Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, dneska jsem se dozvěděla, že končí košík. cz nemáte tipy na jiné podobné obchody rozvážející potraviny v Ostravě?
@Verpa5 opravdu končí? teeeda, já jsem s ním max spokojená a moc mi setři čas ![]()
Neporadím, ale zaháčkuju se, kdyby náhodou někdo věděl o rozvozu pro Moravu. Taky jsem z toho dost pštros, že to tak nečekaně zrušili ![]()
Zatím co jsem koukala na netu tak www.rohlik.cz www.mujnakup.cz a pak ještě www.nakoupimeprovas.cz na tento jsem našla dobré recenze ,www.rozvoz-potravin-ov.cz ale zkušenosti nemám ![]()
@Halibar nebo i tesco by už mohlo být i na moravskoslezský kraj
Nej že všude mě na netu kukají reklamy na košík a přitom už stránky mají mimo provoz
,ještě včera jsem brala nákup a nikdo nic neříkal, je to fakt škoda.
Holky tak košík se celkově neruší, jen omezuje rozvoz morava a slezko, dnes mi přišel email s infem
Říkám, si jestli je na severní Moravě tak malá kupní síla, že tady už není žádný ověřený kvalitni rozvoz
každopádně bych ocenila třeba Tesco…
@Verpa5 taky mě to udivuje, protože po Ostravě je košík vidět permanentně na cestách a chudáci chlapi ani nestíhali časy, vždy se omlouvali za zpoždění ale že toho mají tolik že to je masakr
Ahoj holky, muzu k vam? Zrovna dneska brouzdam kdo kde rozvazi po Ostrave a okrajovych castech potraviny a nic jsem nenasla. Ja na materske s 10 mesicni a manzel na nemocenske tak by se to hodilo.. Kdysi jsem vyuzivala kosik.cz, pani donesla nakup az ke dverim ![]()