Rozvod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
16.10.13 13:37
@Marek1977 píše:
Ahoj, mohl by prosim nekdo poradit jak sepsat zadost o urychlene vyrizeni rozvodoveho rizeni? Rozvod byl podan v srpnu, spisova znacka byla zadana, ale od te doby se nedeje nic. Potrebuji se z osobnich duvodu rychle rozvest.
Diky,
Marek

Trochu naivní představa. Nikdo Ti rozvod neurychlí :mrgreen: můžeš čekat a doufat. Přednost mají jen předběžná opatření, co se týče dětí a pod, ale rozhodně né rozvod.. My měli rozvod dohodou a na termín jsme čekali 4 měsíce, známý půl roku. Někdo čeká rok.. Když něco takového sepíšeš, akorát se Ti vysmějou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
16.10.13 13:50

Já nevím proč by jste se měli rozvádět, přesně jak to tu už bylo psany i po rozvodu a pak případném rozchodu by to bylo stejně těžké jako samotný rozvod. Pokud se milujete a jste spolu vziti, vykašlala bych se na předchozí zkušenosti s jeho ex apod. a zůstala bych vdaná. Taky můžeš zajít na matriku a nechat si své přijímení a k tomu si přidat manželovo, je 21 století a na tom není nic vyjimečného. A je pravda, že vysvětlovat ve školce, že jste rozvedeni, ale pořád spolu, je taky ulítli. Myslím, že pro dítě je podstatny, že má tátu a mámu a na přijmení nezaleží. Já mám nevlastního otce, máma se jmenovala jinak než já a ve škole ani ve školce to nikoho nezajimalo, hlavně, že jsem měla rodiče. A nevím jestli je to pravda, ale manžel mi říkal, že předmanželská smlouva se dá sepsat i v manželství a v té si můžete ujasnit majetek. Rozvod není potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.10.13 16:01

@LenaNell reaguješ na starý příspěvek, je třeba se dívat na datum ;) diskuze byla obnovena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.2.15 21:30

Na zmenu prijmeni musi byt na matrice padny duvod jinak ho nezmeni, ja mam podobnou situaci, jen bohuzel jsem se rozvadela hooooodne moc roku a mezitim se mi narodil syn s pritelem, jmeno syna je po mem uz byvalem manzelovi, az rozhodl soud o urceni otcovstvi tak si muzu jit zmenit prijmeni syna lpo mem priteli a to je pro matriku padny duvod aby zmenily prijmeni i me po mem priteli i bez svatby.Aby byla ucelena rodina, ale s mym rodnym prijmenim to zadnou zmenu neudela jak tu psal anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.18 19:15

Rozvod - co potřebuju?

Ozivuji at nezakladam dalsi. Zajima me jak probiha rozvod? Kdyz dam zadost o rozvod, co vse musim hned dolozit. Musim tam se zadisti hned davat oddaci list a dalsi papiry? Diky

• Citovat
  • Upravit
80190
2.7.18 20:05

fake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat