Růst zubů u novorozence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2521
28.11.15 22:57

Růst zubů u novorozence

Ahoj holky, mám ani ne měsíc starou holčičku a už pres dva týdny tu lezu po tlamě každý večer, nejdřív jsem myslela že to jsou prdy, pak že se prejida je ji špatně, pak už jsem to začala dávat za vinu i vigantolu protože ty záchvaty řevu byly neúnosný a dneska při jednom tom řevu koukam že má to zlato proriznute dvě díry na zuby :zed: je tu někdo komu to taky začalo růst už tak brzy? Je vůbec něco proti bolesti pro tak malé dítě? Nebo se dávají po poradě s lékařem třeba léky od tři měsíců po menších dávkách? Jdeme k dr. V pondělí a já jen doufám že nám něco povolí. S první dcerou to začalo v půl roce tak jsem z toho trochu vyplesklá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
28.11.15 23:01

Urcite je neco od bolesti, lekar ti urci davkovani, ale nekdy je to masakr rozdelit to treba na ctvtiny jeden cipek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
28.11.15 23:02

Od kamarádky pediatričky vím, že se může dát půlka čípku paralenu (do zadečku). Radila mi to teda, kdyby malá měla teplotu, tak dát a jet na pohotovost, ale proti bolesti by měl zabrat taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
28.11.15 23:09

Jo tak aspoň něco :think: mám fakt potřebu ji nějak ulevit když už konečně vím čim to je, už aby bylo pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
28.11.15 23:17

@Judynka me jeste napadla necitlivujici mast na dasne tam myslim neni vekove omezeni. Ja mela nejakou prirodni bez cukru a docela to zabiralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
28.11.15 23:25

Tak ta mne napadla taky, dřív jsem používala cal gel, já se teda podivam jestli je to nějak omezene a když ne tak bych proto zejtra zabehla. Jenže to je těžký když je takhle malá tak je v podstatě potřeba se radit o všem s dr. Já ji to třeba zejtra namazu bude mít na to nějakou reakci a mě svihne a ještě pak dostanu pojeb :roll: :) škoda že nechce aspoň dudlika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.11.15 23:46

Asi bych dala ten calgel. jinak se novorozencům může dát 2ml paralenu sirupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.