RSV očkovaní novorozenců - zkušenosti

185
17.10.25 13:17

RSV očkovaní novorozencu

Máte někdo zkušenosti s očkováním RSV? Chceme určitě očkovat to co se očkovat má, ale s timhle nas doktorka zaskočila, samozřejmě je to na nás ale nesetkala jsem se a tím jeste. Mate někdo tedy zkušenost? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
24.10.25 10:45

https://www.emimino.cz/…rtus-559743/ Zde je uz založena diskuze, ja našemu miminku nechám dat protilátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.10.25 10:58

@Veruneeee tam se řeší senioři a těhotné ale ne novorozenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.10.25 21:57

@N.n.k v v v jednom komentaři se zminuje maminka o 6m miminku a že nechali očkovat. Tak jsem myslela, že aspoň takhle diskuze Vam trochu pomůže. ☺️ 🙃.
My jsme bez reakci po očkovaní. (2m - miminko). Uvidíme během zimy jak nám to pomohlo.
Taky jsem se dlouho rozhodovala, ale jelikož mam kamarádky s o dost staršími dětmi a ty můžou hned přinést nějaký bacil, tak jsem neváhala.
Radši jeden uřvaný den po očkování, než pak řešit u miminka zapal pliv atd.
Takže zaleží, jak často chodíte do spolecnosti, jestli jsou kolem vás školkové děti atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
28.10.25 06:53

@Veruneeee no uz jsme se rozhodli ze ano, kamarádka psala ze její malý měl laryngitidu a díky tomu očkování nemel tak vážný průběh. Takze je to nejspíš lepší. Hlavne pro tak maličké děti ted na podzim. Každopádně děkuji za vaši odpověď☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek