Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Jena33 píše: Více
@Kruella To ale nemusí mít s egem nic společného. Ač bohužel vím, že jsou rodiče kteří to dají druhému rádi sežrat přes dítě.
Pro malé dítě, a zvlášť to kterému se rozpadla rodina není nic víc přínosné než mít co nejvíc věcí v životě jasných, přehledných a neměnných.
Chápu tvoji představu, že pro ně bude nejlepší když nějaké předávání nebude nikdo řešit, ale to jsem viděla fungovat jen v jediném případě kdy rodiče bydleli přes ulici, rozešli se v zásadě v dobrém a zůstali super kamarády.
Dlouhodobě nejde být v pohodě s tím, že dítě horko těžko namotivuješ že teď bude s otcem a on ti klidně napíše že si pro ně nepřijede, protože manželce není dobře.
Nebo neustále čelit tomu, že týdny dopředu domluvíš vytouženou přespávačku, výlet za vzdálenou babičkou, divadlo, pečení cukroví, stanovačku..a teď mu máš říct že bohužel, že jede k otci. Opakovaně.
To pro dítě prostě neni dobře, když se mu vezme něco na co by se mohlo spolehnout.
tak proč zakládáš diskuzi na emiminu, když to máš posvěcené právničkou? ![]()
@Anonymní píše: Více
Jo já chápu co tím chceš říct a chápu že to člověka pak mrzí, že dítě namotivuje…těší se. A pak to vysvětlování…
Spíš sem si je jen říkala že tady v případě zakladatelky, šlo o nějaky jeden jediný den a řeší se to jako kauza, která ale nejvíc zaplete hlavu tomu dítěti.
motivovala bych dítě i k tátovi, který má zájem.
Ale jo jako každý případ je jiný…ale to co psala zakladatelka mi přijde, že tam jde primárně o to, aby ona nebyla TA co ustupuje. Že je to hlavně její problém. A přitom nejvíc problémů způsobili jen tomu děcku.
@Kruella píše: Více
A čím konkrétně dělám problém děcku? Že se řídím rozsudkem? Že mám mít dítě ještě tento víkend tak jedeme na hory? Děcko vůbec neví, že mi otec vypisuje, že si malou vyzvedne v sobotu s policií
@pisisvori píše: Více
Prý komukoliv
a kdyby to bylo naopak? Kdyby měl otec dítě v péči a ty bys žadonila o každou chvilku s děckem?? To by byl problémek že ![]()
Zakladatelka nepíše nic o tom že otec je tyran a děti nenávidí, navádí, ubližuje jim nebo cokoliv. Bez jeho spermií by měla zakladatelka ho.vno a ne dítě. Tak snad i on má nějake malé právo ne ![]()
Ale jinak hlavně, bavime se stále o tomto konkrétním případu, kdy zakladatelka řeší DATUM kdy dítě bude u táty!! Ne že otec je vrah malých dětí ![]()
Jedete na jednu noc? Jen teda se jedná o případ že soboty na neděli…
co chce dítě když se ho zeptáš?
A kdy teda ma platit to, že má být dítě od 3.1. od 8h u otce? ![]()
@Kruella píše: VíceŠmarjáá
A k čemu to bude, když si to stejně děláš po svém? ![]()