Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsme s manzelem totez, neporadim webovky, ale chtela bych radu kam jet na nuda dovcu. Vloni Cerna Hora Ada Bojana, letos bychom chteli do Recka. Vim o krasne nuda plazi na Rhodosu ale je daleko k hotelum. Nejradeji bych hotel na plazi nebo blizko plaze - v tom je Ada Bojana neprekonatelna…
Dik
Prmoniň že neodpovídám na dotaz, ale od podobného webu bych čekala tipy na nudapláže, atd., ne nutně nahaté fotky jeho provozovatelů
jedna věc je koupání na nuda plážích a druhá věc vystavovat svoje nahaté fotky na netu. I kdybyste stokrát tvrdili, že to nemá nic společného s erotikou, budete vypadat jako exhibicionisti. Takže moje nevyžádaná rada je, abyste přehodnotili koncept a nebudete mít problém ![]()
Také si myslím, že nahé fotky tam být nemusí, nejsou potřeba. Mně nevadí podívat se na nahé lidi, ale víc mě budou zajímat tipy kolem nudismu.
Ahojda, máme s manželem rádi nuda pláže, léta jezdíme po nuda ve světě. Chceme si udělat webovky zdarma a použít nějakou šablonu jednoduchou pro laiky něco jako estranky.cz,webnode. cz a věnovat se tam propagaci nudismu, ovšem uvedení provozovatelé nám odmítají nechat běžet strany s nahými fotkami, berou to jako erotický obsah, i když jsou osobní, nepodnikatelské a nemají ryze sexuální náplň. Poradíte prosím někdo nějaké šablony, i zahraniční, vhodné pro snadnou tvorbu nahatých webovek? Prosím, nerejpat, je naše věc, myslím, co děláme ve volném čase. Jsme členy nuda klubů, propagujeme nudismus. Děkuji,oml.se za anonym.