Rychle přibírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
20.4.13 00:14

Jo a porodní váha byla 3,5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
20.4.13 07:15
@Elata píše:
Takže vítej do klubu a oblečení kupuj aspoň o dvě velikosti větší, jestli mu ho chceš aspoň párkrát obléct. :lol:

Jj, rada nad zlato nejen pro zakladatelku. Já kupuji vel. 12-18m, je nám přitom jen 6. A kupuji body ve vel. 86-92, i když nechápu, jak výrobci šijou, protože malá má „jen“ 73cm, ale hold bříško jako buddha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
20.4.13 07:47

Ahoj kdysi jsem zakládala tuto diskuzi, tak se koukni :mrgreen: https://www.emimino.cz/…inek-114610/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
20.4.13 07:56

Tak my máme ve 3 měsících 6,4kg a 64cm, jsme teda plně na UM..a narodil se s 3,2kg a 50cm..hold bude po tatínkovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
20.4.13 08:56
@zikado píše:
@tanik1912 Jejda 8o jak jsi ji dostala ven, takový macík :think:
:lol: no, na konci docela tezce… ale nastesti s moji velkou prdeli prosla prirozene 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.4.13 21:43

Prihazuju meho drobecka : na kontrole v 6M vaha 9,6 kg a delka 75cm. Porodni vaha: 3,81kg. To ze pribira kilo za mesic je vpohode a uz ze ani nestresuju tim, ze nosime obleceni velikosti 80/86 :) Na prvni kontrole u pediatra mi bylo receno, ze materskym mlekem se dite neda prekrmit…vyvracime to na kazde prohlidce :D Jedine, co me trochu desi, ze by ho ta vaha mohla limitovat v motorickem rozvoji, ale tak snad to dobre dopadne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
20.4.13 21:50

@chaton Neboj se ničeho. Já mám doma malou buddhu, línější, ale dle fyzioterapeutky na cvičení i na rehábce je motoricky v pořádku. Jen nemá potřebu něco dělat… A u nás má ještě o 400g víc, než má tvoje prtě a o 2cm míň. Takže velikost také 80/86, jen máme o trochu větší „somálské“ bříško 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.4.13 22:07

@maritimka Dik :D Nas drobek ma zase „pstrosi“ stehynka :) Tam schovava asi nejvic ze sve vahy. Az se na ne jednou postavi, asi bude rychlej jak torpedo, mam se na co tesit :D Jen doufam, ze to bude brzo, protoze uz se docela pronese :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
20.4.13 22:09
@chaton píše:
Prihazuju meho drobecka : na kontrole v 6M vaha 9,6 kg a delka 75cm. Porodni vaha: 3,81kg. To ze pribira kilo za mesic je vpohode a uz ze ani nestresuju tim, ze nosime obleceni velikosti 80/86 :) Na prvni kontrole u pediatra mi bylo receno, ze materskym mlekem se dite neda prekrmit…vyvracime to na kazde prohlidce :D Jedine, co me trochu desi, ze by ho ta vaha mohla limitovat v motorickem rozvoji, ale tak snad to dobre dopadne :andel:

V pohodě. Náš mladý lozí div že nesprintuje po čtyřech, stojí a už zkouší cosi jako pošupování nožek, krokama se to nazvat nedá. 15.tého měl 8 měsíců.. rychlé přibírání nebude brzdit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.4.13 22:14

@Elata Juuuu :D Muj drahous ma ted 7,5 mesice, tak to uz se tesim :) Zatim je teda lenoch lenosnej, jen se plazi svym krabim stylem - kdyz se rozhoupe, tak mu to zanasi do boku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
20.4.13 22:17
@chaton píše:
@Elata Juuuu :D Muj drahous ma ted 7,5 mesice, tak to uz se tesim :) Zatim je teda lenoch lenosnej, jen se plazi svym krabim stylem - kdyz se rozhoupe, tak mu to zanasi do boku :D

To jsou frajeři chvíli od sebe. :) Se máš na co těšit. Užívej si klidu. Já vždycky někde v bytě ulovím dítě, odnesu do obýváku na jeho plochu a než si dosednu na gauč tak je dítě zase někde v pr… nebo u něčeho stojí a bere to pokud možno vývratem na hranu skříně apod. Miluju ho, ale od šesti ráno se obvykle už v 10 dopoledne modlím, ať je večer a spí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.4.13 22:42

@Elata :lol: :lol: to zni super! Me se jednou stalo, ze jsem prisla do obyvaku a dite nikde, koukam a stoupa mi tlak a pak ho vidim darebaka jak se na me rehni zespod od konferencniho stolku :D
Vim, ze to jednou prijde, ale porad si nedovedu predstavit, ze ho tady budu jednou nahanet po celym byte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
20.4.13 22:45

@chaton Jojo holka, přijde, ani nemrkneš a bude to tu a to si pak doma všimneš i zákoutí, o kterých jsi ani nevěděla, že doma máš. :lol: U nás je o to větší sranda, že máme na volno činčilu v pokojíčku, k tomu doma tři kočky.. když začne hrabat třem kočkám a dvěma dětem, nevím, koho hlídat dřív. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí