Čím začít rychlý úklid domu před návštěvou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
7.4.14 18:48
@Anonymní píše:
Moc vám děkuj za rady, wc a koupelnu mám čistou pořád i ručníky když je děti neutapou a to jako naschvál budu měnit až ten den.no nic na okna asi kašlu nejsou špinavá a jinak kobercu moc nemáma jj pavučiy jednu jsem měla také nad schodištěm nebbyla vidět a je fakt ted na jaře je pavučina během chvilky znovu.no do ložnice určitě mrknout půjdou snad nevlezou i do komory kdy mám pytle s oblečenim atd…jsou obě hodně zvědavé a když jsou mé děti u nich tak jsou mimo z drobků hned za malou běhaji a luxují drobky které z malé padaji stejně pořád. škod aže nevim jaké bude počasí mohlo by sesedět nadvorku ale když si to tak naplánuji tak stejně bude pršet-
na ty řezy bebe se mrknu dik. pomazánky ty zvládám tak snad to bude v pohodě.

lézt mi do ložnice, tak zazijou takový céres, že se z toho zblázní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
9.4.14 06:41
@irca11 píše:
@Agáta13 jj do skříní mi lezla také nevim co to maji za blbej zvyk :mrgreen:

To maji „babky“ z toho vecneho cuceni na Prostreno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
30.6.14 20:53

Máte nějaké tipy na ůklid před neohlášenou návštěvou? Mám na mysli situaci kdy vám manžel / partner zavolá, že je na cestě domů z práce a přijede i s kolegou / šéfem / kamarádem a vy máte na úklid maximálně 15 - 20 minut :? Máme velký dům, dvě malé děti a velkého psa, takže nemůže nikdo předpokládat, že to u nás doma bude vypadat jako v muzeu, ale taky nemusí vpadnout do toho největšího bordelu, že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
1.7.14 00:08

@hartiepa to šmejděni v prostřeno mi dost vadi celej svět vidí i skříně a obsah oblečení ve skříni, nemam to ráda děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
1.7.14 00:15

@checule
Bordel dělají hlavně věci, které působí, že nejsou na svém místě. Když čekám neohlášenou návštěvu, rychle všechno nahážu do jednho šuplíku, vyleštím stůl a kolem stolu umyju podlahu. Zabere to dvě tři minuty.

• Citovat
  • Upravit
14637
1.7.14 00:19

@checule Poradit lze v takovou chvíli přejet koupelnu, hlavně umyvadlo a záchod. Trochu pouspořádat vstupní prostor, aby se vůbec návštěvník dostal dál. A pak lehce uzpůsobit místo, kde se bude sedět. A vyvětrat. Netřeba stlát, hračky maximálně skopnout do rohu - máte děti, je to pochopitelné a sterilní by to vypadalo spíš podezřele. :mrgreen:
Nebo složitější varianta – najeď na systém, jmenuje se FlyLady, je o něm diskuse i zde na emiminu. Každý den uklízíš nějakou část bytu a pomalu se učíš rutiny, takže zanedlouho máš základní pořádek neustále a ani ti to nepřijde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný