Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa byla jsem na gynde, napsala nějakou dezinfekciod pohledu prý už žádný zánět
ale pořádně zápach a bílý výtok
byla schopna udělat žádný vyšetření, tak jdu měnit dr a snad už konečně. Jsem z toho tak nešťastná, že už fakt nevim.
![]()
Hele já to chápu, trpěla jsem na výtoky hodně v mládí, taky občas zapáchaly a dr mi pořád předepisovala to samé, ač jsem jí říkala, že to nefunguje. Nakonec jsem dr. změnila, respektive jsem se vrátila k tomu, ke kterýmu jsem chodila předtím, než jsem šla na intr a ten mě konečně dokázal problémů zbavit.
Jinak ti přeju, aby nový dr. byl co k čemu a problémů tě zbavil. Určitě koukni na známý lékař, tam jsou recenze
@lleennttiillkkaa s přítelem nespím, je nervní, ja taky
tak už se vážně těšim, až budu mit po, pokud vubec někdy ![]()
Tak konečně nejakej postup. Včera jsem byla opět na gynde, poprosila o kultivaci, ale neudělala mi ji. Tak jsem dnes zašla k obvodní, jdu na ulz břicha a poslala mě na venerologii, že tam mi kultivaci udělají. Divila se, že na gynde mi za 2 měsíce tu kultivaci neudělali. Už aby to všechno skončilo.
@Anonymní píše:
Tak konečně nejakej postup. Včera jsem byla opět na gynde, poprosila o kultivaci, ale neudělala mi ji. Tak jsem dnes zašla k obvodní, jdu na ulz břicha a poslala mě na venerologii, že tam mi kultivaci udělají. Divila se, že na gynde mi za 2 měsíce tu kultivaci neudělali. Už aby to všechno skončilo.
No prosím tě…teprve teď. No tak ať to dobře dopadne a hlavně změň gynekologa.
Tak mám za sebou kultivaci, konečně. Už jen týden počkat na výsledky ![]()
@Mirka D lítala jsem dva měsíce na gyndu, nic nepomohlo, ani tu kultivaci neudělala. Tak mi obvodní napsala žádanku a dnes jsem tam byla
Dotaz, co tam ty mrchy dělají?
Dneska jsem zjistila, že máme roupa ![]()
A mám zarudly vchod a svědění ![]()
Děvčata, jak se léčí roup, pokud se dostane do pochvy
.
Momentálně mám vermox, zabere i pokud hajzlove doputovali jinam
Dobry den, chtela bych se s Vami poradit, v nedavne dobe jsem se lecila s roupy (mela jsem pul rok strasne bolesti bricha a nakonec to byl tento parazit, brala jsem Vermox) ale byla jsem i predtim na gynekologickem vysetreni, kde mi doktor poradil brat Gynimum (cipky na 10 dni), ze mam nejaky lehky zanet.. ale asi po mesici po lecbe s roupy mam neprijemne svedive pocity v pochve.
Bojim se, ze se mohl roup dostat do pochvy.
Nemate nekdo prosim tuto zkusenost? Jak se toto leci?
Ted nevim jestli se mam obratit primo na gynekologa, aby toto zjistil?
Bojim se, ze to muze zposobivat neplodnost ![]()
Moc dekuji za jakekoli rady!
Vermox funguje, uziva se jednorazove 1 tableta nebo 5 ml sirupu na roupy, opakovat po 2-4 tydnech. Na skrkavky 1 tableta rano a 1 vecer po dobu 3 dnu. Je hodne silny, tak opatrne, je lepsi si ho vzit o vikendu nebo ve volnem dni, muze po nem dost bolet zaludek, muzete byt hodne ospale. Je dobre ho vzit bud nalacno nebo tesne pred spanim. Vermox bez předpisu - https://euhealth247.com/cs/drug/vermox
Příspěvek upraven 07.05.25 v 09:20
@anmihterrreee : máš nutkavou potřebu dělat reklamu léku na předpis, neboco tě vede k psaní do X let starých diskusi?