Rodičovský příspěvek od ledna 2007
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Chci reagovat na příspěvek z 26. října, kde je napsán názor, že rodičovský příspěvek je pro matku a přídavek je pro dítě, a kdo na to nemá, ať si dítě nepořizuje.Dotyčná asi netuší, kolik dělají přídavky a z nich se asi těžko pokryjou měsíční náklady pro dítě. Kdo na to nemá, ať si dítě nepořizuje? To by asi za chvíli náš stát vymřel.Rodičovský příspěvek je pro matku? To je trochu sobecký názor ne? Když půjdu koupit boty, tak určitě první je koupím dítěti a potom sobě ne? a určitě mi na ně zmíněné přídavky na dítě stačit nebudou.
- Citovat
- Upravit
Porodnost celkem roste a urcite si lidi neporizuji mimi kvuli rodicovskemu prispevku. Nicmene pri prispevku Sajles se divim, ze se tedy poridila druhe dite, kdyz je vsechno tak drahy…
- Citovat
- Upravit
Tak jsem položila dotaz přímo na diskusi Topolánek ohledně rodičovského příspěvku od roku 2007 a toto mi odepsal
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz!
Budu se snažit Vám odpovědět jakmile mi to čas dovolí!
Mirek Topolánek
Stačila pouze rychlá odpověď, že? Např ANO bude zvýšeno!!!! Po tomto tomu moc nevěřím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lajlo, a kam jsi to posílala na diskuzi? Je totiž celkem možný, že tohle mají nastavené jako okamžitou odpověď, aby lidi věděli, že jejich dotaz je tam a nezkoušeli to xkrát. A k Tvojí otázce se teprve dobere a odpoví Ti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protoze pisu z prace a blbne mi tu prihlasovani. Normalne jsem byla prihlasena a pri kazdem „vlezu“ na emiminu jsem byla automaticky prihlasena, ted mam nahore jen „join?“. Tak pardon, netusila jsem, ze tu funguje „sledovani“