Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lucka1111 píše:
@ClaCh tak zavolat doktorce a říct, že jí buší srdce jestli by jí nenatočila EKG. Někdy má jen to normální EKG léčebný efekt. To že má akutní jen do 10 hodin, neznamená že vás nemůže vzít i později.
Tak muj obvodak zreba EKG nema
@vokishka píše:
Tak muj obvodak zreba EKG nema
fakt? To už není úplně běžné. Ale povinné to není. Jen pak musí posílat EKG na internu. Já jich natočím celkem hodně (předoperační, prevence, kontroly hypertoniků, diabetiků, akutní stavy…).
Nás ho tam teda má, před 14 dny jsme byli na vstupní mě ho dělali a malý naměřili už tam teda vyšší tep, ale říkal ze to bude asi situaci. Furt tak nějak přemýšlím jestli s ni mám jit nebo ne. Moje Mamka mi tedka řekla ze máme měřit týden a pak kdyžtak jit ale kdyby se ji srdce rozbusilo tak rovnou. Ale bojim se toho ze máme jet v pondělí chodit po horách a ze když půjde do kopce tak to bude mít hodně vysoké. Achjo
@Lucka1111 píše:
fakt? To už není úplně běžné. Ale povinné to není. Jen pak musí posílat EKG na internu. Já jich natočím celkem hodně (předoperační, prevence, kontroly hypertoniků, diabetiků, akutní stavy…).
můj doktor (kolem 50) si pořídil počítač až v době, kdy začaly být povinné e neschopenky(nebo e erecepty) V červnu jsem opět dostala výpis z karty na psacím stroji ![]()
@vokishka jejda to musí být takové zvláštní, ale důležitý je ze pomůže 😄 😅
@vokishka píše:
můj doktor (kolem 50) si pořídil počítač až v době, kdy začaly být povinné e neschopenky(nebo e erecepty) V červnu jsem opět dostala výpis z karty na psacím stroji
Náš také píše ručně, stručně do karty.
Ekg nemá, ale nově má stroj na rozbor moči.
Na psacím stroji taktéž ťuká.
Výpis na vstupní prohlídku do práce byl na řádek s tím, že tam mám donést své papíry od odborných lékařů, aby to nemusel vypisovat
.