Rýma u 2,5měsíční holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
960
9.9.11 11:39
maja84 píše:
veronika41 píše:
Já už si to přesně nepamatuju ale moc dlouho to netrvalo max.do týdne bylo po rýmě,snad Vám to pomůže…
Tak snad jo. A chodila si ven nebo jsi zůstávala doma. Já mám za to, že když je na čerstvém vzduchu tak je to lepší. I teda když já mám rýmu a to vyjímečně tak bych nejraději byla venku. Doma to je pak trápení.

Nám doktorka rikala ze muzeme chodit ven, ze se lip dycha, ale ze treba jen na hodinku,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
9.9.11 13:24

Ven jsem chodila uplně normálně jako když rýmu nemá bylo mi to tak řečíno u doktorky…A je pravda že když byl venku tak nechrčel a krásně se mu dýchalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
9.9.11 13:26

já ho nechávám spát v kočárku venku na terase. Nikde se mi s ním nechce courat… navíc jsem taky nachlazená :-(
Jo a ještě mám v ložnici a v koupelně aromalampu s eukalyptovým olejem - to taky pomáhá na dýchání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
9.9.11 21:07
maja84 píše:
Ajla píše:
ahojik, nas malej mel rymu snad jeste driv a naposeldy asi pred mesicem…
pred odsavanim strikni do nosu morskou vodu treba Physiomer a odaj, ne moc casto (podle dr) rano a vecer, pokud by to mela hdone tak i pred kojenim…
prvni den ryma tece z nosu a potom pry uz zustava uvnitr potto uz netece a morska voda to jen procisti takze davej tak 3× denne kapicky Nasivin sensitive,ty to zas leci, nebo jiny vhodny pro mimca…kolem postylky dej na noc mokry plinky a zvedni pod hlavickou, ja dala jeste jenden polstar…pomohlo to a bylo to mnohem lepsi
je to ale neprijemny, ale v tomhle pocasi se neni cemu divit
Tak se vrzy uzdravte :kytka:Příspěvek upraven 09.09.11 v 11:28
No to se ani nedívím. Počasí je úplně na prt. Žádné léto, pršelo, pak pařáky a zase takové teplotní rozdíly. My máme v paneláku ještě pěknou zimu, netopí nám a profukují nám okna. Není peněz na výměnu :-(

my dnes topime v krbu, jinak by jsme asi zmrzli, segra bydli v panelaku ma 3 tydenniho chlapecka a musi ho pekne nabalovat a zachumlavt aby mu nebyla zima..desny a zitra ma byt zas 27 stupnu.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
23.9.12 14:38

Ahoj holky.. mam doma dvojcatka -dva mesice jim jsou-a maji rymu, odsavame ale stejne chrci, dostala jsem kapicky quixx ale v pribalovym letaku pisou ze az od 6 mesicu a starsi, ale myslite ze tu morskou sul quixx muzu miminkum dát? Díky za odpovedi a jak casto tak? a normalne striknout a nebo na vatovou tycinku a vytrit jim tim nosiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
23.9.12 14:46

@Kátísek dej stérimar, je od narození a je to stejné jako quixx (jsou lékaři, co ho dávají i od narození přestože je od 6m…). Já stříkala před každým odsátím (hleny to naředilo), někdy i po odsátí a několikrát za den. Dítě jsem měla na zemi a prostě jsem mu to do nosu stříkla, bylo to thodně rychlé…ještě jsem kapala Libenar, ale dr. mi říkala, že je zbytečný, když je nos ucpaný (skoro nic neodsaješ). Jinak super je odsávačka na vysavač. Jestli kojíš, tak jim vytírej nosíky MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
23.9.12 15:37

@micelinka no ja tady mam jen ten quixx, takze myslis ze muzu? odsavacku na vysavac mam, takze odsavam. nekojim-bohuzel..a mam teda striknout a hned odsat a nebo to nechat chvili pusobit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
23.9.12 17:12

Ahojky, my quixx davame od narozeni, zezacatku jsem nosik vytirala, ale pokud maji rymu hodne normalne strikni a chvilku pockej a pak odsaj co pujde…

• Citovat
  • Upravit
3351
23.9.12 19:37

@Lucie46 oukej-díky moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat