Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, před MS mívám taky růžový papír a pak třeba dva dny nic, pak jednou zas, zbytek dne nic a druhý den se mi rozjede MS. Dřív jsem to také nemivala. Takže dle mého je to příprava těla na MS.
Ohledně ovulace - je možnost si dělat ovulační testy, zvlášť, když máš nepravidelné cykly. Nebo si nechat udělat rozbor krve, zda ovuluješ.
Co se týká nevolnosti - fuuu, těžko říct. Zkus na to nemyslet, i když vím, že tahle ráda je na přes hubu 🙄
Tolik tedy s mou zkušeností. Držím pěsti, ať je brzy mímo ☺️️
Já to někdy během cyklu mám, že úplně jednorázově zašpiním, většinou je to tak týden před menstruací, někdy ale i klidně týden po menstruaci…dle doktorky hold hormonální nerovnováha/výkyv, že se to prý stane někdy
jako těhotná jsem zatím nebyla, takže to nedokážu posoudit, jinak já mám třeba nevolnost a celkově slabost jako příznak PMS, respektive klidně 1-2 dny před MS nebo v den začínající MS je mi celkem nevolno, taky jsem to drive nemivala, až poslední 3-4 cykly najednou jo
takže ono to fakf může byt cokoliv
Ahoj, mívám dost nepravidelné cykly od vysazení HA. Kdy mám ovulaci jsem na sobě nikdy nepoznala. A minulý měsíc jsme se začli snažit o miminko. Ale v době 2 týdny od menstrace byl zrovna manžel pracovně v cizině, tudíž nejspíš neúspěšne, protože to by měla být ovulace. Zas ale těžko říct, jestli ji nemá jindy. Teď očekávám první menstruaci od snažení. Měla by přijít někdy příští týden, ale kvůli nepravidelným cyklům těžko říct. Dneska ráno jsem na toaletaku našla růžový výtok/krev? Toto jsem u sebe nikdy neviděla, ale očekávala jsem, že je to začátek menstruace. Od toho výtoku je to asi 4 hodiny a od té doby nic - žáden výtok ani krev, bylo to jen jendorazove.
Zajímá mě tedy, jestli je to normální nebo to může značit nějaký problém? (Nemyslím teď jenom ohledně těhotenství) dneska je mi opravdu slabo, ráno se mi zatočila hlava a poslední hodinu mě natahuje na zvracení.