Rozbitá pračka? Zeptejte se manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
20.7.15 20:06
@strýček sally píše:
Jen tak mimochodem, při montáži před prvním praní, vyšroubovali jste zezadu ty pojistné šrouby?

To se ten buben ani nehne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.15 20:07

@RadkaCh
No nevím, píše že při prvním praní i druhým, to drnčí tak nevím. Ale už jsem se s tím v nějaký diskuzi potkal, že je tam nechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
20.7.15 20:12

Nee ta pračka je normálně používaná cca 5 let. Já to blbě napsala, já myslela že dnes jako první a druhý praní a takový rachot. Píšu ve fofru, omlouvám se :) mně jen bylo divný, že naprázdno se ani nehla, ale máte pravdu, že s prádlem je buben těžký. Manžel si myslí totiž že jí nic neni, za chvíli to rozšroubuje a kouknem dovnitř. Díky moc všem, jste vtipné :mrgreen: On totiž neslšel pořádně ten rachot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Otakar Z.
20.7.15 20:13

Jestli teda můžu…měl jsem to asi před 14 dny, to samé, uvolnila se matka, která drží závaží. Stačilo rozebrat, přitáhnout, zakrytovat.

Abych se ale nechvástal, tento jednoduchý úkon udělal přivolaný opravář, stálo to 750 Kč…a to ani pořádně nemluvil česky!

• Citovat
  • Upravit
1139
20.7.15 20:14

Děkuji všem jste zlatí. :srdce: Já věděla že se na Mimino dá vždy spolehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.7.15 20:45

@bessy Nám taky pračka drnčela při nejvyšších otáčkách a bylo to jen špatným nastavením nožek, stačilo jeden roh pračky podložit. Na prázdno taky nedrnčela a nebouchala a dělalo to jen při ždímání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
20.7.15 20:49
@j.a.n.i1 píše:
To se ten buben ani nehne…

No to se teda hne, bohužel. Naše první pračka, pravda, pár let zpět. Instaloval nám ji manželův bratranec INSTALATÉR!! dělal i propojení do odpadu v lince, pračku máme v kuchyni do L. Já kráva :roll: :zed: :zed: jsem zapnula první pračku a jeli jsme na nákup. Po návratu jsem se nestačila divit :roll: že byla pračka mimo své místo bych neřešila, ale otevřela jsem linku a místo skleniček se na mě vysypaly střepy :roll: Mlátilo to tak, se všechno posunulo. Nejlepší na tom je, že jsem prala na rychlý program jen přehoz na kočár, který jsme tehdy měli postavený u vchodu, protože místo na kočárky zkrátka jinde nebylo. A stejně mi ten přehoz někdo za půl roku ukradl :roll: :nevim: To, že jsem tam našla několikrát odhozené zbytky jídla, rohlíky, obaly, jsem ještě jakž takž :evil: pobrala. Ale když někdo do nového kočárku, „a teď si sedím na rukách“, vykonal malou potřebu!! :poblion: :poblion: :poblion: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150071
20.7.15 21:04

@Kočislava to by jeden nevěřil :twisted: :mrgreen:
Jinak mi taky přijde problém s vyvážením. Nebo přeplněná pračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
20.7.15 21:34
@strýček sally píše:
Jen tak mimochodem, při montáži před prvním praní, vyšroubovali jste zezadu ty pojistné šrouby?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nikdy nezklameš :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.7.15 21:41

No, mně teď na první pohled taky „odešla“ pračka. Ale ona jenom neždímá a neodstřeďuje. Prací cyklus udělá. Takže možnosti bych viděl následovně: poškozené/zničené vážicí senzory na ložiskách bubnu (snad to píšu správně), spálené vinutí motoru čerpadla, cokoliv jiného v elektroinstalaci kolem čerpadla anebo poškozený jeden „krok“ mechanického voliče (pokud má pračka mechanický volič programů, tlačítkový nebo otočný). U praček s elektronickým předním panelem ten poslední bod odpadá.
Snad jsem to nepopletl, jsem strojař, ne elektrikář… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.7.15 21:46

@Jura007 Aaaa neeebo.. Mně pračka neždímala, když byl ucpaný ten už zmiňovaný filtr. To je asi ta nejjednodušší varianta, tak začni tím :lol:

• Citovat
  • Upravit
1139
20.7.15 23:14

Tak Źelmíra to uhodla!!! Byla hnutá nožka- resp. jedna byla výš. Na první pohled nebylo nic vidět, ani se nekinklala. Manžel se raduje, že nebude vydání. A já už měla vyhlídnutou :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
20.7.15 23:16

Třeba ta diskuze někomu taky pomůže. Děkuji všem a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.7.15 23:17

@bessy :mrgreen: Tak hlavně, že jste to vyřešili :mrgreen: Hele, je jí 5 let, ona ta nová přijde brzy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
150071
20.7.15 23:17
@bessy píše:
Tak Źelmíra to uhodla!!! Byla hnutá nožka- resp. jedna byla výš. Na první pohled nebylo nic vidět, ani se nekinklala. Manžel se raduje, že nebude vydání. A já už měla vyhlídnutou :nevim: :mrgreen:

A to máš radost nebo si stěžuješ?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1