Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi ses dobrá a nebo neměl dlouho sex. Jak často spolu spíte? Většinou to tak mám taky. Přijde mi to jako normální, ale je pravda, že jednou jedinkrát jsem měla může a tomu to trvalo až moc dlouho a byla to už nuda.. Tak si vyber.
Asi jsi mnohem vic sexy nez vsechny pred Tebou
no, je to břemeno ![]()
@Tinunka no dlouho to není ono ale půl hodinka by také byla ok 😀 😀právě že sex máme každý den
@FlorenceF Jenkins sexy nejsem 😀 😀to mi věřte 😀 😀 snažím sním probírat nějaké gely na delší výdrž.. chci ať je i on vpohode
@Anonymní píše:
Dobrý den vždy jsem měla sexuálního partnera který semnou vyvrcholil rychleji než s jinou ženou. Teď jsem si začala s mužem o kterém mi má kamarádka vyprávěla že je to ideální sexuální partner dlouhý sex a tak dále. Jenže stejný problém jako u všech i on sám je z toho nešťastný že to s jinou ženou neměl snažím se tomu porozumět. Děkuji za odpověď krásný den
Možná přítel kecá a měl to tak vždy s každou, ale je mu blbé to přiznat.
Zakladatelko
Jak dlouho váš pohlavní styk trvá? Kolik vydrželi s ostatními ženami?
@Anonymní píše:
Dobrý den vždy jsem měla sexuálního partnera který semnou vyvrcholil rychleji než s jinou ženou. Teď jsem si začala s mužem o kterém mi má kamarádka vyprávěla že je to ideální sexuální partner dlouhý sex a tak dále. Jenže stejný problém jako u všech i on sám je z toho nešťastný že to s jinou ženou neměl snažím se tomu porozumět. Děkuji za odpověď krásný den
Mas skebli ze zlata! To jsi chtela slyset ne?