Sab simplex, Infacol, Baby calm vaše zkušenosti

rozmary
10.11.10 13:34

Sab simplex,Infacol,Baby calm vaše zkušenosti

Ahoj,prosím vás napište mi vaše zkušenosti s těmito kapičkami,ať můžu posouidit které jsou jakoby nejlepší,u nás zatím nefunguje nic krom nahřívacího polštářku a to se zas bojím že když ho budu používat moc často,že se malá pak nenaučí kadit sama bez nahřátí :nevim:Také máme Biopron,ale taky bez efektu :cry: Už si nevím rady :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9909
10.11.10 13:38

Nám pomohly Baby calm a právě ten nahřívací polštářek,ale nám se malej u toho jen vyprděl ,nepokadil se.Ale to jediný nám trošku zabíralo.A cvičit nožičkama,dávat k bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.11.10 13:43

Sab simplex nám nepomohl,chystám se koupit Baby calm.Jinak nahřívání bříška a cvičení nožičkama je asi nejlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.11.10 13:52

U nás zabíraly Baby calm. Malá byla maximálně spokojená :palec: a já taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
10.11.10 13:53

nám pomohl infacol, asi nejvíc v kombinaci s probiotikama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
10.11.10 13:55

Jenda trpěl na koliku strašnym způsobem a nezabralo z uvedených věcí vůbec nic. Nejvíc se osvědčila rektální rourka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
10.11.10 13:56

a k návyku na polštářek nebo i rourku opravdu nedošlo a to jsme jí používali i několikrát denně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
10.11.10 13:58

Ahoj, nám pomohly BabyCalm - jsou i vlastně přírodní, dávala jsem je dceři na noc až do nějakých 6-7měsíců, a když bylo nejhůř tak pomohla rektární rourka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
10.11.10 14:01

nam pomohl, polstarek, baby calm, sab vubec, infacol namem zkusenost… nemyslim si ze by si mohla vypestovat navyk na polstarek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
10.11.10 14:02

SabSimplex - po něm malá blinkala a hodně.
Pak jsem pořídila BabyCalm a probiotické kapky BioGaia a prdíky o 90% lepší. Pomáhalo nám i cvičení, malou jsem si dala zádíčkama mezi prsa, chytla za stehýnka a cvičila ji nožičkami směrem k hrudníčku. Bylo z ní takové klubíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
10.11.10 14:25

ahoj,
nám nepomáhalo vůbec nic - až na kapičky biogaia…jediné mínus je jejich cena a to, že vydržely cca 3týdny, ale za tu kvalitu jsem si ráda zaplatila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.11.10 14:30

Těžko říct, jestli něco pomáhá. Já tedy u Sabu žádné zlepšení neviděla, takže jsem se na to vybodla a od jednoho měsíce používáme Baby calm. Nutno ovšem podotknout, že před spaním následuje vždy procvičení bříška,… do dnes :wink: Do těch 3.měsíců to byla přebalovací rutina a masáže taktéž, je třeba fakt zabrat, kolikrát jsem až cítila pohyb střívek pod prsty. Nechala jsem si ukázat už v porodce a to zabíralo nejlépe,ale maminky mívají strach, aby miminku neublížili :nevim: No a než projdeš všemi procedurami, tak se kolikrát trávicí systém miminka zlepší sám od sebe a tudíž nevíš, co vlastně zabralo. Tak je to i s laktobacily, mají nějakou dobu než zaberou,… Kamarádka nedávala nic a její klučík si od 2. měsíce prdí sám a je v poho :lol: No a ten náš řve občas do teď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
10.11.10 14:32

ahoj,nám pomohl sab simplex,tamty kapičky jsme nikdy nezkoušeli,tak ani nevím jestli jsou dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
10.11.10 14:44

BioGaia je zde v čr za cca 600,– a jen co přejedeš Polské hranice a vkročíš do první lékárny, koupíš je za cca 270,–.
Jestli ale nebydlíš blízko hranic nenechávej si je posílat, protože jsou dost citlivé na teplotu, uchovávají se v chladu. Posláním by přišly o ty hodné bakterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
10.11.10 14:58
EvaOstrava píše:
BioGaia je zde v čr za cca 600,– a jen co přejedeš Polské hranice a vkročíš do první lékárny, koupíš je za cca 270,–.
Jestli ale nebydlíš blízko hranic nenechávej si je posílat, protože jsou dost citlivé na teplotu, uchovávají se v chladu. Posláním by přišly o ty hodné bakterie.

v čr za 600 10ml v polsku za 270 5ml, takze cena temer stejna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky