Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to tak v druhém těhotenství. Byl to kluk
S první dcerou jsem to tak neměla ![]()
Jasneze a bricho jsem mela chlupaty
no vsechno to nastesti zmizelo a znormalizovalo ![]()
@dickys No tak to by byl asi taťka aj rád, že by neměl babinec, ale samozřejmě zdraví na prvním místě
tak si počkáme na genetiku, zda na nás vystrčí zadnici holčička nebo chlapeček ![]()
@Melodie91 jooo copak břicho
díky bohu, že můžu být schovaná v oblečení ![]()
JJ - můžou za to hormonální bouře. Taky máš ale díky tomu lepší vlasy, ne?
Prý to je, když čekáš kluka
Já teda mám kluka a chlupy mi rostly spíš pomaleji, takže u mě to takto nefungovalo. ![]()
@Ou Vlasy ze salonu a pleť jako dětskou prdelku jsem měla u dcery, teď vlasy u hlavy jak polité máslem a dole suché hnusně krepaté, no a pleť mám nějakou takovou divnou
takže fakt nemám tušení, na co jsme si doma zadělali ![]()
@Anett.taa Když jsem čekala malou, tak mi vůbec nic nebylo, vlasy aj pleť super. Takže plno lidí tipovalo kluka, jedla jsem hodně sladkého pečiva, takže naopak nejbližší již maminky tipovaly holku. No a teď bych řekla zatím vše naopak, aj to jídlo, už mi alespoň nebývá blbě ![]()
Ja sem to tak mela prvni dve tehotenstvi acekala jsem kluky. To treti jsem naopak ziletku mohla zahodit. Plet jsem mela nejlepsi taky pri holce.
@shadowbabe pár dní zpátky jsem to říkala příteli, že jsem na tom hůř jak on 😂 No snad mi nezačnou rašit vousy 😁
@Clue říkala jsem chlapovi, že asi budeme mít opičku, prý ať mne to ani nenapadne ![]()
Sakraa. Když to tak čtu, tak z toho mám asi noční můru. S přítelem se snažíme o mimi ale co se týče těch chlupů, tak už teď mi to roste druhý den a chlupy nemám jen na nohách nebo břiše ale úplně všude tak teď se hrozím aby to nebylo ještě horší ![]()
@shadowbabe u nás to vypadá na Yettiho, takže v klidu 😁 teď vážně, nebyla jsem zvyklá, že mi někde něco rostlo a najednou se to zbláznilo, jsem v 10tt a poslední dva týdny fakt trpím.
@Anonymní píše:
Sakraa. Když to tak čtu, tak z toho mám asi noční můru. S přítelem se snažíme o mimi ale co se týče těch chlupů, tak už teď mi to roste druhý den a chlupy nemám jen na nohách nebo břiše ale úplně všude tak teď se hrozím aby to nebylo ještě horší
Nemyslím si, že to musí být případ všech 🙂 spíš to zaujalo nás ochlupence 😁
Ahoj maminky, prosím máte zkušenost s rychlejším růstem chloupků během těhotenství?
U dcery si nepamatuji, že by to tak bylo, ale je jí 6 let, tak jsem to možná zapomněla
Jsem v prvním trimestru a mohla bych s žiletkou aj spát