Sab simplex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hanahhh
4.10.12 08:05

Já už zkusila všechno možné od nejdražších Bio Gaia za 700kč a až po ty za 100kč sab simplex, infacol, baby calm a nepomohlo vůbec nic, jen vyhozené peníýe. Malý už bude mít 4 roky a pořád nás bříško hodně trá=í po celý den, takže už jen doufám že to brzo přejde

• Citovat
  • Upravit
hanahhh
4.10.12 08:06

Ne 4 roky ale 4 měsíce:-)

• Citovat
  • Upravit
3
22.11.12 18:45

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat malí je necelí 2 měsíce. Používáme kapky Sab simplex..CHci se zeptat na davkování kolik ji mohu dat kapiček do mléká na celý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.12 19:43

Tak koukám, že nejsme jediné koho prdíky trápí :roll: Dneska se malá celý den kroutila a řvala bolestí, tak jsem začala hledat.. po jaké době (kolik dní bolestí) jste začali dávat kapičky? Nám jsou teprve 2 týdny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
otec s bradavkou
29.12.12 15:10

dehydratace díky průjmu při užívání SAB simplex?

Ahoj, užíváme sab simplex. kojíme 8× denně dáváme dle rady doktorky 5-7 kapek před jídlem. Po třech dnech začaly kapky konečně fungovat. kadí o 106 otázka zní: Nemůže být dehydrována? díky holce je 19 dní )

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
29.12.12 15:40
@Otec s bradavkou píše:
Ahoj, užíváme sab simplex. kojíme 8× denně dáváme dle rady doktorky 5-7 kapek před jídlem. Po třech dnech začaly kapky konečně fungovat. kadí o 106 otázka zní: Nemůže být dehydrována? díky holce je 19 dní )

otče s bradavkou, moje malá kadila zezačátku po každém kojení.. Tak myslím, že bude ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
otec s bradavkou
30.12.12 01:50

DĚKUJU

JJ, vše je asi OK. Jen jak ta stolice vystříkla to bylo pro nás nové. a protože je každý den co řešit každý den je něco ) (teplota, pupík, barva stolice, teplota pokoje, množství pití a hlavně křik při prdících) člověk už přemejšlí nad všim. Jsme pološílení prvorodiči. Nicméně prý se to bude jen lepšit a je fakt že už spí i 2-3h v kuse. Takže děkuju a já se zase určitě na něco zeptám a tohodle fóra využiji. dík a dobrou noc (na 2 h))))

• Citovat
  • Upravit
909
13.2.13 19:33

Sab simplex

Ahojky, já bych se radši zeptala dětské doktorky, jak to přesně používat. Možná Ti poradí i něco jiného. U první dcery Terezky mi dr. radila i Espumisan, ale ten mi nedoporučovala používat dlouho.Tak jsme to střídali i se Sabem.Tak se radši poptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 15:42

Náš malej má měsíc, Espumizan nepomohl vůbec :evil:, Sab simplex je jen na doporučení lékaře jinak prý od tří měsíců :?. Probiotika jsou strašně drahý a vůbec nemusí pomoct :,(.
Teď zkoušíme Infacol, tak uvidíme, snad pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.10.14 18:37

Chtěla bych se zeptat do jakého věku dítěte se tyto kapky třeba biogai můžou dávat? doma se dohadujem, aby jí spíš neublížily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.14 09:35

Tak zkušenosti po téměř dvou měsících. Infacol zabral jen na chvilku, SabSimplex jsem úplně zavrhnul, protože kamarádovo malej po něm měl ještě větší problémy a museli nějakou dobu rourkovat :-(
Nakonec jsem koupil probiotika Baby Gaia, dávali jsme jednu kapičku před kojením 4× denně, hlavně na noc. Docela malýmu ulevily, sice ho prdíky pořád trápily, ale už mu to šlo lépe a v noci spinkal skoro celou noc. Budil se jen jednou za noc na krmení.
Teď už je větší a efekt probiotik už není takový, ale teď jsme pro změnu zkusili ten Espumizan, který ze začátku byl úplně na nic a teď zabral.
Takže bych asi doporučil to zkusit a trošku to prostřídávat.
Za nejlepší považuju polštářek Babylove z DM kterej má v sobě třešňové pecky. Nahřejete v mikrovlnce a teplé přikládat na bříško a to zabírá úplně nejlíp. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.15 06:26

Ty kapky jsou na predpis nebo si je muzu dojit normalne koupit?

• Citovat
  • Upravit
270
13.7.15 22:12
@Anonymní píše:
Ty kapky jsou na predpis nebo si je muzu dojit normalne koupit?

Normale je prodávají v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 10:34

Taky to tak mame.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.9.15 10:10

Nám říkala dr, že se mají dávat před každým kojením a to až 10 kapiček klidně.
Zajímalo by mě, jak dlouho se mají ty kapičky užívat, jestli nevadí užívání v takové míře několik měsíců nebo jak to je..máme 2 měsíce, a užíváme to skoro celou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí