Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kouknete trebas tady na tu diskuzi … https://www.emimino.cz/…plomer-8561/
Ahoj,
já jsem taky rozbila rtuťový teploměr přímo v porodnici, jen to uklidili a spali jsme tam všichni dál, i s čerstvým mimčem, ptala jsem se na to a prý je to v pohodě. ![]()
Taky jsem rozbila rtuťový teploměr v porodnice na pokoji se dvěma dalšíma novorozencema - nikdo nic neřešil, jen to uklidili..
Když bylo druhé dítě roční, shodila teploměr ze stolu, rozbil se, volala jsme kvůli tomu i na toxikologii, taky říkali, že je to v poho..
Taky se mi to stalo a taky jsem zakládala diskuzi, já ho rozbila klepnutím o dřez a kuličky skoro po celý lince, ale mimi je zatím v pohodě.
Holky, prosím o radu. Malá mi před chvílí v ložnici rozbila rtuťový teploměr, manžel hned otevřel okno, všechno smetl a pak pro jistotu celou místnost vyluxoval - jen pro jistotu, kdyby tam někde ještě něco bylo. Momentálně jsem v 9+4 a malá má 22 měsíců, je pro nás bezpečné v ložnici spát? Půjdeme spát kolem cca 22 hodiny, do té doby tam asi necháme maximálně rozvalené okno (je poměrně velké). Jinak je rtuť pořádně zabalená a venku, lux máme bezsáčkový, takže ho manžel vyklepal a lopatka s metličkou je také vyklepaná, jinak je lux a lopatka ve skříni. Udělali jsme maximum? Mám pocit, že mě z toho klepne
.