Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
manžel je IT a říká, že asi ne, že by na to musel být nějaký spešl program.
Dva monitory jdou, ale obávám se, že dvě myši standardně nee ![]()
L.
Ahojda, me jdou dve mysi jenom kdyz mam zapojeny tablet
(tam je taky takova jednoducha mys ale funguje jenom na tabletu), ale nevim jestli to neni nejaka chyba ![]()
ahoj, zkus jeste specifikovat, z jakeho duvodu to potrebujes, treba to lze vyešit i jinak. (sama si třeba neumím moc predstavit, k čemu by mi byly dva kurzory - myšleno na jedne obrazovce)
Hraju na pc soutěž, kde musíš složit puzzle na čas. Prvních 15 s nejlepším časem vyhrává cenu. Prosedím u toho mrtě času, ale nechápu, jak to někdo může složit tak rychle. No a tak jsem myslela na ty dvě myši. Jsem hrozně soutěživá, ale dostanu se jen na určitý čas a dál ani ťuk. Jo a ještě jsem nic nevyhrála, protože moje časy jsou úplně někde jinde než ty výherní.:-)))
nj treba to sklada jenom pocitac,
uz te vidim jak mastis puzzle dvema mysma
![]()
Ahoj holky, prosím vás potřebuju poradit co s počítačem. Ráno jsem ho zapla (naposledy tu byl chlap a ten se v PC nevyzná vůbec) a pořád mi tady hraje nějaká hudba. Snad Kája Gottů. ![]()
Problém je ale v tom, že vůbec nevím, kde to vypnout. Není tu žádná otevřená lišta nebo tak něco. Poradíte? ![]()
@lovesmile píše:
@neila Díky, to mě nenapadlo.![]()
Už je klid.
@neila píše:![]()
…tak Káje ještě jde! Horší by byl nějaký Motorhead
Ty to ti ale byly nějaké jeho úplně neznámé písničky a hrozné, neskutečně mě to vytáčelo!
Jinak Kája je celkem fajn. ![]()
@Anonymni píše:
Nevíte někdo, jestli jdou k pc připojit 2 myši, abych měla dva kurzory???
Můžeš připojit 2 ukoazovací zařízení ale kurzor ukazovátka budeš mít 1. Obě ukazovací zařízení budou řídit tentýž kurzor. Tak to je, když k NB s touchpadem připojíš myš.
Nevíte někdo, jestli jdou k pc připojit 2 myši, abych měla dva kurzory???