Rose nebo Zoe?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
4.11.16 17:55
@LuSof píše:
Mám to jméno práve z Titanicu :-D :-D :potlesk:
:D aha.. mně se mi to jméno moc líbí, takové vznešené
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
4.11.16 17:59
@Daavis píše:
Ja se ptal proto, ze znam kluka jmenem Mattias Vyskočil, nekdy to proste nekde dohromady..
Ale tedy za me taky ani jedno.. :/

To já chápu :-) ale kdybych se měla řídit podle příjmení, byla by asi bez jména :-D.. Jinak mi máme Sofii a druhý nečekáme..jen zvažuji do budoucna :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.11.16 18:01
@LuSof píše:
Příjmení Bodišová..Ale příjmení ani to, že žiji v ČR neřeším..Jde mi čistě jen o jméno :)

Když to neřešíš, tak si dej co se líbí tobě. Já bych se ovšem neubránila úsměvu, pkud by se mi představila dospělá žena, která by se mi představila jako Rose Bodišová a upřímně bych jí politovala, že se jí rodiče pomstili. Zoe je dobrá, ale v kombinaci s příjmením taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487

Zoe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365

Vždy se mi líbila Isabela ( ale nesnáším Bella) a Anastázie (a nelíbí se mi Anna)…Každej je jinej hold :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.11.16 18:05
@LuSof píše:
Vždy se mi líbila Isabela ( ale nesnáším Bella) a Anastázie (a nelíbí se mi Anna)…Každej je jinej hold :D

Isabella je skvělé jméno. :palec: Anastázie je starodávné jméno a říká se jim Stázka, což zní strašně.

• Citovat
  • Upravit
405
4.11.16 18:07

Vice se mi libi Rose, ale pripomina mi to Rose z pratel, vetsina lidi ho bude komolit, a uz vubec si ho nedovedu predstavit u typicky ceskeho prijmeni :think:
Zoe se mi nelibi vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
4.11.16 18:08

To je zase traparna, davat k ceskemu prijmeni navic s obsahem diaktiriky americke jmeno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.11.16 18:10

K tomuto prijmeni zadne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
4.11.16 18:10

Rose je moje svagrova a tim padem si pod nim nedokazu predstavit nic jineho nez podsaditou, malou misenku :lol: Zoe se mi libi hodne a je tak nejak stredoevropsky prijatelnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.16 18:13

Zouiii, rozhodne. Pis ako pocujes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
4.11.16 18:18

Dala bych treba Rozalii a doma ji rikejte Rose, Zoe se bojim, ze by ji proste lidi rikali Zoe a ne Zouí, je to normalne v ceskym kalendari, takze se muze cist normalne cesky, to by jsi ji musela pojmenovat Zoey, aby to lidi trklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.11.16 18:19
@Denise13 píše:
To je zase traparna, davat k ceskemu prijmeni navic s obsahem diaktiriky americke jmeno. :zed:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
4.11.16 18:21
@Denise13 píše:
To je zase traparna, davat k ceskemu prijmeni navic s obsahem diaktiriky americke jmeno. :zed:

Jenže nám se klasicke ceská jména nelíbí :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.11.16 18:28

Ani jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...