Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, potrebuji pomoct. Už delší dobu mi nefunguje displej u notebooku. Obraz vůbec nenaskoci, ale když obrazovku držím dole v rohu, tak obraz naskoci a normalne bezi dokud displej nepustim pak zase cerno. Jinak ntb funguje skvěle. Nemate někdo podobnou zkušenost? Přijde mi jako by to bylo v kontaktu, ale nevím. Kolik by cca stala oprava?
Moc děkuji ![]()
Jak je stary? pokud je po zaruce, najdi si nejakyho sikulu, na ebay se da relativne levne koupit novy displej a vymenit, popr. jina komponenta. V servisu nechas majlant. Taky jsem kdysi na Toshibe vymenovala displej a vetracek. Dodnes funguje, a to ma 8 let ![]()
@dement231 a model? Pripadne velikost lcd.. manzel do notebooku dela uz asi patnact let a rikal, ze maximalne tri tisice snad..
@dement231 píše:
Ahoj, potrebuji pomoct. Už delší dobu mi nefunguje displej u notebooku. Obraz vůbec nenaskoci, ale když obrazovku držím dole v rohu, tak obraz naskoci a normalne bezi dokud displej nepustim pak zase cerno. Jinak ntb funguje skvěle. Nemate někdo podobnou zkušenost? Přijde mi jako by to bylo v kontaktu, ale nevím. Kolik by cca stala oprava?
Moc děkuji
Nejspíš flex kabel kvůli kloubu, to se stává relativně často zvlášť u méně kvalitních kloubů (noťasy do 20 tis.). Pokud si na to troufáš, můžeš si objednat nový a vyměnit si ho, pokud ne, tak zkus buď reklamaci (pokud máš záruku) nebo jakýkoliv jiný servis, ale obávám se, že o moc jednodušší řešení to mít nebude.