Rozjezdy na benzínu
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@j.a.n.i1 píše:
@MarieOVMUC Já klimatizaci, automat, slušný motor, plyn a interiér v kůži… a jako bonus obrovský kufr a třetí řadu sedadel složitelných do podlahy, ale na bonus si budu muset ještě chvilku počkat.
sedadla v kuzi bych nechtela, ma to segra a v lete se mi na to lepi zadel, kdyz mam sukni:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam vyhlidlou mazdu trojku, dlouhou
modrou, moc tesim:) ale musim najit dobrou pracipo rodicaku.. doufam, ze ta vyska pomuze..:D a trosku se stabilizovat, doplatime hyposku za par let a to uz ani nebude stat 700k ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucaLuca píše:
Já ti to necpu, byla to reakce na @Tunrida, která o tom psala, jako by to měly jen bavoráky.
Ale my jsme řešily, ne zda auto má či nemá tempomat, ale co ten tempomat umí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
sedadla v kuzi bych nechtela, ma to segra a v lete se mi na to lepi zadel, kdyz mam sukni:D
Sukni která končí v půli stehnech nenosím
ale jinak je to úžasné na údržbu, zejména s dětmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem na auto nenáročná. Stačí mi klimatizace a dobrý radio
A teda aby bylo velký, abych měla dobrý rozhled. Jsem malá. Parkovací asistent mi vadí. Resp. vadí mi všechno, co v tom autě píská, fakt to nemám ráda.
- Citovat
- Upravit
Jinak s tempomatem bychom došli ještě o dost dál, než k 10 let staré Fabii. Ten mámy bavorák už má těch 10 let taky ![]()
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
Sukni která končí v půli stehnech nenosímale jinak je to úžasné na údržbu, zejména s dětmi.
to nemusi byt do pul stehen, kdyz se ohnes, mas sukni pod kolena v pulce prd.le:D kazdopadne nevim, vypada to luxusne, ale v aute se mi to nejevi prakticke.. resp, necitim se na tom dobre. a jeste jak se zaplo v zime prd.elni tppeni, jsem myslela, ze jsem se pocurala::S
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tunrida Moje vectra byla rok 1999 a měla ho a co nám tu stojí Dodge z roku 1997, tak ho má taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tunrida @j.a.n.i1 Umí držet konstantní rychlost, zrychlovat, zpomalovat, nastavit se na naposledy nastavenou rychlost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Tu starou Vectru měla ségra mýho bývalýho, ale ještě nějakou starší. No já ji úplně milovala. Ono jí tam teda skoro nic nefungovalo, ale dobře se mi s tím jezdilo
Já jsem mívala Astru 1998 a to byl taky miláček. On to teda miláček pořád je, jenom s ním jezdí někdo jiný. Toho jsem normálně obrečela
Na to, že to je dovoz ze Španělska
, tak jezdí úplně nádherně. Sice je teda celkem línej, ale prostě zlatíčko ![]()
- Citovat
- Upravit
@valetyna píše:
Jak vidím tak se už úplně odběhlo od tématu
To teda. Ale poradily jsme ti zkoušet, zkoušet, zkoušet, víc se poradit nedá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valetyna píše:
Jak vidím tak se už úplně odběhlo od tématu
Tak ono už ti toho k tomu není moc co říct. Ty rozjezdy už se teď budeš muset nějak naučit sama, když tě to nenaučili v autoškole. Bez posilovače se jezdit normálně dá. Není to sice tak pohodlný jako s posilovačem, ale dá se to. Na to si zvykneš.
- Citovat
- Upravit
A když jsme odběhly. Můžu se zeptat, zda někdo z Vás neví kolik se platí když je auto na švýcarské doklady a já je chci na české? Cca 3000? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit