Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem, když zmáčknu tlačítko pod displayem abych rozsvítila telefon a koukla na čas tak velká čísla která ukazují čas ukazují jiný čas než malá čísla nahoře v pravém rohu, pokud telefon zhasne a znovu zmáčknu středové tlačítko tak se čas sám srovná. Nevíte čím by to mohlo být a jak to odstranit??Dřív to nedělal a je cca půl roku starý. Díky všem Jana
Jak velky je ten rozdil? Mne to delaval starsi Ace, jakoby se ten „velky“ cas prubezne neaktualizoval…zaostaval o par minut a kdyz jsem telefon „ozivila,“ tak se teprve zaktualizoval na presny cas. Ale priznam se, ze jsem to nijak neresila ![]()
@beruska9 třeba i hodina což už je fakt dost…hodinky nenosím, čas sleduju na mobilu a ta malá čísla jsou dost malá, radši bych přesný čas těch velkých čísel
Tak to bohuzel nevim
To bude nejaky problem s aktualizaci toho casu, ja mam ted na S4 Dualni hodiny a funguji v pohode, ale mam ho kratce. Snad nekdo poradi…
Android, no. Je pomalej. Možná zkusit potlačit automatický aktualizace aplikací, zkontrolovat, které všechny jedou na pozadí, a vypnout je, přinejhorším vrátit telefon do továrního nastavení. Prostě udělat všechno pro to, abys tomu systému ulehčila od práce. ![]()
@sarlota535 ja mam samsung galaxy S4 to bude asi dost podobny obcas se mi taky stalo, ze jsem se chtela kouknout na cas, zmackla uprostred tlacitko aby se rozsvitil a cas ukazoval jinak a podruhe se srovnal. Je to tim, ze se ten tel jakoby zasekne. Mela by sis ho vycistit nainstalovat cistice mezipameti apod. a jednou za nejaky ten den ho procistit. Melo by ti to prestat delat.. me to prestalo ale zase mam divny cisla u pocasi kdyz ho neaktulizuju, tak tam mam, ze je treba 54 stupnu nebo i 74 apod…
![]()
@ncc1701 díy,zkusím to ![]()
@veronika6913 máš prosím zkušenost s nějakým tím čističem a jestli ano tak jak se jmenije? díky ![]()
@sarlota535 ja mam v tel AVG Cleaner, AntiVirus a Cistic mezipameti (zadas do vyhledavace na Obchod Play a je to hned ten prvni. Ten cistic mezipameti pouzivam skoro kazdy den nekdy i nekolikrat za den jak kdy podle toho jak moc jsem na tel apod. (chodim pres tel i na net atd pocitac vubec nepoužívam, treba i ted jsem na tel
) no a ty dalsi dva jednou za par dni použiju, podle toho jak telefon funguje ![]()