Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Elata píše:
Takže vítej do klubu a oblečení kupuj aspoň o dvě velikosti větší, jestli mu ho chceš aspoň párkrát obléct.
Jj, rada nad zlato nejen pro zakladatelku. Já kupuji vel. 12-18m, je nám přitom jen 6. A kupuji body ve vel. 86-92, i když nechápu, jak výrobci šijou, protože malá má „jen“ 73cm, ale hold bříško jako buddha…
Ahoj kdysi jsem zakládala tuto diskuzi, tak se koukni
https://www.emimino.cz/…inek-114610/
Tak my máme ve 3 měsících 6,4kg a 64cm, jsme teda plně na UM..a narodil se s 3,2kg a 50cm..hold bude po tatínkovi ![]()
@zikado píše:
@tanik1912 Jejdajak jsi ji dostala ven, takový macík
Prihazuju meho drobecka : na kontrole v 6M vaha 9,6 kg a delka 75cm. Porodni vaha: 3,81kg. To ze pribira kilo za mesic je vpohode a uz ze ani nestresuju tim, ze nosime obleceni velikosti 80/86
Na prvni kontrole u pediatra mi bylo receno, ze materskym mlekem se dite neda prekrmit…vyvracime to na kazde prohlidce
Jedine, co me trochu desi, ze by ho ta vaha mohla limitovat v motorickem rozvoji, ale tak snad to dobre dopadne ![]()
@chaton Neboj se ničeho. Já mám doma malou buddhu, línější, ale dle fyzioterapeutky na cvičení i na rehábce je motoricky v pořádku. Jen nemá potřebu něco dělat… A u nás má ještě o 400g víc, než má tvoje prtě a o 2cm míň. Takže velikost také 80/86, jen máme o trochu větší „somálské“ bříško ![]()
@maritimka Dik
Nas drobek ma zase „pstrosi“ stehynka
Tam schovava asi nejvic ze sve vahy. Az se na ne jednou postavi, asi bude rychlej jak torpedo, mam se na co tesit
Jen doufam, ze to bude brzo, protoze uz se docela pronese ![]()
@chaton píše:
Prihazuju meho drobecka : na kontrole v 6M vaha 9,6 kg a delka 75cm. Porodni vaha: 3,81kg. To ze pribira kilo za mesic je vpohode a uz ze ani nestresuju tim, ze nosime obleceni velikosti 80/86Na prvni kontrole u pediatra mi bylo receno, ze materskym mlekem se dite neda prekrmit…vyvracime to na kazde prohlidce
Jedine, co me trochu desi, ze by ho ta vaha mohla limitovat v motorickem rozvoji, ale tak snad to dobre dopadne
V pohodě. Náš mladý lozí div že nesprintuje po čtyřech, stojí a už zkouší cosi jako pošupování nožek, krokama se to nazvat nedá. 15.tého měl 8 měsíců.. rychlé přibírání nebude brzdit. ![]()
@Elata Juuuu
Muj drahous ma ted 7,5 mesice, tak to uz se tesim
Zatim je teda lenoch lenosnej, jen se plazi svym krabim stylem - kdyz se rozhoupe, tak mu to zanasi do boku ![]()
@chaton píše:
@Elata JuuuuMuj drahous ma ted 7,5 mesice, tak to uz se tesim
Zatim je teda lenoch lenosnej, jen se plazi svym krabim stylem - kdyz se rozhoupe, tak mu to zanasi do boku
To jsou frajeři chvíli od sebe.
Se máš na co těšit. Užívej si klidu. Já vždycky někde v bytě ulovím dítě, odnesu do obýváku na jeho plochu a než si dosednu na gauč tak je dítě zase někde v pr… nebo u něčeho stojí a bere to pokud možno vývratem na hranu skříně apod. Miluju ho, ale od šesti ráno se obvykle už v 10 dopoledne modlím, ať je večer a spí. ![]()
@Elata
to zni super! Me se jednou stalo, ze jsem prisla do obyvaku a dite nikde, koukam a stoupa mi tlak a pak ho vidim darebaka jak se na me rehni zespod od konferencniho stolku ![]()
Vim, ze to jednou prijde, ale porad si nedovedu predstavit, ze ho tady budu jednou nahanet po celym byte ![]()
@chaton Jojo holka, přijde, ani nemrkneš a bude to tu a to si pak doma všimneš i zákoutí, o kterých jsi ani nevěděla, že doma máš.
U nás je o to větší sranda, že máme na volno činčilu v pokojíčku, k tomu doma tři kočky.. když začne hrabat třem kočkám a dvěma dětem, nevím, koho hlídat dřív. ![]()