Rýma nebo mléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.9.11 08:11

Rýma nebo mléko

Ahoj, potřebovala bych poradit.Moje 2měsíční dcera má každé ráno jakoby plný nos - normálně to v něm „bublá“, ale nemá teplotu ani ji nevytékají hleny. Když pije, dýchá nosem. Myslím,že je to zůstatkové mléko, které se jí prostě vrátilo. Když ráno odsaju, jsou tam průhledné hleny (docela málo), aplikuju i mořskou vodu. Myslíte, že mám odsávat pravidelně?Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
7.9.11 08:13

Klidně by to mohla být alergie. U mojí dcery se tak ze začátku projevovala, jako rýma po ránu.. Tak pokud by to trvalo déle, zašla bych asi k doktorce na vyšetření na alergologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
7.9.11 08:21

ahoj,já bych neodsávala,vyloženě rýmu nemá a bude to od toho mlíčka, malej to dělal taky, pak si někdý kýchnul a to mi dr říkala že si uvolňuje dýchací cesty od mlíčka,že to neznačí rýmu. Kdyby měla rýmu bude mít ucpaný nosík a to je pak dobrá ta mořská voda a odsát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.11 08:25

Ano,občas kýchá taky.Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
7.9.11 08:31

tak to si jen uvolňuje cesty, odsávat není potřeba, zbytečně by jsi dráždila sliznici v nosíku. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.9.11 08:53

Ahoy. To nam prcek delal taky asi tak prvni dva tri mesice pri i po kojeni, takze jsme vedeli , ze je to mleko.Nic jsme s tim nedelali, on to sam odkychal a casem se naucil pit tak aby se mu to nestavalo. Kazdopadne v tom pomuze zvysena poloha miminka pri kojeni , protoze nam se to stavalo jen kdyz lezel. Davali jsme ho na bok, protoze nekdy se mu to tam dostalo i po kojeni, tak aby mu nezaskocilo.A nos jsme prokapavali Libenarem- fyziologicky roztok v ampulkach pro deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí