Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Manželovi se nedivím, jedná v zájmu dětí. Hoď se do pořádku, nastup léčbu a za pár měsíců bude zas líp.
Propána, jen tak Tě prostě „vyhodit“ nemůže, to se neboj.
Ale pokud máš psychic. problémy, nějaký stud musí stranou - od toho ti odborníci jsou, a jde to pochopitelně řešit ambulantně, takže tam zajdi, vše jim pověz, oni musí ze všeho nejdřív posoudit, zda máš uvedené problémy a půjdeš-li k psychiatrovi, dá Ti snad nějaké léky, psycholog zas léčí spíš dušičku. Možná bys měla zkusit obojí, jen se soustřeď teď spíš na sebe a děti, ať tím netrpí a mají mámu co nejvíc v pohodě! Držím Ti pěsti.
To zvládneš, děvče, neboj. ![]()
Mmch - manželův přístup, ať neřešíš nesmysly, je fakt mimo
,tím se nenech odradit. Asi jen tak pitomě reaguje, ptž to nedáváš a on Ti vytýká, že to neřešíš. Tak začni, ale ať je Ti, kruci, spíš oporou, než aby Ti ještě „přidal“! ![]()
V první řadě bych zkusila zajít do občanské poradny, měli by ti poskytnout základní právní poradenství zdarma. Pak bych zkusila obvodního lékaře, který napíše doporučení na další vyšetření, popř. i obvodní lékař si myslím, že může napsat první antidepresiva, ale to si nejsem jistá.
Nesouhlasím!!! Děti patří k matce a ona zájem má a vlastně ty děti jsou to jediné co teď má. Manžel měl projevit více pochopení a hlavně jste měli tento stav řešit s odborníkem. Zkus se domluvit s manželem ať můžeš ještě zůstat, dej se dohromady a to co nejdřív a ukaž mu že se dokážeš postarat, třeba to vše ještě dobře dopadne. Držím palce
@Dancza134 píše:
Nesouhlasím!!! Děti patří k matce a ona zájem má a vlastně ty děti jsou to jediné co teď má. Manžel měl projevit více pochopení a hlavně jste měli tento stav řešit s odborníkem. Zkus se domluvit s manželem ať můžeš ještě zůstat, dej se dohromady a to co nejdřív a ukaž mu že se dokážeš postarat, třeba to vše ještě dobře dopadne. Držím palce
Jistě, děti potřebují maminku totální trosku ![]()
To mam dat deti nekomu kdo se na me vykaslal? Lip nebude kdyz mi sebere deti. Uz to vidim u soudu jak me potapi. On si to pripravil dobre i materskou jdem nechala prevest na jeho ucet. Ja spis potrebuju poradit jak o ty deti neprijit k psychologovi jsem objednana jen nemam kde bydlet. Ted uz funguju normalne. Jeste jsem mela si dodat ze jsem skoro celou materskou se starsim synem chodila do prace doma bylo vse na me tak koho by to nezmohlo. Jeste mam rodinne problemy se svou matkou toho razu ze mi vyhrozuje vsim co se da i napadenim.
A co úspory? To nemáš bokem ani korunu? Za poslední 4 roky jsi nebyla schopna nic našetřit? ![]()
Kde máš trvalé bydliště? U tchýně na baráku? Pokud ano, jen tak tě vyhodit nemůže, pokud ne, tak se musíš sbalit a jít.
Kde mají děti trvalák?
@Žirafa 69 píše:
Ale pokud máš psychic. problémy, nějaký stud musí stranou - od toho ti odborníci jsou, a jde to pochopitelně řešit ambulantně, takže tam zajdi, vše jim pověz, oni musí ze všeho nejdřív posoudit, zda máš uvedené problémy a půjdeš-li k psychiatrovi, dá Ti snad nějaké léky, psycholog zas léčí spíš dušičku. Možná bys měla zkusit obojí, jen se soustřeď teď spíš na sebe a děti, ať tím netrpí a mají mámu co nejvíc v pohodě! Držím Ti pěsti.To zvládneš, děvče, neboj.
Mmch - manželův přístup, ať neřešíš nesmysly, je fakt mimo,tím se nenech odradit. Asi jen tak pitomě reaguje, ptž to nedáváš a on Ti vytýká, že to neřešíš. Tak začni, ale ať je Ti, kruci, spíš oporou, než aby Ti ještě „přidal“!
Ma ke me odpor. Prosila jsem o pomoc neni schopen pry byt ta rodina
@Žirafa 69 píše:
Ale pokud máš psychic. problémy, nějaký stud musí stranou - od toho ti odborníci jsou, a jde to pochopitelně řešit ambulantně, takže tam zajdi, vše jim pověz, oni musí ze všeho nejdřív posoudit, zda máš uvedené problémy a půjdeš-li k psychiatrovi, dá Ti snad nějaké léky, psycholog zas léčí spíš dušičku. Možná bys měla zkusit obojí, jen se soustřeď teď spíš na sebe a děti, ať tím netrpí a mají mámu co nejvíc v pohodě! Držím Ti pěsti.To zvládneš, děvče, neboj.
Mmch - manželův přístup, ať neřešíš nesmysly, je fakt mimo,tím se nenech odradit. Asi jen tak pitomě reaguje, ptž to nedáváš a on Ti vytýká, že to neřešíš. Tak začni, ale ať je Ti, kruci, spíš oporou, než aby Ti ještě „přidal“!
Ma ke me odpor. Prosila jsem o pomoc neni schopen pry byt ta rodina
@Dancza134 píše:
Nechci ani zachranovat manzelstvi to jsem ho o sanci prosila fakt zebrala do ted. Kazdy den mi pocita.
A uz nejsem anonimni ale to je fuk. Jsem na dne a nevim jak se odrazit
@Dancza134 píše:
A kam s těma děckama půjde? Takhle ty děti mají zázemí! Půjdou s maminkou pod most? ![]()
@zoidberg proc trosku? tak chlap ze me tohle udela, sebere mi prostredky a i deti a bude si vesele zit dal???a mluvila by jste stejne byt na mem miste? on i okoli priklonil na svou stranu. Ve finale i kdyby byla chyba jen u me tak prece jsme se brali v dobrem i zlem nejde jen nekoho pouzit a odhodit nebo ano?
Ahoj s manzelem se rozvadime. Na jeho zadost. Mela jsem rok dusevni problemy ktere jsem se stydela resit s odbornikem, doma jsme se porad hadali a ja prestala zvladat domacnost /uklid, vareni, na deti kricela…/. Proste jsem to nedala manzel mi na vse trapeni vzdy rekl at se povznesu a neresim nesmysly. Nic ho nezajimalo jestli treba nechce neco opravdu resit. Proste zoufalstvi. Tech tlustych car… No proste mi pred 14 dny rekl ze uz ke me nic neciti at si zaridim bydleni a jdu. Na to konto jsem jela na psychyatrii pro pomoc odkud jsem odesla jeste s horsim, manzel myslel, ze si me tam nechaji a ono nic dali mi jen kontakty kam zavolat pro konzultace. Manzel mi rekl ze jsem za hvezdu a nic neresim. Pointa vseho je ze mame dva kluky 4 roky a 7mesicu, bydlime u manzelovich rodicu. Zadost o rozvod manzel podal. Ja jsem bez koruny a to opravdu mam u sebe asi 400 kc. Mam se dnes vystehovat, nebo nastoupit do blazince a resit svuj problem. Deti si manzel chce nechat u sebe pry pro jejich dobro, ale ja je nedokazu opustit. Maly bude za chvili sedet a velky jde do skolky a o to me chce pripravit… Chtela bych deti k sobe ne je vidat jednou za 14 dni jak mi to navrhuje to nedam. Nemam na pravnika jsem na rodicovske a nemam ani rodice kam bych mohla. Jsem zoufala. Pro me v podstate konci zivot tohle nedam nebo nevim… Prosim poradite kam se vydat pro radu