Rumové kuličky v těhotenství

Anonymní
7.12.18 14:33

Rumove kulicky v tehotenstvi

Jsem na uplnem zacatku tehotenstvi, a zatim to nikdo nevi. Jeste jsme se nerozhodli, jestli to oznamime rodine pres vanoce nebo az pozdeji. Ale problem, vanoce na krku :lol: piti alkoholu se nejak vyhnu, stejne nikdy moc nepiju tak na to je rodina zvykla. Ale cukrovi… Mamka bude delat nepecene rumove kulicky a cokoladovy salam, tak nejak nevim jak se uplne vyvliknout z ochutnavacky :lol: skodilo by to, kdyz si dam treba dva tri kousky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6870
7.12.18 14:34

:mrgreen:
A nejeznplesnive syry,nechod do horke vany a nejenze bez alkoholu,ale ani v obchode nesmis do te ulicky!!! :lol: :lol:
Jako ja nechci byt sarkasticka,ale proboha zeny! Vzpamatujte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.12.18 14:35

Úplně v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.12.18 14:36

nikdy..budeš mít opilé dítě a zabiješ mu pár mozkových buněk..předstírej že to jíš a pak to jdi na záchod vyplivnout

• Citovat
  • Upravit
27685
7.12.18 14:36

pane bože jak ti to asi tak uškodí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
7.12.18 14:37

Klidně si jich pár dej, já jich v prvním těhotneství snědla celou bednu :mrgreen: dokonce sem pak premejslela jestli po nich můžu řídit :mrgreen: ale toho ruku je tam minimum, pokud tam tvoje mamka nevyleje litrovou flašku na tácek kuliček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
7.12.18 14:38
@smurfka píše:
nikdy..budeš mít opilé dítě a zabiješ mu pár mozkových buněk..předstírej že to jíš a pak to jdi na záchod vyplivnout

ani to bych neriskovala, tajně hodit pod stůl psovi radši :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.12.18 14:39
@Lekninka91 píše:
ani to bych neriskovala, tajně hodit pod stůl psovi radši :palec:

jasně..raději zabít psa než dítě..

• Citovat
  • Upravit
7712
7.12.18 14:39

Ne, tohle nevadi…vseho s mirou…rumu v tom asi zaaas tolik nebude a kdyz nesnis nekolik kilo kulicek, coz pochybuju, tak nevidim duvody proc ne ;) ja zboznuju vosi hnizda, rum je v kremu, a jedla jsem je loni tehotna taky ;) jooo a dite mam zdrave :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
7.12.18 14:41

Jediný, co bych ohledně cukroví vynechala (pro jistotu) - jestli do něčeho dáváte syrový žloutek, do nějakého krému třeba. Ten ždibíček alkoholu v kuličkách bych vůbec neřešila ;) Mně teda v těhotenství chyběl svařák - byla jsem přes Vánoce už ve třetím trimestru a víno, koření… no bála jsem se, abych něco nějak nepopohnala. Velká HA HA - kdybych tak věděla, že budu 10 dní přenášet a malou nevyžene ani koření, ani víno, ani vana, ani drhnutí schodů… prostě NIC! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ja prave nevim, kolik toho rumu tam dava :lol: nj mozna se to zda jako hloupy dotaz. V prvnim tehotenstvi s dverou jsem takove veci tak moc neresila, ale nasledne jsem pak mela dve nevydarene tehotenstvi, tak uz mam strach, at se zas neco nepo…

• Citovat
  • Upravit
lucenka

vy ty kuličky topíte v rumu nebo proč by sis je neměla dát? To víc alkoholu najdeš v běžných potravinách nad kterými tě vůbec nenapadne přemýšlet.

• Citovat
  • Upravit
5810
7.12.18 14:42

Bože :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.18 14:42

*s prvni dcerou

• Citovat
  • Upravit
5810
7.12.18 14:43
@Anonymní píše:
Ja prave nevim, kolik toho rumu tam dava :lol: nj mozna se to zda jako hloupy dotaz. V prvnim tehotenstvi s dverou jsem takove veci tak moc neresila, ale nasledne jsem pak mela dve nevydarene tehotenstvi, tak uz mam strach, at se zas neco nepo…

Je to buď a nebo, to snad ani ovlivnit nemůžeš. Buď se udrží nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí