Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já jsem v 11.TT a mám břicho jak moje švagrová v 6.měsíci
Takže tak…
tak já jsem 21tt a teprve teď to na mě začíná být vidět - sice někteří stále nevěří a musím je přesvědčovat, že si nedělám srandu, ale rodina to už na mě pozná
Jinak bych se pořád vešla do mých obyč kalhot (zatím má nahoře cca 4kg), ale při sezení v práci mi tlačí knoflík, takže jsem si koupila větší. Vypadám jak když jsem se někde nechutně přejedla.
Jinak moje skoro tchýně, ta když šla do porodnice rodit, tak ji na recepci říkají: „ale poradna je až od 9h“
![]()
Ahojky…S velikostí bříška si nedělej vůbec starosti každé roste jinak…Taky jsem měla obavy z velikosti bříška pomalu ve stejném týdnu a ptala jsem se doktora..Ten mi řekl „to už by jste chtěla mít buben v tak krátké době ???Nebojte ten si ještě užijete“
Teď už vím co měl na mysli…Ono to hrozně pomalu utíká ale neboj určitě bude větší a zanedlouho se nebudeš moct ani ohnout.. ![]()
Ahoj ![]()
Z toho jsi nic nedělej,já jsem ve 22tt a taky to na mě není poznat a když si vezmu bundu taj už vůbec ne..:-)Včera jsem byla nakupovat oblečky na malého a všichni na me´ě koukají a říkají mi..to budete mít až někdy v létě ne a já že koncem prosince nebo v půlce ledna
Jinak jsme byli taky včera na ulrazvuku a budeme mít chlapečka a je naprosto v pořádku,takže nějaké břicho v tom nehraje žádnou roli.. ![]()
U prvního těhu jsem měla bříško kolem 16tt,co jsem postřehla já,byla jsem dost kulatá už před těhu takže bříško bylo vidět až dýl,ted jsem po druhý těhu,jsem v 11 tt a zatim nic,jsem pořád kulatá takže těhotně vypadám normálně
,už se těšim až to bříško budu mít a budu fakt vypadat těhotně a ne jen kulatě vypapkaně:-)
U prvního těhu jsem měla bříško kolem 16tt,co jsem postřehla já,byla jsem dost kulatá už před těhu takže bříško bylo vidět až dýl,ted jsem po druhý těhu,jsem v 11 tt a zatim nic,jsem pořád kulatá takže těhotně vypadám normálně
,už se těšim až to bříško budu mít a budu fakt vypadat těhotně a ne jen kulatě vypapkaně:-)
hoj ![]()
opravdu to neřeš já jsem ještě ve 26tt neměla skoro nic tada spíše nic
a začlo mi růst tak nějak více až od druhé poloviny 7. měcíce ![]()
Je mi 15,mám antikoncepci a je to přesně 10 dní,co jsem spala s přítelem. Jenže po 3 dnech jsem se začala cítit divně,poznám na sobě všechno. Je to 10 dní a příjde mi,že mi roste břicho,ne a ne aby se zmenšilo. Bojím se,že jsem v tom. Mám čekat,nebo co mám dělat,abych nebyla,je už pozdě dělat cokoliv proti tomu abych nebyla ?
![]()
Růst břicha po 3 dnech?No nevím nevím.Myslím,že to mimi nebude.
Lauri píše:
Je mi 15,mám antikoncepci a je to přesně 10 dní,co jsem spala s přítelem. Jenže po 3 dnech jsem se začala cítit divně,poznám na sobě všechno. Je to 10 dní a příjde mi,že mi roste břicho,ne a ne aby se zmenšilo. Bojím se,že jsem v tom. Mám čekat,nebo co mám dělat,abych nebyla,je už pozdě dělat cokoliv proti tomu abych nebyla ?![]()
a nemáš zaražený prdy?
Lauri píše:
Je mi 15,mám antikoncepci a je to přesně 10 dní,co jsem spala s přítelem. Jenže po 3 dnech jsem se začala cítit divně,poznám na sobě všechno. Je to 10 dní a příjde mi,že mi roste břicho,ne a ne aby se zmenšilo. Bojím se,že jsem v tom. Mám čekat,nebo co mám dělat,abych nebyla,je už pozdě dělat cokoliv proti tomu abych nebyla ?![]()
Ahoj Lauri, jakou antiko používáš? hormonální nebo kondomy?
může to být i příznak přicházející menstruace,že je ženská nafouklá, zadržuje vodu, zvětšujou se jí prsa… takže ještě nepropadej panice ![]()
hormonální antikoncepci může oslabit třeba působení léků jako jsou antibiotika, nebo když ženská má průjem anebo zvrací a samozřejmě když prášek vynechá
v tuhle chvíli můžeš jen čekat do termínu menstruace a pokud by nepřišla, tak si koupit těhotenský test a zajít na gyndu, přeju, ať těhotná nejsi.
Saroya píše:Lauri píše:
Ahoj Lauri, jakou antiko používáš? hormonální nebo kondomy?
může to být i příznak přicházející menstruace,že je ženská nafouklá, zadržuje vodu, zvětšujou se jí prsa… takže ještě nepropadej panice
hormonální antikoncepci může oslabit třeba působení léků jako jsou antibiotika, nebo když ženská má průjem anebo zvrací a samozřejmě když prášek vynechá
v tuhle chvíli můžeš jen čekat do termínu menstruace a pokud by nepřišla, tak si koupit těhotenský test a zajít na gyndu, přeju, ať těhotná nejsi.
Me zacalo malinko rust uz ve tretim mesici a pak v patem uz jsem vypadala jako tehu a ne jako tlustosek:) ted jdu za 10 dni do osmeho a pupek uz mam pekny:) brisko tomu uz rikat nejde:)
Ahojda, mně v šestém měsíci nevěřili, že jsem těhotná, že prý vypadám jak víc najedená
. Ale začátkem osmého měsíce to byl fofr. Moje spolužačka byla stejně těhotná a byla jako koule. Takže každá to má jinak. Neboj a hlavně se foť. Je to potom pěkné se prohlídnout s bříškem.
Ahojky, koukám, že těhotenství je opravdu hooodně individuální věc
Já jsem v 11t a na váze mám o 2,5kg méně než předtím a bříško se mi tlačí ven jak nějaký bříšní špek, že musím měnit kalhoty, protože ty moje mě v pase když sedím strašně tlačí. Moje sestra měla vidět bříško někdy v 25t a pak ale měla pořádný „buben“ (její slovo):-D a moje maminka za celou dobu těhotenství se mnou přibrala 3kg a bříško neměla skoro žádné, jen jako kdyby se trochu spravila. Když začala vozit kočárek lidí se jí ptali komu to vozí a nechtěli věřit, že je to její.