Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymni píše:
Hraju na pc soutěž, kde musíš složit puzzle na čas. Prvních 15 s nejlepším časem vyhrává cenu. Prosedím u toho mrtě času, ale nechápu, jak to někdo může složit tak rychle. No a tak jsem myslela na ty dvě myši. Jsem hrozně soutěživá, ale dostanu se jen na určitý čas a dál ani ťuk. Jo a ještě jsem nic nevyhrála, protože moje časy jsou úplně někde jinde než ty výherní.:-)))
Kup si rychlejší počítač, Z výhry třeba část z jeho ceny zaplatíš. ![]()
Ahoj, potřebuji nutně poradit ohledně monitoru. Když si zapnu PC přes celou obrazovku mi lítají různé čáry..Dělá to při všem kromě her..Když zapnu jakoukoliv hru, tak to nedělá. Co s tím?
A stalo se to po nějak instalaci nebo změně nastavení? Neinstalovala jsi nějaký doplněk ke grafické kartě? No nejdřív zkus v ovládacích panelech změnit rozlišení a pak je třeba zkoumat dál.
@Karolína117 píše:
Ahoj, potřebuji nutně poradit ohledně monitoru. Když si zapnu PC přes celou obrazovku mi lítají různé čáry..Dělá to při všem kromě her..Když zapnu jakoukoliv hru, tak to nedělá. Co s tím?
Tomu nerozumím. Ty zapínáš alternativně PC, nebo hry? Dosud jsem měl za to, že se nejdřív zapne PC a pak se na tom zapnutém PC, po nastartování operačního systému, spustí nějaká aplikace. Třeba hra.
Špatné nastavení monitoru. Pokud je to starý CRT (taková ta velké obluda) tak buď špatná frekvence a nebo rozlišení a obrazovka se rozhází a nebo zčerná a začne pískat trafo v monitoru. Pokud je to na LCD (ten placatý monitor) tak nevím, jedině nastavené spatné rozlišení v operačním systému. Nevím jaký máš operační systém a ani jaký máš monitor.
Prosím o doplnění informací
@eumedon Tak znova..Zapnu si PC…Zapnu obrazovku(zn. Samsung)..zapnu si třeba internet a začnou mi létat různé čáry..když si pak zapnu hru, tak mi to neudělá ![]()
@Fine84 Monitor mám LCD zn. Samsung vel. 24…operační systém Win 7
@Shreya Grafická karta je nová..koupená asi před měsícem a půl
@RadkaCh Po žádné instalaci se to nestalo…zničeho nic to začalo… ![]()
@Karolína117 píše:
@Shreya Grafická karta je nová..koupená asi před měsícem a půl
Ok, nech se překvapit.
@Shreya Dělá mi to delší dobu..a štve mě to, protože se při tom nedá pracovat
PC používám hlavně kvůli práci ![]()
@RadkaCh jj je..kupovala jsem to přímo u prodejců PC..a tam mi ji poradili..
Co zkusit odinstalovat ovladače grafické karty, restart a následná nová instalace.