Rozumíte PC?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19784
14.12.13 10:51
@Anonymni píše:
Hraju na pc soutěž, kde musíš složit puzzle na čas. Prvních 15 s nejlepším časem vyhrává cenu. Prosedím u toho mrtě času, ale nechápu, jak to někdo může složit tak rychle. No a tak jsem myslela na ty dvě myši. Jsem hrozně soutěživá, ale dostanu se jen na určitý čas a dál ani ťuk. Jo a ještě jsem nic nevyhrála, protože moje časy jsou úplně někde jinde než ty výherní.:-)))

Kup si rychlejší počítač, Z výhry třeba část z jeho ceny zaplatíš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
25.8.14 09:24

Monitor

Ahoj, potřebuji nutně poradit ohledně monitoru. Když si zapnu PC přes celou obrazovku mi lítají různé čáry..Dělá to při všem kromě her..Když zapnu jakoukoliv hru, tak to nedělá. Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.8.14 09:47

A stalo se to po nějak instalaci nebo změně nastavení? Neinstalovala jsi nějaký doplněk ke grafické kartě? No nejdřív zkus v ovládacích panelech změnit rozlišení a pak je třeba zkoumat dál.

• Citovat
  • Upravit
19784
25.8.14 10:16
@Karolína117 píše:
Ahoj, potřebuji nutně poradit ohledně monitoru. Když si zapnu PC přes celou obrazovku mi lítají různé čáry..Dělá to při všem kromě her..Když zapnu jakoukoliv hru, tak to nedělá. Co s tím?

Tomu nerozumím. Ty zapínáš alternativně PC, nebo hry? Dosud jsem měl za to, že se nejdřív zapne PC a pak se na tom zapnutém PC, po nastartování operačního systému, spustí nějaká aplikace. Třeba hra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.8.14 10:50

Špatné nastavení monitoru. Pokud je to starý CRT (taková ta velké obluda) tak buď špatná frekvence a nebo rozlišení a obrazovka se rozhází a nebo zčerná a začne pískat trafo v monitoru. Pokud je to na LCD (ten placatý monitor) tak nevím, jedině nastavené spatné rozlišení v operačním systému. Nevím jaký máš operační systém a ani jaký máš monitor.
Prosím o doplnění informací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
25.8.14 11:48

Začíná ti odcházet grafická karta. A s tím neuděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
25.8.14 11:52

@eumedon Tak znova..Zapnu si PC…Zapnu obrazovku(zn. Samsung)..zapnu si třeba internet a začnou mi létat různé čáry..když si pak zapnu hru, tak mi to neudělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
25.8.14 11:53

@Fine84 Monitor mám LCD zn. Samsung vel. 24…operační systém Win 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
25.8.14 11:54

@Shreya Grafická karta je nová..koupená asi před měsícem a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
25.8.14 11:55

@RadkaCh Po žádné instalaci se to nestalo…zničeho nic to začalo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
25.8.14 11:56
@Karolína117 píše:
@Shreya Grafická karta je nová..koupená asi před měsícem a půl

Ok, nech se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1558
25.8.14 11:58

@Shreya Dělá mi to delší dobu..a štve mě to, protože se při tom nedá pracovat :( PC používám hlavně kvůli práci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.8.14 12:02

@Karolína117 A je ta grafická karta kompatibilní s tím počítačem?

• Citovat
  • Upravit
1558
25.8.14 12:05

@RadkaCh jj je..kupovala jsem to přímo u prodejců PC..a tam mi ji poradili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.8.14 12:10

Co zkusit odinstalovat ovladače grafické karty, restart a následná nová instalace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák