Rozvoz zeleninových bedýnek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
5.2.13 19:52

Se přihnusim, neví někdo o bedýnkách ostrava nebo Frýdek? já bych to brala ale nevím, jestli to tu je… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
5.2.13 21:50

Ahoj, my brali bedýnky minulý rok přes zimu od Freškoše a nemůžu říct křivého slova. Až na tu cenu, ta byla docela vysoká. Ale kvalita ovoce a zeleniny byla super.
Pokud by Tvoje cena byla nižší, tak bych do toho možná i šla.
A můj postřeh, teda jestli o něj stojíš :mrgreen:.Ještě bych bedýnky rozšířila o něco jako bedýnku pro „nebiomatky“. Takové, pro které je celá bedýnka drahá a pro sebe by si jí nekoupili, ale braly by menší. Takovou, ze které by se dali vařit příkrmy pro prcky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.2.13 08:35

Holky, dĕkuju za postřehy a rady. Pomohli jste mi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
6.2.13 14:19

@Adriana freshkoš v nabídce příkrmovou bedýnku má, i odštavnovací teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pugglee
26.3.13 06:00

A co Slaný? Je to blízko Prahy, ale nikdo sem nevozí…nebo o tom alespon nevím…

• Citovat
  • Upravit
1910
26.7.13 17:27

@martina.se : Já jsem dneska odebrala první bedýnku v Ostravě. No, upřímně jsem hned paní psala e-mail. Spokojená jsem nebyla vůbec, ve smlouvě je uvedeno 4-5 kg zeleniny a ovoce, dostali jsme jen 2,5 kg 8o Což mě hned zarazilo, na první pohled bylo jasné že to není ani 4 kg. Obsah bedýnky : 1 malá paprika,1 cibule,1 menší cuketa,6 ks meruněk,1 jablko (mini),400 g červeného rybízu, svazek mrkve, hlávkový salát - 150 Kč :think: Meruňky jsou tvrdé, nezralé, to samé jablíčko. Nevím, jestli jsem náročná, ale za 150 Kč bych si představovala něco trošku jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
26.7.13 19:34

@Tanule23 Myslis biokosiky? Nebo je v Ostravě toho víc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
26.7.13 21:23

@Renčula0 :)Ty jo, dostala jsi mě, nevím :think: Odebírám, tedy odebrala jsem z Farma Lička, myslím že jsou ze Sedlnic. Každopádně jsem s nimi smlouvu vypověděla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
26.7.13 21:46

Ty biokosiky jsou ze Vresiny, nemam s nimi zkusenosti, nekupuji biozeleninu ani jinde, ale vim, kde je ta farma ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
26.7.13 22:07

Já už žádné košíky ani bedýnky podporovat nebudu :x Dnes jsem si zašla do města, do stánku se zeleninou a ovocem, schválně jsem si koupila to samé, co jsem měla v bedýnce a kupodivu mě to vyšlo na 70 Kč :roll: Paní z farmy mi ještě neodepsala, jindy byla komunikace okamžitá :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.7.13 22:59

Ahoj, bedynky ze Sedlnic od Licku jsem odebirala tri roky, ale letos dve zimni bedynky byli vylozene „vyklizeni skladu“, nahnita zelenina, obouchane jablka, vetsi cast jsem vyhodila.
Tak jsme se strasne tesila na prvni letni bedynku a krize! Fakt krize, chapu ze zacatku sezony to byva slabsi, ale kompenzovali to dzusem ktery byl zkvaseny ( asi se zase uklizelo ve skladu, v pruvodnim dopise psali - posledni zbytky).
Nemyslim si, ze je to moje zmlsanost. Muzu posoudil s lonskym a predlonskym letem. Bohuzel jsem s nimi ukoncila smlouvu.

Velice by me zajimalo co se deje, predchozi spoluprace byla opravdu vynikajici. Pokazde jsem se na bedynku tesila.
Dokonce jsme jezdili na ty jejich tematicke akce ( jahodove dny, svestkove dopoledne v sadech, brambory a zele, zivobyti cele…). Opravdu to nemelo chybu.
Kdyby nekdo vedel co se u Licku deje, dejte vedet.

Vymenila jsem je za biokosiky, ktere jsou jiz zminene vyse. A zatim spokojenost. Za stejnou cenu mi je dovezou chladicim autem az domu, muzete si doobjednat maso, pecivo, jogurty, syry… ( neco je sice trosku predrazne), ale kvalita zatim vzdycky vyborna. Uvidime zda to vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.7.13 10:22

@Tanule23 brala jsi od Ličky? jo, je ze sedlnic, já od něj brala, ale to je tak 3-4 roky zpět, tehdy to měl fakt pěkný a v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.7.13 10:23

@Psik taky koukám, že by to Lička tak podělal. Já od něj brala cca 3 roky a vždycky spokojenost :think: ale jak už jsem psala výše, tak je to 3-4 roky nazpět.. nevím, co blbne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
28.7.13 18:54

@Psik : Také jsem s nimi rozvázala smlouvu. Paní Ličková mi v mailu psala něco o tom, že kdyby poslali 5 kg, tak se jim to nevyplatí 8o Potom nechápu, proč to mají ve smlouvě :?: A mě se to nevyplatí z hlediska toho, že meruňky jsem vyhodila, paprika taktéž z poloviny nahnilá :roll: Ty biokošíky najdu kde prosím Tě? Že bych to zkusila… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.7.13 21:08
@Tanule23 píše:
@Psik : Také jsem s nimi rozvázala smlouvu. Paní Ličková mi v mailu psala něco o tom, že kdyby poslali 5 kg, tak se jim to nevyplatí 8o Potom nechápu, proč to mají ve smlouvě :?: A mě se to nevyplatí z hlediska toho, že meruňky jsem vyhodila, paprika taktéž z poloviny nahnilá :roll: Ty biokošíky najdu kde prosím Tě? Že bych to zkusila… ;)

Ahoj, biokosiky zde , mela jsme zatim dve, dalsi dojde ted ve ctvrtek, tak Ti ji muzu kdyztak vyfotit jestli by si chtela. Ale ty dve byli dobre, o hodne lepsi jak od Licku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný