještě volala, protože mi tam něco chybělo,tak to doplnila a na adresu kde jsem bydlela mi pak přišel dopis o přiznání RP a na účet chodí penízky bez problému.

edit : Jo a myslím, že jsem k tomu posílala i okopírovanou občanku.

Příspěvek upraven 09.02.12 v 20:03

• Citovat
  • Upravit
6224
9.2.12 20:01

já sem byla vyplácená sociálkou ústí nad labem a bydlím jinde.. došla sem si na pracák pro formuláře, tam mi dali i ten papír na potvrzení výše vyměřovacího základu a šla jsem tady na sociálku a tady mi to normálně potvrdili.. nikam sem jezdit nemusela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.2.12 20:02
monicskaa píše:
já sem byla vyplácená sociálkou ústí nad labem a bydlím jinde.. došla sem si na pracák pro formuláře, tam mi dali i ten papír na potvrzení výše vyměřovacího základu a šla jsem tady na sociálku a tady mi to normálně potvrdili.. nikam sem jezdit nemusela :palec:

Mě na Kladně řekli, že to tak nelze, že mi to oni udělat nemohou, tak jsem volala tam kam spadám a paní říkala, že to mám poslat poštou.

• Citovat
  • Upravit
6224
9.2.12 20:15

joo ty myslíš rovnou formuláře na žádost o rodičák??? to asi jo, já myslela jen to potvrzení o výši denního vyměřovacího základu, že jí potvrděj všude.. tak se omlouvám.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
9.2.12 20:34
zichisek píše:
julniki píše:
zichisek píše:

Jojo, tady ten - https://formulare.mpsv.cz/…orm/edit.jsp?…

vyplnit,podepsat a doporučeně poslat.Já jsem jim k tomu ještě strčila dopis, že žádám o rodičák a že bydlím na jiné adrese, tu jsem ubedla a i telefonní číslo.Paní z úřadu mi pak ještě volala, protože mi tam něco chybělo,tak to doplnila a na adresu kde jsem bydlela mi pak přišel dopis o přiznání RP a na účet chodí penízky bez problému.

edit : Jo a myslím, že jsem k tomu posílala i okopírovanou občanku.

Příspěvek upraven 09.02.12 v 20:03

Jojo, kopii občanky (raději i tatínka) a kopii rodného listu dítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat