Rozjezdy na benzínu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
31.1.16 10:46
@j.a.n.i1 píše:
@MarieOVMUC Já klimatizaci, automat, slušný motor, plyn a interiér v kůži… a jako bonus obrovský kufr a třetí řadu sedadel složitelných do podlahy, ale na bonus si budu muset ještě chvilku počkat.

sedadla v kuzi bych nechtela, ma to segra a v lete se mi na to lepi zadel, kdyz mam sukni:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
31.1.16 10:48

Mam vyhlidlou mazdu trojku, dlouhou :) modrou, moc tesim:) ale musim najit dobrou pracipo rodicaku.. doufam, ze ta vyska pomuze..:D a trosku se stabilizovat, doplatime hyposku za par let a to uz ani nebude stat 700k :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.1.16 10:50
@LucaLuca píše:
Já ti to necpu, byla to reakce na @Tunrida, která o tom psala, jako by to měly jen bavoráky. :kytka:

My se bavíme o typu tempomatu ;)

• Citovat
  • Upravit
101927
31.1.16 10:51
@LucaLuca píše:
Já ti to necpu, byla to reakce na @Tunrida, která o tom psala, jako by to měly jen bavoráky. :kytka:

Ale my jsme řešily, ne zda auto má či nemá tempomat, ale co ten tempomat umí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
31.1.16 10:52
@MarieOVMUC píše:
sedadla v kuzi bych nechtela, ma to segra a v lete se mi na to lepi zadel, kdyz mam sukni:D

Sukni která končí v půli stehnech nenosím :mrgreen: ale jinak je to úžasné na údržbu, zejména s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.1.16 10:54

Já jsem na auto nenáročná. Stačí mi klimatizace a dobrý radio :mrgreen: A teda aby bylo velký, abych měla dobrý rozhled. Jsem malá. Parkovací asistent mi vadí. Resp. vadí mi všechno, co v tom autě píská, fakt to nemám ráda.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
31.1.16 10:55

Jinak s tempomatem bychom došli ještě o dost dál, než k 10 let staré Fabii. Ten mámy bavorák už má těch 10 let taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
7376
31.1.16 10:57
@j.a.n.i1 píše:
Sukni která končí v půli stehnech nenosím :mrgreen: ale jinak je to úžasné na údržbu, zejména s dětmi.

to nemusi byt do pul stehen, kdyz se ohnes, mas sukni pod kolena v pulce prd.le:D kazdopadne nevim, vypada to luxusne, ale v aute se mi to nejevi prakticke.. resp, necitim se na tom dobre. a jeste jak se zaplo v zime prd.elni tppeni, jsem myslela, ze jsem se pocurala::S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
31.1.16 10:57

@Tunrida Moje vectra byla rok 1999 a měla ho a co nám tu stojí Dodge z roku 1997, tak ho má taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
31.1.16 11:12

@Tunrida @j.a.n.i1 Umí držet konstantní rychlost, zrychlovat, zpomalovat, nastavit se na naposledy nastavenou rychlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
31.1.16 11:24

Jak vidím tak se už úplně odběhlo od tématu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.1.16 11:24

@j.a.n.i1 Tu starou Vectru měla ségra mýho bývalýho, ale ještě nějakou starší. No já ji úplně milovala. Ono jí tam teda skoro nic nefungovalo, ale dobře se mi s tím jezdilo :lol: Já jsem mívala Astru 1998 a to byl taky miláček. On to teda miláček pořád je, jenom s ním jezdí někdo jiný. Toho jsem normálně obrečela :oops: :lol: Na to, že to je dovoz ze Španělska :mrgreen:, tak jezdí úplně nádherně. Sice je teda celkem línej, ale prostě zlatíčko :lol:

• Citovat
  • Upravit
4486
31.1.16 11:26
@valetyna píše:

To teda. Ale poradily jsme ti zkoušet, zkoušet, zkoušet, víc se poradit nedá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.1.16 11:26
@valetyna píše:

Tak ono už ti toho k tomu není moc co říct. Ty rozjezdy už se teď budeš muset nějak naučit sama, když tě to nenaučili v autoškole. Bez posilovače se jezdit normálně dá. Není to sice tak pohodlný jako s posilovačem, ale dá se to. Na to si zvykneš.

• Citovat
  • Upravit
190
31.1.16 11:28

A když jsme odběhly. Můžu se zeptat, zda někdo z Vás neví kolik se platí když je auto na švýcarské doklady a já je chci na české? Cca 3000? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze