Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky,
bohužel se také přidám k těm co SAB nezabíraly - nebo trošku možná zabraly ale poznat to nebylo . Od dr jsme měli dávkování 3×15kapek před jídlem.
Nepomáhalo nahřívání bříška, masáže, olejíčky, babycalm, omezení mého jídelníčku, homeopatika, bláblá prostě vše vyzkoušeno a nic nezabralo…
Po třech měsících jako když utne a přestal tlačit řvát, ječet, kňučet, a prdíky ho opustily. Můžu sníst ovesnou kaši, tlačenku s cibulí, kotel zelí a s ním to ani nehne.
Myslím že dokud se prostě ta střívka nedovyvynou je to docela marný boj. Ale zkus všechno. Já teda zkusila a aspon jsem měla dobrej pocit že i když to nepomohlo tak jsem udělala vše co jsem mohla. Musím se přiznat že někdy už jsem byla tak bezradá a zoufalá jak jsem ho viděla jak tlačí a brečí že jsem brečela s ním.....
Nemaj to lehký prdousci malinkatý.
Tak ať vás prdíky co nejdřív opustí.
Markéta a Michal 20 týdnů a jeden den.
Ahoj,
my kapičky bereme od 3 týdnů kdy jsem přestala kojit a máme předepsáno 3× denně 15 kapek. Dáváme je podle potřeby, ale na noc s posledním pítí vždycky. Ze začátku jsem mu je dávala do mlíčka ale lžička vyhrála. Učinek je 100% vždycky se mu uleví.
Zdar prdícím kapkám Lucka a Filip 3m
Ahoj.
Nám SAB nepomáhal, tak jsme dostali LETROX (2střiky pumpičkou před každým jídlem). Ten je super.
Ahoj,
malá je plně kojená, včera ji zřejmě prdíky trápily, že plakal skoro pořád. Tak jsem ji dávala „sabíka“. Teď už asi pláče z trucu
Chci se zeptat jestli může SAB simplex způsobit to, že má malá ve stoličce takové hnědé kousky. Bílé i hnědé… Jinak klasika míchaná vajíčka, trošku do hněda.
Díky moc
Mirka
Ahoj Susan, taky jsme meli problemy s prdiky, briskem
a sabik se dava pred kojenim.
Simona&Kristy(rok a neco)
Ahojte,
my jsme asi taky taková holčičí výjimka a SAB nám taky nijak viditelně (nebo slyšitelně) nezabírá. Ale chtěla jsem se zeptat, jetsli někdo nemáte zkušenost, že se vám to zhoršilo (nebo spíš znovu začalo) po antibiotikách- bohužel je už v 6 týdnech musela brát. U dospěláků to přece vymydlí střevní mikroflóru a doporučuje se pak jíst jogurty s živejma kulturama, není něco podobného k dostání v lékárně- nemyslím pochopitelně jogurt, spíš něco jako bifidobakterie v nějaký čistý formě (sirup, prášek…). Díky, Eva
P.S. Asi z toho udělám i novou diskuzi- přečte si to tak víc lidí- tak se nelekejte…
Ahoj, dnes jsem koupila sab simplex a překvapil mě vzhled kapiček, mají být kalné?