Rybenky v koupelně, co s nimi?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
12.12.15 13:44
@Raduš.ka44 píše:
@bambule23 Mně by zabilo i potkat mrtvou. Mám z nich panickou hrůzu.

lol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
12.12.15 14:09

@MarieOVMUC ono kdyz jdes v noci na zachod a hemzi se ti jich deset po zemi pod nohama - nic moc. Mit tam jednu za 14 dni, tak to neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarcelkaVrba
12.12.15 16:58

S rybenkama bojuji už dlouho, ale zjistila jsem, že jim moc nevyhovují voňavé přípravky. Nemají rády vanilku, ale takový přípravek není. Koupila jsem savo s levandulí na podlahu a musím říct, že to zatím zabírá :)

• Citovat
  • Upravit
244
12.12.15 17:17

Ahoj jsem ráda, že se toto téma znovu otevřelo. :mavam: Já už jich mám taky dost, nedávno jsem je našla pod plyšákem a rovnou 3.Už nevím jak na ně, chemii nechci mám děti, lusk jsem zkoušela a taky žádný zázrak. Jednu velkou jsem našla, když jsem měnila koberec za lino. Zatím na plné čáře vyhrávají :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.12.15 11:16

@MarieOVMUC No pro mě to žádná sranda není. V lázních mě museli několikrát stěhovat a nakonec se kvůli mě dělal generální úklid - tahaly se i postele, skříně.. Doma jsem na to nikdy nesáhla, když jsem nějakou objevila a nebyl doma manžel, volala jsem mámě, nebo tchýni. Kdyby nebyl nikdo k dispozici, došla bych si pro sousedku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
14.12.15 21:33
@Raduš.ka44 píše:
@MarieOVMUC No pro mě to žádná sranda není. V lázních mě museli několikrát stěhovat a nakonec se kvůli mě dělal generální úklid - tahaly se i postele, skříně.. Doma jsem na to nikdy nesáhla, když jsem nějakou objevila a nebyl doma manžel, volala jsem mámě, nebo tchýni. Kdyby nebyl nikdo k dispozici, došla bych si pro sousedku.

ty jo, vsak ty rybenky jsou smrtelne toxicke a velmi masozrave se sklony k sadismu :):D kdo by se jich nebál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
26.12.15 17:27

Ahoj, holky, chlapci ji doma dali pod mikroskop :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
17.3.16 10:40

Rybenky v ložnici

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Také máme sem tam nějakou rybenku v koupelně, ale včera jsem prožila šok, objevila jsem před spaním asi tři rybenky v posteli! Vůbec nechápu, kde se tam vzaly, vysávám každý den, vytírám, převlékám často postele. Nevíte, jak se jich zbavit v ložnici? Spíme tam i s malou, tak nevím, jestli tam stříkat biolitem. Pokud to vystříkám ráno, můžem tam spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.3.16 10:42
@Voltiček píše:
Ahoj, holky, chlapci ji doma dali pod mikroskop :mrgreen: :mrgreen:

FUJ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
17.3.16 11:12

@Sofie2013 nám se taky sem tam nějaká zatoulá do bytu, jediný co nám na ně pomáhá je, že sme v drogerii koupili pastičky na rybenky a rozmístila jsem je po bytě, celkem úspěšne se tam chytaj a dlouho už sem na žádnou nenarazila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
17.3.16 12:39

Pastičky, dát z místnosti papír (tím se živí), světlo a sucho.
Jinak babská rada je na ubrousek nastrouhat syrovou bramboru, to někam na dva dny v místnosti dát a ryběnku tam chvíli neuvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
17.3.16 13:12

Biolit bych teda do postele fakt nestříkala. Spíš bych zvedla matrace, uklidila a vyluxovala pod postelí, okolo a v posteli všechny rohy a dala nové povlečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
17.3.16 14:37

@AnastazieB My máme právě takovou blbou postel, na které nejdou zvednout matrace a abych pod ní mohla vysát, bude mi ji chlap muset odsunout. Jsme tu v pronájmu, sama bych si takovou postel nekoupila. Jinak všude okolo jsem vysála, povlečení vyměnila. No snad to byla včera výjimka, a nebudou se tu ty rybenky nějak moc množit nebo mi hrábne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
17.3.16 16:08

Poříd si kočku. Od ty doby, co ji máme, jsem rybenku neviděla. Na všechny si počíhala a sezrala. Prasacka jedna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.16 15:18

Zdravím obnovuji diskuzi. Bydlíme v pronajatem bytě takže rekonstrukce koupelny není možná, alespoň z naší strany. Vanu a umyvadlo umyvam každý den a podlahu ob den. Vysousim jí i suchou handrou. Máme miminko takže to chemii řešit nechci a brambora nefunguje. Pár dní o rybenkach nevím a potom jich tam běhá strašně moc najednou.. vanilku v jaké podobě, ňáký olej, třeba ten co se dává do olejovych lamp? Nebo lusk? Stačí dát jen do rohů? Děkuji za odpověďi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný