RP-změna, navýšení dávek. Kde žádat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
RP-změna, navýšení dávek. Kde žádat?
Maminky, potřebovala bych radu. Chci si nechat navýšit rodičák. Musím zažádat o změnu v místě trvalého bydliště? Nebo můžu i tam, kde nyní fyzicky žiju? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To se smůla, co? Vždyť jsou úřady propojené, jako by to nestačilo vyřídit kdekoliv na úřadě, jako všechno ostatní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jamulka píše:
To se smůla, co? Vždyť jsou úřady propojené, jako by to nestačilo vyřídit kdekoliv na úřadě, jako všechno ostatní
Ono by to slo ale musela by jsi jet stejne na ten up v miste bydliste a rict ze bydlis tam a tam a aby te tam prendali a pak uz tam muzes vyrizovat cokoli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No podle mě to teda můžeš podat kdekoli a oni si to pošlou. Proč si radši nezavoláš na pracák??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jamulka Mě bylo řečeno, že Žádost lze zaslat i poštou. Formulář stáhneš na https://formulare.mpsv.cz/…orm/edit.jsp?…. Zašleš to na ÚP, který o přiznání dávky rozhodoval, tedy nejspíš ten v místě trvalého bydliště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jamulka Já to mám na trvalák taky přes celou republiku a žádala jsem to formulářem normálně poštou a do 10 dnů mi paní z UP, poslala vyrozumnění zpátky, že mi to bylo schváleno ![]()
To stejné bylo z vyřízením rodičáku, šla jsem tady v Praze v bláhovém domění, že by si to mohli jako přeposlat, kdepak, ale paní byla ochotná aspoň v tom, že mi to pomohla vyplnit, takže buď poslat poštou sama na příslušný UP a nebo zanést ![]()
- Citovat
- Upravit