Roupy v pochvě a zápach

Anonymní
24.2.16 17:29

Roupy v pochvě a zápach

Ahoj holky, omlouvám se za anonym… Nedávno jsem měla roupy, dostali se i do pochvy, od té doby vnímám i zápach z pochvy. Nevíte, co to může být? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40270
24.2.16 17:36

Zánět, přenesený z konečníku. Bakterie z konečníku se nesmí dostat do pochvy. Ty roupy už máš vyléčené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.16 17:44

@Camael Roupy už mám dávno vyléčené

• Citovat
  • Upravit
40270
24.2.16 17:47

Tak si skoč na gyndu na výtěr, aby ti zjistili, o co jde. Jeden dr. mi říkal, že takhle nemá rád tanga, říká jim transportér těch nesprávných bakterií. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.16 17:49

@Camael Tam jsem byla, výtěr sice neudělala, poradila mi čípky, ale nepomohlo. Teď jsem vyzkoušela Candibene, zlepšilo se to, ale porad to ještě jakoby cítím.

• Citovat
  • Upravit
40270
24.2.16 17:56

Když nepomohlo, vrátila bych se zpátky a dožadovala se kultivace, aby ti dali léky na to správné. Od toho tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
24.2.16 17:56
@Anonymní píše:
@Camael Tam jsem byla, výtěr sice neudělala, poradila mi čípky, ale nepomohlo. Teď jsem vyzkoušela Candibene, zlepšilo se to, ale porad to ještě jakoby cítím.

takznova na gyndu a trvat na výtěru. Máš k tomu zápachu i svědění? Pro začátek bych si koupila vaginální lactobacily a přežehlila kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.16 17:58

@Camael a musím zminit to, že jsem ty roupy měla? Včera večer jsem zavedla tabletu, když půjdu zítra na gyndu, bude přítomnost tablety nějak ovlivňovat výsledek?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.16 18:00

@lleennttiillkkaa jen někdy. Ale bily výtok, na ten mi ale dr řekla, že to je normální. Už vážně nevim, až se mi z toho chce brečet :think:

• Citovat
  • Upravit
40270
24.2.16 18:03

Klidně bych to zmínila. Pořád je lepší, aby věděla, kam směřovat pátrání. Ale výtěr je výtěr, ten pojmenuje bakterii jasně a dostaneš léky na tu konkrétní bakterii, ne něco obecného. To máš jak s atb, některá jsou širokospektrá, ale konkrétní zánět ani tak nevyléčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
24.2.16 18:05

Ahoj, dle kolegy z farmacie jsou roupy, a vlastne veskery paraziti problem… neda se jich skoro zbavit. U roupu obzvlaste- jde o to, ze veskere leky na ne zabiji pouze dospele jedince, takze problem i nadale pretrvava, jen o nem nevis. Doporucila bych ti latku CDS. Znam nekolik lidi, co se tim zbavili problemu, kdy vse ostatni selhavalo /znama dokonce vlekle boreliozy/ CDS je nova verze latky MMS. Pokud zadas na internet vyjede ti spousta odkazu a zkusenosti lidi a taky odkaz na knihu MMS, James Humble. Tato latka je vylozene na parazity. Je hodne propirana v mediich, takze si udelej vlastni nazor :D, ja uz si ho udelala. Drzim pesti, at se problemu zbavis.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.16 18:05

@Camael Já bych ji to řekla, jen se hrozně stydím :roll: a mam mazat na gyndu už zítra, když včera večer byla tableta zavedena?

• Citovat
  • Upravit
27265
24.2.16 18:06
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa jen někdy. Ale bily výtok, na ten mi ale dr řekla, že to je normální. Už vážně nevim, až se mi z toho chce brečet :think:

tak jinému lékaři. Smradlavý výtok normální není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.16 18:07
@Anonymní píše:
Ahoj, dle kolegy z farmacie jsou roupy, a vlastne veskery paraziti problem… neda se jich skoro zbavit. U roupu obzvlaste- jde o to, ze veskere leky na ne zabiji pouze dospele jedince, takze problem i nadale pretrvava, jen o nem nevis. Doporucila bych ti latku CDS. Znam nekolik lidi, co se tim zbavili problemu, kdy vse ostatni selhavalo /znama dokonce vlekle boreliozy/ CDS je nova verze latky MMS. Pokud zadas na internet vyjede ti spousta odkazu a zkusenosti lidi a taky odkaz na knihu MMS, James Humble. Tato latka je vylozene na parazity. Je hodne propirana v mediich, takze si udelej vlastni nazor :D, ja uz si ho udelala. Drzim pesti, at se problemu zbavis.

Roupy už nemám, ty jsem vyléčila :think: teď mě trápí ten zápach :think:

• Citovat
  • Upravit
40270
24.2.16 18:13
@Anonymní píše:
@Camael Já bych ji to řekla, jen se hrozně stydím :roll: a mam mazat na gyndu už zítra, když včera večer byla tableta zavedena?

Určitě. Čím dřív, tím líp. Zítra už máš čtvrtek, tak kdo ví, kdy budou výsledky. Třeba to je nějaká anaerobní bakterie, nafasuješ něco buď na zavádění, nebo na polykání a budeš mít pokoj. Každopádně není co řešit, jak píše @lleennttiillkkaa, tohle není normální a v lékárně ti něco dát můžou, ale pokud se netrefí… Což se bez kultivace netrefí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí