V 16tt mám břicho stále stejné jako před otěhotněním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
20.8.10 16:50
Jahudka87 píše:
Na mě začalo být bříško vidět asi tak po 20 tt. Když kouknu na fotky na z 16 týdne tam tam skoro nic není vidět, ted jsem ve 29 tt a mám už slušnou bouli :D Ale furt jsem to hrozně řešila, kdy už to bude vidět a nemohla jsem se dočkat a ted si to užívám, je to krásný pocit chodit s bříškem :) tak takový ted mám :-)

Krásný bříško máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.8.10 17:21

Prostě na někom je to vidět brzo, na někom později.
Já jsem spíš ten první případ. Ještě mi to navíc vytlačilo špek, kterej byl na místě bříška, tak to bylo vidět víc a hooodně brzo. Prostě špek nešel zatáhnout:-))) A teď 25 týden, kolem pupíku cca metr:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.10 22:15

Neboj brisko se ti taky ukaze :dance: kazdy je na tom jinak v prvnim tehu mi bylo brisko videt cca ve 3 mesici a to opravdu jen malinko a ve druhym tehu jsem mela ve 3 mesici brisko jak melounek :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
21.8.10 15:27

No ono možná v druhém těhotenství vyleze dřív,jak už je ta kůže malinko povolenější třeba :nevim: :wink:

• Citovat
  • Upravit
Marishka89
6.9.10 08:00
Jahudka87 píše:
A pro srovnání, posílám ještě foto z 16 tt. Je tam opravdu jen malinkatý náznak :lol:

Jahudko, já jsem v 6tt a mám bříško jen o něco málo menší než ty v 16tt. :) ale mě to holky a máma říkaly, prej-ty jsi hubenina, bude to vidět hned! A taky že jo! :wink:

• Citovat
  • Upravit
46
14.9.10 13:29

rust briska

Ahoj,tak jsem ve 21tt a po bříšku ani stopy..:-/ jsem z toho nějaká nesvá,když vidím,jak kolem mě chodí všichni s bříškem a já stále nic..Kamarádka řáka,že mi jde malá do zadku,ale pořád teda nějak nechápu,kam mi roste..:-)
Zítra jdeme k doktorovi tak se ho na to hned zeptám..Má s tím někdo zkušenost? :wink: Předem díky za odpověd..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnnieB
14.9.10 14:26

Mamina 20: Byla jsem na tom úplně stejně. Nyní jsem 24tt a ještě minulý týden se mě všichni ptali, kde toho prcka schovávám, protože těhotenské břísko vypadá úplně jinak. Neměla jsem ho úplně ploché, ale jenom mírně vypouklé jako po dobrém obědě :-) Taky jsem z toho byla nervozní a nakonec se zeptala porodní asistentky, u které jsem byla na cvičení. Ta mi řekla, že kdyby bylo něco v nepořádku, tak už by mi to doktorka dávno řekla a vím moc dobře, že mám podle UZ zdravé a normálně rostlé miminko. Velikost bříška je skutečně individuální záležitost, takže je zbytečné to srovnávat a poměřovat :-) Jo a jinak jsem od minulého týdne udělala pokrok - nyní už mi říkají, že už to na mě jde trošku vidět :-)

• Citovat
  • Upravit
109
14.9.10 15:21

Tak to mě při prvním těhu vylezlo bříško asi kolem 4 měsíce ale teď čekám druhé, jsem v 9tt a bříško mám veliké jak v pátém měsíci…po porodu mi totiž zůstalo :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
14.9.10 15:36

rust briska

Bud rada,ze nejake mas..ja si prijdu docela divne v 6 mesici a nemam nic.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
14.9.10 15:38

rust briska

To by me zajimalo,kam se nam ty deti teda schovavaji..:-)Ja jdu na gyndu zitra tak se doktora radsi zeptam..asi se briska jen tak nedockam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnnieB
14.9.10 15:55

Tak schválně napiš, co Ti doktor řekne :-), ale většinou je ještě dodatek, že je to lepší než se s větším bříškem „nosit“ od prvních měsíců a že se to prý nakonec stejně vyhoupne. Já jsem si taky připadala jako blázen…mám naprosto bezproblémové těhotenství, žádné klasické příznaky ani nevolnosti, žádné zvláštní chutě, břicho nikde nebylo a tak jsem se spíš přesvědčovala s těhotenskou průkazkou a kontrolách u doktorky, že fakt těhotná jsem :lol:

• Citovat
  • Upravit
8707
14.9.10 17:33
Mamina20 píše:
To by me zajimalo,kam se nam ty deti teda schovavaji..:-)Ja jdu na gyndu zitra tak se doktora radsi zeptam..asi se briska jen tak nedockam..

buď ráda,že zatím bříško nemáš,ono ti vykoukne ze dne na den to mi věř,mne zase lidé nevěří,že čekám dvojčata kor když jsem potřetí těhotná…ale já už nadávám ležet nemůžuj sedět nemůžu ohnout se nemužu… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
14.9.10 21:35

je pěkný jak to tu čtu,taky jsem měla strach že něco neni v pořádku a tak jsem si řikala bříško naroste , ale jsem ve 29 týdnu a bříško je malinké si řikám že budu ta co půjde rodit a nepujde to vidět :lol: ..mám sice malý bříško ale už těd nemůžu zapnout žadnou mikinu a natož kalhoty co jsem nosila asi mi to jde do zadku nebo nvm kde mam těch 12 kilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
14.9.10 21:36
Mamina20 píše:
Ahoj všechny budoucí maminy..:-)Chtěla jsem se zeptat,v kolikátém měsíci začíná růst bříško?jsem v 16tt a mám břicho stále stejné jako před otěhotněním.Mám z toho docela divný pocit..nemám se na to radši zeptat gynekologa? :-?

Ahojky, mne zacalo rust az v patym sestym mesici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marishka89
21.9.10 22:12

ahoj holky, já už jsem teď v 8tt a bříško mám hezky dokulata :) jako jde trochu zatáhnout,ale nedá se to vydržet věčně a taky je to nepříjemný… Nezapnu žádný kalhoty, a trička mi lezou hooore :D tak to řeším podle mamky-v knoflíkové dírce kalhot mám navlečenou gumičku, gatě zapnu jen kam to jde a gumku přetáhnu přes knoflík :) Před džínky si natáhnu tuniku nebo dlouhé tričko a je po problému ;) Nebojte holky, ono se ukáže, tohle je moje první dítko a já jsem naopak překvapená, že mi bříško tak rychle vykouklo :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky