Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte, prosím o radu! Chtěla bych se zeptat-máte s tím třeba někdo zkušenosti… Týden po porodu se mi objevilo toto: svědění v krku, očí a kýchání a rýma. Trvá to už 3měsíc a teď mě odpadlo svědění v krku a očí, ale tak moc silně kýchám-celý den několikrát za sebou a do toho rýma od rána do rána…je to hrozné, už mi to leze krkem. Mudr tvrdí že je to alergie, ale já si to nemyslím. Smrkám teď poslední 2týdny zelené hleny s průhlednými a dost to kolikrát bolí když smrkám-cítím to v dutinách na čele. Myslíte že to je opravdu alergie? není to třeba nějaký streptotok, nebo něco podobného??? Děkuji všem za odpovědi.
Typické příznaky alergie, mám to taky, akorát do porodu nebylo po alergii ani vidu, ani slechu a začalo to až po porodu ![]()
My to máme celá rodina, objevilo se nám to před několika lety a trvá to přibližně od května do konce července. Je to alergie na nějakou trávu nebo co
![]()
Priznaky rozhodne odpovidaji alergii a je sezona + malo prsi, takze o to to muze byt horsi, vyraznejsi.. muj chlap to ma taky, alergii ma potvrzenou a letos mu pri delsim pobytu venku ani prasky nezabiraji..
Taky myslím, že bto bude alergie. kamarádka má tyto alergické příznaky běžně včetně té zelené rýmy… chtělo by to návštěvu alergologa, který by ti dal něco, co se může i při kojení
Děkuji mockrát za odpovědi všem
![]()
Budu tedy muset na alergologii, snad budou i nějaké prášky které mohu, když kojím.