Rybí tuk, omega 3 pro dítě 3 roky
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Katka Pardubice a dala bys tip, které jsou vhodné? Jestli teda náhodou o nějakých víš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Banny Jak už tu zmínila
Jana206, tak např. výrobky od SK firmy Nutraceutica (www.nutravita.cz, www.nutraceutica.sk) nebo co vím, tak
u nás v lékárnách dostupný Triomar udává též TG formu Omega
3. Nicméně osobně asi nejvíce odzkoušený mám fermentovaný tuk
z rybích jater, který obsahuje kromě Omega 3 mastných kyselin také
v tucích rozpustné vitamíny A a D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
S tímto nemám zkušenost.
Já dávám synovi Iskial - je to olej ze žraločích jater, tobolku denně vymáčknu na lžičku, smíchané s čajíkem to polkne. Kdo je ve Fin-klubu, tak se to jmenuje Biomare, Iskial je k dostání v lékárnách, akorát mi ho musejí vždycky objednávat dopředu, je tam 100 tobolek, takže cca na 3 měsíce. Doporučila nám to dr. na ORL, říkala, že ten tuk prý potáhne sliznice jakoby „ochrannou vrstvou“, synovi to dávám v sezoně.
starší syn (13) si dává v sezoně ten rybí tuk od firmy HEMA
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Eye q
Ahoj,
prosím o radu. Na doporučení lékařky jsme synovi koupili přípravek Eye
q, syn je tak trochu hyperaktivní Dnes jsem mu dala pvní dávku a syn mi všechno
vyzvracel. Nemáte někdo nějaké nápady jak to do něj dostat?
Chci alespoň něco vyzkoušet než půjdu
koupit tobolky, což jsem taky zvědavá zda je spolkne
Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
ad Nutravita
Rybí olej od přeprodejce Nutravita tedy rozhodně není bez zápachu, jak všude lživě tvrdí. Ten bez příchuti smrdí klasicky rybinou. Na druhou stranu dětem zřejmě víc vadí, když je rybina smíchaná s naprosto kontrastní příchutí, např. pomeranč (extrémní hnus jsou v tomhle modří marťánci). Špatná je i lahvička - při doporučeném dávkování pro malé děti se velkým hrdlem špatně odlévá. Vhodné by bylo nějaké zúžené ukončení. Za ne příliš přivětivé považuji i velikost balení, které po otevření vydrží jen 3 měsíce, což při malých dětských dávkách nelze spotřebovat. Za mě tedy lehké zklamání. Kvalitu a účinnost stěží posoudím. Pokud je ale tak „dobrá“ jako proklamovaná nezápachovost, tak potěš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja myslim ze ted existuje uz i plno nahrad, ktere muzete dostat na predpis od lekare a obsahuje to stejne vitaminy a nebude to pro deti tak osklivy zazitek jako prave rybi tuk
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
No já dávám malé takový gumový kokina, jsou to takový rybky, tak se jí to i líbí a jí to ráda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já teda dávám pořád, je to už taková naše denní rutina, jde o to, že vitamíny a omega 3, rybí tuk a tak jsou prevence, takže se musí dávat pravidelně a ne nárazově, když se blíží zima
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zatím z toho, co jsem četla, mi nejlépe vychází olej Rosita. Máte někdo? Cena je dost vysoká. Meli jsme i Eye Q tobolky - ty polykat nebude. Rosita má mít lepší složení. Nevím, jestli by to moje dítě pozrelo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dcera má 5 let a jediné co ji dávám je je dštské dečko a probiotika. Hlavně letos v době korony to bere opravdu pravidelně. JInak nic jiného nebere
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Už jsem to někam do diskuze psala, že se mi osvědčili od nutraday, jsou pro děti, mají softgelové kapsle ve tvaru rybičky, takže děti nemají ani problém si tu rybku dát a jsou kvalitní, některé můžou žluknout a tady u těch se mi to ještě nestalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My máme nově i Omega Marrine rybičky. Zelatinove kapsle ve tvaru malé
rybičky naplněné olejem s ovocnou příchutí, mně to připomíná tutti
frutti z dětství Děti to rády jí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já kupuju na netu takový softgelový kokina pro děcka a to jim moc
chutná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- 2 létě dítě v noci nevydrží v posteli a přechází k rodičům
- Můžu dát spícímu dítěti kapky do nosu?
- Rok snažení
- Kočárky co obsahuje 2v1 a 3v1?
- 3 měsíce nepase koníky
- Jak se chová zdravé dítě 1,5 roku na hrišti?
- Jak řešit oprskle dítě na hřišti
- Dcera 3 roky- mám krizi