Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
![]()
A nejeznplesnive syry,nechod do horke vany a nejenze bez alkoholu,ale ani v obchode nesmis do te ulicky!!!
![]()
Jako ja nechci byt sarkasticka,ale proboha zeny! Vzpamatujte se!!!
nikdy..budeš mít opilé dítě a zabiješ mu pár mozkových buněk..předstírej že to jíš a pak to jdi na záchod vyplivnout
Klidně si jich pár dej, já jich v prvním těhotneství snědla celou bednu
dokonce sem pak premejslela jestli po nich můžu řídit
ale toho ruku je tam minimum, pokud tam tvoje mamka nevyleje litrovou flašku na tácek kuliček ![]()
@smurfka píše:
nikdy..budeš mít opilé dítě a zabiješ mu pár mozkových buněk..předstírej že to jíš a pak to jdi na záchod vyplivnout
ani to bych neriskovala, tajně hodit pod stůl psovi radši ![]()
@Lekninka91 píše:
ani to bych neriskovala, tajně hodit pod stůl psovi radši
jasně..raději zabít psa než dítě..
Ne, tohle nevadi…vseho s mirou…rumu v tom asi zaaas tolik nebude a kdyz nesnis nekolik kilo kulicek, coz pochybuju, tak nevidim duvody proc ne
ja zboznuju vosi hnizda, rum je v kremu, a jedla jsem je loni tehotna taky
jooo a dite mam zdrave ![]()
Jediný, co bych ohledně cukroví vynechala (pro jistotu) - jestli do něčeho dáváte syrový žloutek, do nějakého krému třeba. Ten ždibíček alkoholu v kuličkách bych vůbec neřešila
Mně teda v těhotenství chyběl svařák - byla jsem přes Vánoce už ve třetím trimestru a víno, koření… no bála jsem se, abych něco nějak nepopohnala. Velká HA HA - kdybych tak věděla, že budu 10 dní přenášet a malou nevyžene ani koření, ani víno, ani vana, ani drhnutí schodů… prostě NIC! ![]()
Ja prave nevim, kolik toho rumu tam dava
nj mozna se to zda jako hloupy dotaz. V prvnim tehotenstvi s dverou jsem takove veci tak moc neresila, ale nasledne jsem pak mela dve nevydarene tehotenstvi, tak uz mam strach, at se zas neco nepo…
vy ty kuličky topíte v rumu nebo proč by sis je neměla dát? To víc alkoholu najdeš v běžných potravinách nad kterými tě vůbec nenapadne přemýšlet.
@Anonymní píše:
Ja prave nevim, kolik toho rumu tam davanj mozna se to zda jako hloupy dotaz. V prvnim tehotenstvi s dverou jsem takove veci tak moc neresila, ale nasledne jsem pak mela dve nevydarene tehotenstvi, tak uz mam strach, at se zas neco nepo…
Je to buď a nebo, to snad ani ovlivnit nemůžeš. Buď se udrží nebo ne.
Jsem na uplnem zacatku tehotenstvi, a zatim to nikdo nevi. Jeste jsme se nerozhodli, jestli to oznamime rodine pres vanoce nebo az pozdeji. Ale problem, vanoce na krku
piti alkoholu se nejak vyhnu, stejne nikdy moc nepiju tak na to je rodina zvykla. Ale cukrovi… Mamka bude delat nepecene rumove kulicky a cokoladovy salam, tak nejak nevim jak se uplne vyvliknout z ochutnavacky
skodilo by to, kdyz si dam treba dva tri kousky?