Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Hanka1 našemu pediatrovi se poslední dobou člověk ani nedovolá, natož aby někam jezdila. K ní jsme i s novorozencem jeli na prohlídku ![]()
A auto jsme dost dlouho neměli, takže smůla no. Taxíkem nejezdíme.
@Margery píše:
@Hanka1 našemu pediatrovi se poslední dobou člověk ani nedovolá, natož aby někam jezdila. K ní jsme i s novorozencem jeli na prohlídkuA auto jsme dost dlouho neměli, takže smůla no. Taxíkem nejezdíme.
A to bys ani neozelela penize za tágo v pripade, ze vis, ze dite horeckuje, neni mu dobre a cesta busem rano mu nepřidá? V dobe, kdy existuje spousta carsharingovych taxislužeb doslova za par korun?
![]()
@Hanka1 ted už je můžu vzít autem, ale nikdy mě taxíkem jet nenapadlo
takže na tvou otázku neodpovím, bo nevím. My prostě počkali na bus a zbytek došli.
Nemocne dite bych mhd netahala, hlavne kvuli nemu a taky kvuli okoli… prijde mi to jako ulet, mozna pro to, ze deti mam 99,9% roku zdrave a kdyz to na ne jednou za par let prijde, nemaji silu si ani vycistit zuby… je dosti vtipne, ze mnohe nedokazi opustit batole na par dni, ale dokazi jej tahat oslabene mhd (teda pokud tou horeckou nemysli zvysenou teplotku a rymicku, ale fakt nemocne dite)
@markytka3 píše:
Nemocne dite bych mhd netahala, hlavne kvuli nemu a taky kvuli okoli… prijde mi to jako ulet, mozna pro to, ze deti mam 99,9% roku zdrave a kdyz to na ne jednou za par let prijde, nemaji silu si ani vycistit zuby… je dosti vtipne, ze mnohe nedokazi opustit batole na par dni, ale dokazi jej tahat oslabene mhd (teda pokud tou horeckou nemysli zvysenou teplotku a rymicku, ale fakt nemocne dite)
Ja bych nemocne dite nebrala do MHD hlavne kvuli okoli. Ale nase holky i ctyricitky zvladaji uplne v pohode. Treba i kdyz jednou mela 5leta dcera sesty den horecky 39,5 - 40,0, tak se chovala uplne normalne, byla plna energie, blbla se segrami. Takze ne kazde dite pri horecce “umira”.