Rozbitý displej u notebooku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
366
20.8.16 19:38

Rozbity displej u notebooku

Ahoj, potrebuji pomoct. Už delší dobu mi nefunguje displej u notebooku. Obraz vůbec nenaskoci, ale když obrazovku držím dole v rohu, tak obraz naskoci a normalne bezi dokud displej nepustim pak zase cerno. Jinak ntb funguje skvěle. Nemate někdo podobnou zkušenost? Přijde mi jako by to bylo v kontaktu, ale nevím. Kolik by cca stala oprava?
Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12006
20.8.16 19:50

@dement231 a co mas za notebook?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
20.8.16 20:08
@Lekninka91 píše:
@dement231 a co mas za notebook?

Toshiba :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
20.8.16 20:13

Jak je stary? pokud je po zaruce, najdi si nejakyho sikulu, na ebay se da relativne levne koupit novy displej a vymenit, popr. jina komponenta. V servisu nechas majlant. Taky jsem kdysi na Toshibe vymenovala displej a vetracek. Dodnes funguje, a to ma 8 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
20.8.16 20:17

@dement231 a model? Pripadne velikost lcd.. manzel do notebooku dela uz asi patnact let a rikal, ze maximalne tri tisice snad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
20.8.16 21:24
@dement231 píše:
Ahoj, potrebuji pomoct. Už delší dobu mi nefunguje displej u notebooku. Obraz vůbec nenaskoci, ale když obrazovku držím dole v rohu, tak obraz naskoci a normalne bezi dokud displej nepustim pak zase cerno. Jinak ntb funguje skvěle. Nemate někdo podobnou zkušenost? Přijde mi jako by to bylo v kontaktu, ale nevím. Kolik by cca stala oprava?
Moc děkuji :)

Nejspíš flex kabel kvůli kloubu, to se stává relativně často zvlášť u méně kvalitních kloubů (noťasy do 20 tis.). Pokud si na to troufáš, můžeš si objednat nový a vyměnit si ho, pokud ne, tak zkus buď reklamaci (pokud máš záruku) nebo jakýkoliv jiný servis, ale obávám se, že o moc jednodušší řešení to mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák