Roman - poraďte varianty jména, děkuji :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
801
18.11.13 11:27
@Nejhodnější píše:
Já jsem proti zdrobnělinám… Já mám taky dlouhé jméno, ale jsem radši když mi říkají celým jménem než všema těma patvarama :nevim: :nevim:

A rikaj ti tak lidi aniz by ses toho musela dozadovat..? Ja ee predstavim jako veronika a automaticky mi vsichni rikaj verco.. Uplne to nenavidim.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
18.11.13 11:29

@Nejhodnější
Ty dotazy „A jak mu budete říkat?“ mě taky baví. Jak se jmenuje? Roman. A jak mu budete říkat? Já nevím, třeba Karle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
18.11.13 11:29
@murkyf píše:
A rikaj ti tak lidi aniz by ses toho musela dozadovat..? Ja ee predstavim jako veronika a automaticky mi vsichni rikaj verco.. Uplne to nenavidim.. :cert:

Jak kdo právě. Ale třeba přítel od mojí sestry je Jiří a ten to prostě přímo vyžaduje po všech, aby mu tak říkali. ;)

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
18.11.13 11:30
@Camael píše:
@Nejhodnější
Ty dotazy „A jak mu budete říkat?“ mě taky baví. Jak se jmenuje? Roman. A jak mu budete říkat? Já nevím, třeba Karle.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
40270
18.11.13 11:31

@murkyf
A ještě o něco horší jsou lidi, co si zakládají na tom, že vymyslí originální podobu, a tou tě pak oslovují proti tvý vůli. Jeden známý to měl tak, že Monice říkal Modi, Šárce Šori, a vůbec ho nezajímalo, že dotyčné oslovené jsou z toho na hadice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
18.11.13 11:35
@Camael píše:
@Nejhodnější
Ty dotazy „A jak mu budete říkat?“ mě taky baví. Jak se jmenuje? Roman. A jak mu budete říkat? Já nevím, třeba Karle.
:lol: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.11.13 11:53
@Camael píše:
@Nejhodnější

Hustě : :D D Asi se nechám inspirovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
18.11.13 11:58

@Zita Aussig
Tak se připrav na naprosto nechápavý výrazy. :D To samý jako: Jééé, kolik vážíte??? Noo, tak to neříkám už od základky.. Na některý dotazy už jsem alergická. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
18.11.13 12:02

Mám bráchu a taťku a říkáme Romčo, Romí, Romuš, Romane, Romik, (když jsem byla malá tak i Romualdo a Romeo :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
18.11.13 12:58

@Camael :mrgreen: super super, :potlesk:..ale je to pravda, oni se fakt ptají nechápavě..:D
Já teď od jisté doby tvrdím všemu příbuzenstvu, že čekáme vetřelce a jméno pro kluka nevíme a pro holku Hermedegilda :lol: :lol: (někde jsem ho tady viděla napsané a je tak originální, že ho nikdo krom lidí z tohoto serveru neznají, takže na mě čumí dost nechápavě :lol: :lol: )
Ještě jsem si připravila variantu na druhé dítě- to bude prosím pro ostatní Kunikunda :mrgreen: (nemaj se furt tak blbě ptát)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
18.11.13 12:59

Jinak tedy já jsem Tereza a úplně se mi nelíbí ta dlouhá Verze toho jména- je to takový tvrdý, jak kdyby mi někdo nadával..ale nelíbí se mi ani Terka atd.. (jojo, škoda že mě nedali jméno po prababičce- Terezie, to už by se mi líbilo víc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
19.11.13 07:31

OD ZAKLADATELKY DISKUZE: Milé slečny a paní, moc Vám děkuji za inspiraci. Přeji Vám hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze