Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ha, celosvětové spiknutí
dosáhli smazání Pekové z Jůůůůů túúúúúb
to už je jasný důkaz něčeho, teď zrovna nevím čeho, ale určitě něčeho
@šklíbakočka píše:
Ha, celosvětové spiknutí
dosáhli smazání Pekové z Jůůůůů túúúúúb
to už je jasný důkaz něčeho, teď zrovna nevím čeho, ale určitě něčeho
No je to důkaz toho, že jak se o Covidu mluví tak to YT maže. Dokonce i instagram. Jak v instastories někdo řekne Covid tak je to blokovany. A to jako smrdí.
schválně se jdu mrknout, co vše je na YT ještě bloknutý na téma covid.
@My Melody hustý údaje. Počkej, někdo to napadne že to je hoax a fake od anti covid odpíračů
![]()
Ano, YT zaměstnává tisíce vysoce kvalifikovaných trpaslíků (všichni mají Ph. D. z MIT), kteří malými košťátky jakoukoliv zmínku o Covidu mažou
Platí je farma firmy zejména Pfizer a celé to řídí Bill Gates. Malí trpaslíci mají malé počítače a on jim na ně posílá pokyny.
To je úžasný, co se dá vymyslet za ptákoviny ![]()
@holka_z_hor píše:
@My Melody hustý údaje. Počkej, někdo to napadne že to je hoax a fake od anti covid odpíračů![]()
To udelaji,
protoze nemaji argumenty.
Jsou to ofiko udaje, VigiAccess je kopie VigiBase, co jsou ofiko udaje pharmacovigilance WHO.
@šklíbakočka píše:
Ano, YT zaměstnává tisíce vysoce kvalifikovaných trpaslíků (všichni mají Ph. D. z MIT), kteří malými košťátky jakoukoliv zmínku o Covidu mažou
Platí je farma firmy zejména Pfizer a celé to řídí Bill Gates. Malí trpaslíci mají malé počítače a on jim na ně posílá pokyny.
To je úžasný, co se dá vymyslet za ptákoviny
Tak jako já myslím, že YT zaměstnává fakt kde koho
bych se nedivila. A některý videa zůstali, jen to s Pekovou asi nějakej…nahlásil.
@My Melody píše:
To udelaji,protoze nemaji argumenty.
Jsou to ofiko udaje, VigiAccess je kopie VigiBase, co jsou ofiko udaje pharmacovigilance WHO.
Tak a spadla klec
![]()
Bude nutno přijmout více trpaslíků a více je honit do práce. Protože dojdou absolventi MIT, tak bude nutné brát i z dalších škol.
@šklíbakočka píše:
Bude nutno přijmout více trpaslíků a více je honit do práce. Protože dojdou absolventi MIT, tak bude nutné brát i z dalších škol.
Jako, při vší úctě, proč máš potřebu na toto tak dětinsky reagovat? Tobě fakt ta cenzura nevadí, nebo Ti nevadí jen mazání Pekové, protože jsi zřejmě chytřejší než ona? ![]()
Pekova nekecala, pokud jde o spike protein.
Stude z Oxfordu ukazala, ze ockovana latka nezustava v miste vpichu, ale je cevami roznesena do dlasic organu. Dalsi studie ukazali, ze patogenny agent tohoto koronaviru je spike protein, on v podstate dela ty skody…napriklad poskozuje cevy.
Linky dam pozdeji, ted musim bezet, uz jsem je davala do jine diskuze.
Toto ockovani je zamireno jen na spike, proto je pravdepodobne problem s variantem delta, napriklad v UK, nebo v Israelu je 40% lidi, kteri chytli variant delta ockovano. Pokud virus mutuje na spike, imunitni system ho po mutacich nemusi rozpoznat. Proto se nekterym lekarum zda logictejsi ockovani celym, inaktivovanym virem, kdy se imunitni system seznami se vsemi bilkovinami viru a tim padem pri novem variantu je vetsi sance, ze ho rozpozna, ale jsou to zatim jen hypotezy, uvidime. ![]()
To co říká Peková v tom rozhovoru mi přijde rozumné. Mám teda jen dva semestry biochemie, ale rozhodně mě neuklidnilo, když tam velice hezky popisuje, jak imunita může reagovat nejen na ten vytvořený spikeprotein, ale i jeho nosič a může to vést k rozvoji autoimunnich onemocnění. Pokud se budu muset nechat očkovat, tak mRNA to určitě nebude a fakt přeju nám všem, aby se za pár let nezvedalo množství lidi s RS, Crohnem apod. I když samozřejmě nikdy nebude zdrojem vakcína, to se pohlídá
. Mě je strašně smutno kolik lidi zaprodá své zdraví kvůli dovolené a nesnaží se hledat před rozhodnutím informace. Protilátky mám. Proti očkovaným dokonce i slizniční imunitu a dle výzkumů lepší buněčnou, ale to se jaksi nehodí.
A když hledají cestu jak přesvědčit k očkování? Tenisky jsou fakt úlet. Za mě by pomohlo, kdyby to začali seriózně zkoumat. Měření protilátek po ockovani a prodělání u různých věkových skupin v čase. Pokus o objektivní vyhodnocení a sledování situace. Proč se množí zprávy, že lidi po očku mají neurologické potíže trvající týdny, proč to Konvalinka, Prymula a spol nekomentuje? Každá vakcína má vedlejší účinky, to je normální. Ale tím jak se všechny byť jen zmínky snaží zamést pod koberec, tak to ve mě vzbuzuje hodně velkou nedůvěru.
@Calathea píše:
A když hledají cestu jak přesvědčit k očkování? Tenisky jsou fakt úlet. Za mě by pomohlo, kdyby to začali seriózně zkoumat. Měření protilátek po ockovani a prodělání u různých věkových skupin v čase. Pokus o objektivní vyhodnocení a sledování situace. Proč se množí zprávy, že lidi po očku mají neurologické potíže trvající týdny, proč to Konvalinka, Prymula a spol nekomentuje? Každá vakcína má vedlejší účinky, to je normální. Ale tím jak se všechny byť jen zmínky snaží zamést pod koberec, tak to ve mě vzbuzuje hodně velkou nedůvěru.
Ty tenisky to celé už shodily nadobro. Ani sám Prymula jimi není omráčen. I když by taky bral skoro cokoli, pro nastavené rameno.