S 3letou dcerou do Chorvatska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
9.5.18 15:32

A taky je dobry zakryt postrani okynko treba plinou, aby dite nekoukalo do strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.5.18 16:06

@Siisule v autě zvracím já i dítě. Aktuálně to řeším tak, že cucáme lízátka a dopujeme se Couculinem. Nedávno jsme zvládli 1100 km dlouhou cestu přes den. Kinedril mám jako poslední variantu.
My letos chceme jet na dovolenou autobusem. Nadopuju ho homeopatiky, dám mu lízátko a budu doufat, že to zaspí (obvykle odpadá během prvních 20 km).

• Citovat
  • Upravit
2474
9.5.18 16:30
@Amys píše:
Tak kupříkladu naše chudáci děti se tam každoročně těší :nevim: Nejmladší jsou taky tři roky. Pokud bleje teď, bude blít i další roky, takže si tím odkládáním vůbec zakladatekka nepomůže :nevim: Holt je potřeba to co nejvíc zminimalizovat, my třeba jednu noc přespáváme po cestě (v Rakousku), tak můžou taky jet jeden den půlku a druhý druhou a vyrážet v době, kdy je na silnici nejmíň aut. TO se dá na netu zjistit, i to kterou cestou je čeká nejmíň kolon. A holt mít sebou kbelíček, který mrněti v případě nouze rychle podstrčí a plínu na utření. Naše už si kbelíček zvládá držet sama. Loni se za celou cestu poblila jen jednou, což je velký úspěch. pouštíme písničky, zpíváme, povídáme si, zkrátka odvádíme pozornost. Klimatizace jede na plný koule, aby byl chladnější vzduch, případně přiotvíráme okno. Řešení existují, jen z toho člověk nesmí dělat zas až takovou vědu, to by se z toho zbláznil.

Nejde o destinaci (která je tedy podle mě nešťastná, ale to záleží na každém), ale o způsob dopravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
9.5.18 16:37

Nechápu, jak někoho, kdo má dítě, kterému je špatně a zvrací v autě napadne toho chudáka táhnout autem takovou štreku, která se může protáhnout klidně i na 12 hodin. Umíte si představit, že by vám bylo tolik hodin v kuse špatně, zvraceli jste a ještě museli být připoutaní v jedné poloze bez možnosti se pohnout, otočit? A nacpat dítě práškama mi tedy nepřijde jako řešení, to účinkuje pár hodin, to mu dáte tři za cestu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
9.5.18 16:39

@Amys ne,nemusí sedět na zadku, dá se třeba letět letadlem, cesta na letiště netrvá X hodin a let taky ne. Kromě toho v letadle většinou špatně nebývá, pokud nejsou nějaké turbulence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
9.5.18 18:49

@renap
Tak do Chorvatska se jezdí především autem. A co si budeme povídat pro většinu lidí je to nejlevnější cesta k moři. A co si pamatuju tak třeba kámošce to nevadilo hlavně že se mohla koupat v moři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
9.5.18 19:24

@Siisule Pokud dítě zvrací poradila bych se s Dr…co by bylo nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí