Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně se Veronika taky nelíbí, Verena taky ne… ale Berenika třeba jo
Okamžitě mi naskočila nějaká velmi nepříjemná pohlavní choroba
… z toho důvodu nelíbí.
Dala bych Veroniku. Obzvlášť, pokud se ti dlouho líbí. Vždyť je jen o dvě písmena delší než Verena, to zas není tolik ![]()
Já jsem Veronika V…á - taky dlouhý, ale nikdy jsem s tím neměla problém ![]()
Edit: tech teček tam má být 11
@Lejaa píše:
Verena mi přijde jak název nějakých ženských léku, antikoncepce nebo prášků na mykózujsem asi trhlá, ale hned mi to naskočilo.. Nedala bych takové jméno
Verona je skupina ![]()
Verena je ok. Nicmene bych se delsimu jmenu i prijmeni az tak nebranila.
Verena, nezvykle jeste jsem neslysela, ale proc ne.
Me by se libila Vera. Ne Věra, ale Vera.
Mam Veroniku
a prijmeni ma 10 pismen. Zafby problem s tim nikdo zatim nema…znam delsi. Deti ji rikaji berunko, ona sama sobe rika Verca, Verunka. Verena hezky, ale nedala bych…
Veronika je nejhezčí z variant
Verona je v mých uších měkčí než Verena. A napadl mě hned verenická nemoc a verenologie
FUJ!!! to se mi opravdu nelíbí!
Verena se mi docela líbí, osobně bych sice nedala, mám jiné „kandidáty“, ale špatně to nezní.
Verena se mi nelibi, pripomina mi Serenu. Veronu znam, tak to beru jako normalni jmeno. Veronika jsemja a Verono mi nikdo nenadaval. To spis prave Verenice, Verunice nebo VerUno. Prijmeni dlouhe a je mi to fuk.
Jsem Veronika a mám dlouhé příjmení. Verena ani Verona bych být nechtěla.
Veronika libi a ostatni nelibi. Ale je to vase vec, na nicim nazoru nezalezi. Jen na vasem
Verena a Verona mi přijde tvrdé stejně
Verona mi navíc připomíná oslovení Veruna, které naše Verča přímo nesnáší
Veroniku doma mám, příjmení má na 11 písmen, zatím si na délku nestěžovala. ale tedy přijde mi to jako hodně časté jméno, dneska už bych si ho asi rozmyslela.