V 16tt mám břicho stále stejné jako před otěhotněním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
25.10.11 11:35

Já jsem 21tt a pupek mám kvalitní,vypadám jak kombajn :-D a mám 4 kg nahoře.

• Citovat
  • Upravit
Pooinka
21.2.12 10:55

Ahojky.Jsem teď v 17. týdnu a dokud jsem si nepřečetla vaše diskuse,tak jsem taky byla nesvá z toho,že ještě nemam žádné bříško a furt jsem přemýšlela,jestli je všechno v pořádku.Sice maličký náznak tam je,ale jinak ještě není pořádně nic vidět.Ale teď už si budu těhotenství v klidu užívat a budu jen čekat a těšit se,kdy se to konečně „vyvalí“ :lol: Jinak přeji všem hodně štěstí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2
21.2.12 11:10

Ahoj,
Já jsem v 15 tt a břicho mi roste a roste, i když na váze nepřibývám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
21.2.12 13:37

ahoj holky,
tak ja budu asi opacny pripad. jsem temer na konci 2 mesice a uz mam bricho.
pripada mi jak v 5 mesici, ale je tvrde a zatahnout nejde. tak je to asi tehotensky. mam 2kg nahore.
tak nevim zda je to normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.2.12 15:45

Ahoj.Já začínám 18.týden a taky žádné bříško nemám :? Před těhu jsem měla trochu špek kterej jsem zatahovala aby nebyl vidět.A právě že jde zatáhnout i těd :(Jsem vysoká 176cm a postava tak akorát.Pohyby zatím necítím :x Tak začínám mít černé myšlenky.Před týdnem jsem ale byla na ¨KO a vše v pořádku,DR mě i ukázala kde si mužu už nahmatat dělohu a opravdu jsem jí cítila víc nahoře tak budu doufat že snad bříško vyleze :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tykyn
2.3.12 14:06

Ahoj já jsem na tom stejně.Jsem kus za 14 týdnem a břicho už mám celkem pěkné :) ale to neva hlavně jsem ráda,že roste :D

• Citovat
  • Upravit
pisi321
31.1.13 09:16

Ja mam pry taky delohu usazenou vzadu, gynekolog mi rekl ze pry mam spat na brise ale to pro mne nepripada v uvahu, nemuzu usnout.tak doufam ze nedopadnu jako tvoje kamaradka, moje mama v tehotenstvi vypadala jak tank :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4256
31.1.13 14:40

Ahoj, jsem 16tt, +1kg nahoře a pupík začíná vylézat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
31.1.13 14:47

Mně začalo růst až kolem 12tt :) Na svatbě jsem byla v 8tt a byla jsem plochá jako deska :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papuče
17.2.13 09:21

No já jsem za 8tt a prostě to vidět je, není to špek nejde to chytit mám normálně velikost 36 tak to je asi vidět rychle, jen mám vedle sebe sestřenku na které to snad bylo vidět až od 5. měsíce a tak mi přijde divné chodit s vykuleným břichem :D

• Citovat
  • Upravit
423
17.2.13 11:27

Ahojky holky…mám na vás takový dotaz :) před rokem jsem ve 22tt přišla o své první mimi, ale dnes jsem už v 8tt :) myslíte, že mi bříško poroste rychleji?? nevím jestli to mám brát jako druhé těhu :nevim: na pupíček se už moc těším, před tím jsem měla taky celkem malinký, ale byl tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.2.13 17:44

Já jsem dneska 20+ 5 a bříško mi jde vidět asi tak 2-3 týdny..Jako tak, že jde poznat, že jsem těhotná a ne jen dobře najezená :)..A teď opravdu roste ze dne na den.. Těhotenské kalhoty nosím už asi tak měsíc, protože mi strašně vadilo zapínání na riflích.. A sestřička na gyndě mi sama říkala, že jsem překvapila, že čekala tak od 6 měsíce že na mě půjde poznat mimčo :D..měla jsem totiž docela podváhu a břicho spíše propadlé dovnitř..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.13 19:42

Hoj holky. Taky musím přidat svoji zkušenost s růstem bříška.. Jsem prvně těhulka, dnes jsem 8+4 a bříško mám malinké ale je tam. Dokonce i náš taťka si všiml, že se kulatíme :) Nebyla jsem žádná chudinka ani žádná macatá ;) prostě normální ;) Růst bříška je individuální, takže se vůbec nestresujte, že Vám ješt+ v patém měsíci nejde vidět… Naopak buďte rády, že se ještě v klidu sama oholíte a nemusíte používat zrcátko nebo žádat o pomoc manžela či partnera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
3.4.18 10:56

Ahoj maminky…oživuji starou diskuzi, protože se potřebuju uklidnit, že nejsem sama :mrgreen: Jsem na začátku!! 11tt ale prostě už mám břicho. Štve mě to, protože to zatím v práci nevědí, řešila jsem to volnou fleesovou vestou, ale teď se má oteplit a bojím se, že se každej začne ptát :-( V prvním těhotenství si sousedi všimli, že čekáme mimčo cca kolem 7-8měsíce a teď tohle. Během prvním týdnů jsem asi 2kila zhubla, jednak zvracením, jednak při nemoci…ale panděro prostě roste a roste. Myslela jsem si, že mám břišní svaly celkem ok, řekla bych, že jsem vcelku aktivní…ale holt je to možná i věkem (38)…tak doufám, že v tom nejsem sama a někdo mne tady uklidní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
5.4.18 20:38

No bud rada ja jsem jen 6tt a uz to je pres tricko videt ze mi leze bricho… a to jsem ho mela ploche…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí