Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pavlik Morozov píše:
Ja vam ji vyresim hned a zadara
To by mě vážně zajímalo jak ![]()
@Anonymní píše:
To by mě vážně zajímalo jak
Tak mne rekni problem
@Pavlik Morozov píše:
Ja vam ji vyresim hned a zadara
Jé, já jsem si myslela, že se fušuješ v diskuzích o vaření jako druhý Pohlreich a ono ne, Ty jsi psychoterapeut
![]()
Troll je to, bacha na něj ![]()
@Pears206 píše:
Jé, já jsem si myslela, že se fušuješ v diskuzích o vaření jako druhý Pohlreich a ono ne, Ty jsi psychoterapeut![]()
Troll je to, bacha na něj
Je smutne, ze musim zenskym radit ve vareni, ze se do svickovy a rajsky nedava mouka. Pak se divte, ze manzelum nechutna.
@Anonymní píše:
To by mě vážně zajímalo jak
předpokládám že nabídkou kvalitního sexu…
Koukám na web té poradny - hele to je spíš poradenství, nemají výcviky na terpii a taky ji nenabízí.
Tihle vypadají dobře, jen jsou bohužel za přímou platbu
A vypadá to že Domus snad má prostředky hrazené z veřejných zdrojů a dělají i rozhodně složitější příběhy - těm bych se určitě ozvala, jestli mají kapacity
@Pavlik Morozov to jsem zvědavá jak otřese tvým vnitřním světem, až si dogoogliš kdo byl Escoffier a jak vařil sauce tomate, jednu ze základních omáček vysoké francouzsk kuchyně.
@Ou píše:
@Pavlik Morozov to jsem zvědavá jak otřese tvým vnitřním světem, až si dogoogliš kdo byl Escoffier a jak vařil sauce tomate, jednu ze základních omáček vysoké francouzsk kuchyně.
Proc by to melo trast ceskou rajskou a svickovou?
@Pavlik Morozov píše:
Proc by to melo trast ceskou rajskou a svickovou?
jo českou? Tak co třeba Sandterka. Nebo Vrabec.
Idiot je ten, kdo má pocit, že existuje jen jedna správná verze a přitom jaksi nerozumí základním principům.
Ano, samozřejmě že se dá udělat dobrá omáčka bez mouky. A ano, samozřejmě že se dá udělat dobrá, tradiční omáčka s moukou. A samozřejmě že se to dá zkazit jak s mkoukou, tak bez mouky. Když umíš jen jedno neumíš vařit.
@Ou píše:
jo českou? Tak co třeba Sandterka. Nebo Vrabec.Idiot je ten, kdo má pocit, že existuje jen jedna správná verze a přitom jaksi nerozumí základním principům.
Ano, samozřejmě že se dá udělat dobrá omáčka bez mouky. A ano, samozřejmě že se dá udělat dobrá, tradiční omáčka s moukou. A samozřejmě že se to dá zkazit jak s mkoukou, tak bez mouky. Když umíš jen jedno neumíš vařit.
Ukaz mne jednoho dobreho kuchare, ktery dela tradicni ceskou rajskou a svickovou s moukou ![]()
Tradicni Ou prispevek. Blabol ktery vypada chytre, ale je naprosto mimo tema a obsahovy prazdny.
Za tipy děkuji a vy @Pavlik Morozov kdybyste se raději vyjadřoval k věci!
@Anonymní píše:
Za tipy děkuji a vy @Pavlik Morozov kdybyste se raději vyjadřoval k věci!
K veci se nemohu vyjadrit, protoze jste mne jeste nerekla vase neresitelne trable
pak vam poskytnu fundovanou radu a vy si s ni nalozite jak chcete.
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda někdo v poslední době využil služby rodinné poradny v Plzni na Denisově nábřeží, případně jak jste byli spokojeni?
Nebo bych byla ráda za doporučení psychologie pro párovou terapii při hluboké krizi ve vztahu. Děkuji.