SAB Simplex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
9.7.05 10:34

ahojky,

bohužel se také přidám k těm co SAB nezabíraly - nebo trošku možná zabraly ale poznat to nebylo . Od dr jsme měli dávkování 3×15kapek před jídlem.

Nepomáhalo nahřívání bříška, masáže, olejíčky, babycalm, omezení mého jídelníčku, homeopatika, bláblá prostě vše vyzkoušeno a nic nezabralo…

Po třech měsících jako když utne a přestal tlačit řvát, ječet, kňučet, a prdíky ho opustily. Můžu sníst ovesnou kaši, tlačenku s cibulí, kotel zelí a s ním to ani nehne.

Myslím že dokud se prostě ta střívka nedovyvynou je to docela marný boj. Ale zkus všechno. Já teda zkusila a aspon jsem měla dobrej pocit že i když to nepomohlo tak jsem udělala vše co jsem mohla. Musím se přiznat že někdy už jsem byla tak bezradá a zoufalá jak jsem ho viděla jak tlačí a brečí že jsem brečela s ním.....

Nemaj to lehký prdousci malinkatý.

Tak ať vás prdíky co nejdřív opustí.

Markéta a Michal 20 týdnů a jeden den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
9.7.05 17:47

SAB

Ahoj,

my kapičky bereme od 3 týdnů kdy jsem přestala kojit a máme předepsáno 3× denně 15 kapek. Dáváme je podle potřeby, ale na noc s posledním pítí vždycky. Ze začátku jsem mu je dávala do mlíčka ale lžička vyhrála. Učinek je 100% vždycky se mu uleví.

Zdar prdícím kapkám Lucka a Filip 3m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.7.05 21:46

Re: SAB Simplex

Ahoj.
Nám SAB nepomáhal, tak jsme dostali LETROX (2střiky pumpičkou před každým jídlem). Ten je super.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.7.05 15:18

Ahoj,

malá je plně kojená, včera ji zřejmě prdíky trápily, že plakal skoro pořád. Tak jsem ji dávala „sabíka“. Teď už asi pláče z trucu :) Chci se zeptat jestli může SAB simplex způsobit to, že má malá ve stoličce takové hnědé kousky. Bílé i hnědé… Jinak klasika míchaná vajíčka, trošku do hněda.

Díky moc

Mirka

• Citovat
  • Upravit
474
25.7.05 17:04

Ahoj Susan, taky jsme meli problemy s prdiky, briskem :( a sabik se dava pred kojenim.

Simona&Kristy(rok a neco)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
26.7.05 09:24

Ahojte,
my jsme asi taky taková holčičí výjimka a SAB nám taky nijak viditelně (nebo slyšitelně) nezabírá. Ale chtěla jsem se zeptat, jetsli někdo nemáte zkušenost, že se vám to zhoršilo (nebo spíš znovu začalo) po antibiotikách- bohužel je už v 6 týdnech musela brát. U dospěláků to přece vymydlí střevní mikroflóru a doporučuje se pak jíst jogurty s živejma kulturama, není něco podobného k dostání v lékárně- nemyslím pochopitelně jogurt, spíš něco jako bifidobakterie v nějaký čistý formě (sirup, prášek…). Díky, Eva
P.S. Asi z toho udělám i novou diskuzi- přečte si to tak víc lidí- tak se nelekejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.16 19:27

Ahoj, dnes jsem koupila sab simplex a překvapil mě vzhled kapiček, mají být kalné?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure