Rozhodovaní - interupce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
28.9.15 09:47

@Markéta80 kam ti jako míříš ze kazde dite jiného otce…? na takovy navazeni jsem presne cekala hold nemam cuch na chlapy a neumela sem zvolit toho dokonalého to asi zadna mama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
28.9.15 09:48

@Lucik025 Klidně se bez jakékoli ochrany vyspíš s někým, s kým vlastně ani nechceš být, ale on je ten špatný. Tak pokud se chováš jako lehká holka a vyspíš se bez problémů s člověkem bez lásky a navíc bez ochrany, pak si říkám, co jsi asi zač. Teď budeš řešit, jestli na potrat nebo být sama se třemi dětmi? To je fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
28.9.15 09:48
@elot píše:
@Lucik025 .emimino.cz/profil/lucik025/ příšťe nespoléhat na chlapa! A proč s ním spíš, když spolu nechcete být? 8o

To se nevylučuje si myslím. :)

• Citovat
  • Upravit
5708
28.9.15 09:49

Já bych neměla to srdce dítě zprovodit ze světa, i kdybych čekala dvacáté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
28.9.15 09:49
@Lucik025 píše:
@Markéta80 kam ti jako míříš ze kazde dite jiného otce…? na takovy navazeni jsem presne cekala hold nemam cuch na chlapy a neumela sem zvolit toho dokonalého to asi zadna mama

Zvolit dokonalého? Možná by stačilo se s každým, kdo si řekne, prostě nevyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
28.9.15 09:52
@Janiiska píše:
@šetřilka to jsou názory..

Aspoň jsem nikdy neuvažovala o tom, jak se zbavit dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
28.9.15 09:54

@šetřilka myslela jsem to na tu, která napsala, že dítě nemůže být bez otce.
Co když chlap uteče měsíc před porodem, nebo když je dítě na světě? No, tak bude bez otce, to se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59413
28.9.15 09:54

@Lucik025 vůbec nikam jen že je to zvláštní no, děti hodně malé a už každé jiného otce? to moc dlouhé vztahy asi nebyly co :lol:. nemusíš přece mít dítě s každym s kym se vyspíš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.9.15 09:55

@hanka.br. koukam ze asi neumis cist co a hned se navazet to jde každému tak za 1) vztah spolu mame 3 roky z toho 2 letou dceru a za celou dobu co sme spolu spali vedel ze nic nebebu zajimavy ze celou dobu si daval pozor a az když vedel ze vztah jde do kypru udelal takovou podpásovkou a ja sem nezodpovedna a chlap je svatej? bohužel postinor tezko sem mohla koupit když to bylo o vikendu a byli sme mimo Cr :-) presne sem vedela ze tady se zeptat je asi nemozne nebo se najde vždycky někdo kdo dokaze jen rejpat a soudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
28.9.15 09:57

@Lucik025 ach jo, Luci..tys tomu fakt dala. Mně přijde, že už máš potvrzené, že jsi těhotná. Víš, co fakt nesnasim je sobeckost..já bych nezvládla adopci..no a potrat jo? Děj si to na misku vah. Tebe by ten potrat zral celý život. Tři děti a každý táta jiný, no to terno neni.Zas troje alimenty. Co já ti vím..ale za mě potrat ne. Pokud to nedas finančně, tak adopce. Ale to ne jen muj názor. Ty se musíš rozhodnout sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
28.9.15 09:58

V diskuzi s názvem možná gravitida píšeš, že jste měli nechráněný styk dvakrát. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
28.9.15 09:58

@Lucik025 A proč nebereš antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
28.9.15 10:00

Kdyz clovek premysli necim jinym nez mozkem tak to tak dopada…
snad se poucis pro priste. Nebudu to soudit, kazdy clovek si tvori sam svuj zivot, ale byl by to uz treti tata, to bych se stydela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
28.9.15 10:02
@Lucik025 píše:
@hanka.br. koukam ze asi neumis cist co a hned se navazet to jde každému tak za 1) vztah spolu mame 3 roky z toho 2 letou dceru a za celou dobu co sme spolu spali vedel ze nic nebebu zajimavy ze celou dobu si daval pozor a az když vedel ze vztah jde do kypru udelal takovou podpásovkou a ja sem nezodpovedna a chlap je svatej? bohužel postinor tezko sem mohla koupit když to bylo o vikendu a byli sme mimo Cr :-) presne sem vedela ze tady se zeptat je asi nemozne nebo se najde vždycky někdo kdo dokaze jen rejpat a soudit

Tvůj problém, že jsi mu dala. Ne jeho. A ano, ty jsi ta nezodpovědná. Tu výmluvu s cizinou nechám bez komentáře, kecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
28.9.15 10:05
@Janiiska píše:
@šetřilka myslela jsem to na tu, která napsala, že dítě nemůže být bez otce.
Co když chlap uteče měsíc před porodem, nebo když je dítě na světě? No, tak bude bez otce, to se stává.

To se stává často, je to hnus, když otec uteče a vykašle se na ženu a dítě. My si teď bereme do pěstounské péče skoro dvouletého chlapečka. V říjnu s ním jdu na mateřskou. Plánujeme ještě tak jedno nebo dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí