S mimčem do nemocnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5476
8.8.12 21:57
@sovicka1 píše:
A fakt mě štve, jak mají problém, že tam jde s děckem chlap. V Praze v Motole je to naprostá samozřejmost, že tam spí třeba i chlap, jen mi sestry v Praze řekla, že kdyby mě chtěl střídat manžel, tak není problém, ale musí pak klepat na dveře koupelny, aby nepřivedl maminku z vedlejšího pokoje do rozpaků :-)V Brně - neřešitelné, nemyslitelné.

A vidíš, u nás zrovna nebyl problém. Ale já teda očividně s pupkem jsem byla poučena, že není vhodné se na oddělení zdržovat, že je to pro mě nebezpečné, tak možná to brali automaticky, že teda mě nahradí manžel, možná nebýt těhotná, tak by se podivovali… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
8.8.12 22:01
@El-Brno píše:
Vidíš, a to nám nikdo neřekl. Přitom tam byly jen 4 děti - my 3 na jendom pokoji a jedna velká asi 13 letá holčička sama vedle :nevim:

a nebyly další děti na dalších pokojích? Těch pokojů je tam celkem 6… To jste byli v tom velkém, kam se vejdou 4 postele? Nebo vzadu na oddělení, kde jsou kardiaci, či vedle vpravo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
8.8.12 22:05

@sovicka1
byli jsme v tom velkém po 4 postelích - naše 20 měsíční s tatínkem, potom cca 16 měsíční s maminkou a 11 letý chlapeček sám, poslední postel volná. A pak jsme tam viděli ještě jednu starší holku samotnou v pokoji. Jinak tam pokud vím nikdo nebyl, možná teda asi až vzadu u těch kardiaků, tam jsem teda nešla, tak asi neznám celé oddělení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.8.12 22:06

@El-Brno si myslím, že jsi byla vyjímka.. Oni když ví dopředu, že přijde, tatínek, tak se dokáží s tím nějak vypořádat..a nebo by byli sami proti sobě, vám dělat problémy, když si byla těhotná, jinak by měli hromadu výmluv proč tatínek ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
8.8.12 22:07
@El-Brno píše:
@sovicka1
byli jsme v tom velkém po 4 postelích - naše 20 měsíční s tatínkem, potom cca 16 měsíční s maminkou a 11 letý chlapeček sám, poslední postel volná. A pak jsme tam viděli ještě jednu starší holku samotnou v pokoji. Jinak tam pokud vím nikdo nebyl, možná teda asi až vzadu u těch kardiaků, tam jsem teda nešla, tak asi neznám celé oddělení :think:

Jsou tam jakoby tři sekce, pro každou sekci přes den dvě sestry. Vepředu jak jste byli vy (i my jsme tam týden byli), pak vzadu doleva je kardio - 3lůžkový a 1lůžkový, a vzadu doprava je ještě jedna pediatrie - 3lůžkový a 2lůžkový, na ten přestěhovali po týdnu našeho syna po našich stížnostech, že na tom 4lůžkovém nemá absolutně klid.

Ten 4lůžkovej pokoj je šílenej, fakt.

Ten pokoj pro matky je vedle toho kardia úplně na konci chodby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.8.12 22:08

Spala na pokoji ta maminka??Myslím v pokoji ne mimo pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
8.8.12 22:12
@kvaček píše:
Spala na pokoji ta maminka??Myslím v pokoji ne mimo pokoj
ééé, to je na koho? :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
8.8.12 22:13

@kvaček prý někam odcházela, ale nemohla moc daleko, protože se docela často vracela. já jsem manželovi říkala, že je asi na ubytovně v té jiné budově, ale to mě říkal, že si nemyslí, že musí spát jinde, protože chodí fakt každou chvilku :nevim: ono jak jsem tam nebyla, tak pořádně nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
8.8.12 22:13
@sovicka1 píše: ééé, to je na koho? :-D

já myslela, že na mě :oops: tak kdyby ne, tak se omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.8.12 22:17

@El-Brno tak to je jasné, to chlap tam být může, proč ne?? Ale kdyby třeba tam maminka spala s dítětem a vy byste chtěly, aby tam manžel spal taky s dítětem, tak by byl problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
8.8.12 22:24
@kvaček píše:
@El-Brno tak to je jasné, to chlap tam být může, proč ne?? Ale kdyby třeba tam maminka spala s dítětem a vy byste chtěly, aby tam manžel spal taky s dítětem, tak by byl problém..

tak to jsme měli štěstí, jako kdyby záleželo na rozmaru cizí maminky, jestli zůstane u svého dítěte nebo z pokoje na noc odejde a my se tomu museli přizpůsobit jen proto, že tam bude místo mě chlap, to by si mohli zkusit něco říct :cert: ale proč mě to překvapuje, tato nemocnice j celkem proslulá nevybíravým chováním (sestry na jipce ale byly prý fajn)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
9.8.12 07:03
@El-Brno píše:
tak to jsme měli štěstí, jako kdyby záleželo na rozmaru cizí maminky, jestli zůstane u svého dítěte nebo z pokoje na noc odejde a my se tomu museli přizpůsobit jen proto, že tam bude místo mě chlap, to by si mohli zkusit něco říct :cert: ale proč mě to překvapuje, tato nemocnice j celkem proslulá nevybíravým chováním (sestry na jipce ale byly prý fajn)

chování je celkem dobré (i když na té 69 se mi moc nelíbily, z toho důvodu už tam moc se synem nechci a zuby nehty se držím v Motole)… jen prostě ty doprovody berou jinak. Není to tam tak vymakaný jako jinde, ten systém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí