Safari Kemp ve Dvoře Králové - vaše názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
24.8.14 21:54
@Antonie Bolavá píše:
já taky horko těžko hledala termín

já koukala asi 4× od června a nikdy nic volnyho…takže září to jisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.8.14 22:06
@luc31 píše:
já koukala asi 4× od června a nikdy nic volnyho…takže září to jisti

já to zamlouvala někdyv květnu a byl to dost problém. Ono možná v září bude lepší počasí než teď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.8.14 23:36
@luc31 píše:
počkej jak bungalovy prázdné? My tam letos nejeli, protože měli celý prázdniny plný hotel i bungalovy, tak to je zvláštní :think:

když jsme tam byli my, tak z celé řady bungalovů byl obsazen jeden pokoj dole a jeden úplně nahoře. Zbytek prázdný, měli jsme stan vedle nich a byly opuštěné. Leda by někdo odjel hodně brzy ráno a hodně dlouho večer přijel, což se mi nezdá.

A vy jste komunikovali přímo se slečnama v recepci?? Protože ten jejich rezervační systém na netu je nějakej divnej, tam mi to psalo taky furt obsazeno, kapacita 36 stanů a co jsme koukali, bylo jich tam dobře 60 :lol:

• Citovat
  • Upravit
1180
25.8.14 09:59
@madi píše:
když jsme tam byli my, tak z celé řady bungalovů byl obsazen jeden pokoj dole a jeden úplně nahoře. Zbytek prázdný, měli jsme stan vedle nich a byly opuštěné. Leda by někdo odjel hodně brzy ráno a hodně dlouho večer přijel, což se mi nezdá.A vy jste komunikovali přímo se slečnama v recepci?? Protože ten jejich rezervační systém na netu je nějakej divnej, tam mi to psalo taky furt obsazeno, kapacita 36 stanů a co jsme koukali, bylo jich tam dobře 60 :lol:

tak to je hustý, právě, že jsem koukala jen přes ten rezervační systém jako každý rok, jezdíme tam pravidelně, nenapadlo mně tam zavolat, tak jestli tohle ukáže každýmu, tak se nedivim, že maj prázdno, za nás byly vždy bungalovy plný, vloni jsme byli v hotelu a taky narváno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
25.8.14 16:08
@luc31 píše:
tak to je hustý, právě, že jsem koukala jen přes ten rezervační systém jako každý rok, jezdíme tam pravidelně, nenapadlo mně tam zavolat, tak jestli tohle ukáže každýmu, tak se nedivim, že maj prázdno, za nás byly vždy bungalovy plný, vloni jsme byli v hotelu a taky narváno

manžel tvrdí, že všechny bungalovy jsou plný :nevim: Já nevím, pořád počítám děti, takže jsem nekoukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.8.14 16:37

@Antonie Bolavá já ti nevím no, byli jsme tam od soboty do pondělí, tudíž přes víkend, takže jsme čekali, že bude narváno a lidi jsme zaznamenali jen u dvou pokojů. Je tam sezení venku, takže předpokládám, že to ti lidi využijou nebo alespoň vyjdou ven před bungalov se kouknout na ty zvířata. Ale tam bylo fakt liduprázdno. A to jsme tam každý den cca od těch sedmi večer byli před stanem nebo na tom posezení u zvířat.
Měli jsme tam konflikt s jednou paní, děti tam běhaly (kemp plnej dětí) a ona nás tam seřvala, že si přijela užívat klidu a děti jí obtěžujou :mrgreen:
Jak hotel to nevím, k Lemurovi jsme chodili, ale hoteloví hosté mají restauraci zvlášť, takže tam nevím

• Citovat
  • Upravit
17630
25.8.14 18:06

@madi já to omrknu až půjdeme na večeři. My chodíme z druhé strany, co jsou auta, takže to bude jednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.8.14 18:42

@Antonie Bolavá tak hlavně ať se vám tam líbí. My jsme měli premiéru jak ve dvoře tak pod stanem :lol: A pojedeme určitě znovu, bylo to úžasný. Stan jsme měli přímo u ohrady se zebrami :mrgreen: A zoo taky pěkná. Naše malá si to hrozně užila, kluk byl otrávenej (ale on obecně zoo nemusí :roll: )

• Citovat
  • Upravit
17630
25.8.14 21:15

@madi tak potvrzuji, že ve všech bungalovech se buď svítilo, nebo u nich stálo auto. Takže nejspíš jsou fakt všechny obsazené.
Naše dvě nejstarší to tu taky mají moc rády. Špunti mají premiéru. Líbí se nám tu všem moc. Je tu taková pohoda. Hlavně ráno a večer, když je zoo prázdná a my jdeme na snídani nebo z večeře. Dneska jsme dávali dobrou noc hrošíkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.8.14 21:43

@Antonie Bolavá mne tam taky baví ta prázdná zoo po zaviracce, uzijte si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
25.8.14 21:51
@luc31 píše:
@Antonie Bolavá mne tam taky baví ta prázdná zoo po zaviracce, uzijte si to :kytka:

díky :) No zítra má být 16 stupňů 8o Pořád doufám že to nebude taková hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.8.14 11:04

@Antonie Bolavá fakt? Tak to jsme tam byly v nějakém hluchém termínu nebo nevím :mrgreen:
Užijte si to :kytka: I když počasí asi nic moc, vid.
My jsme se po zavíračce do zoo ani nedostali. Kolem šestý jsme dorazili do stanu, najedli a děti běhaly po kempu s dalšíma dětma po hřišti a ani už zpátky nechtěly. My jsme teda byli rádi, že sedíme u ohně :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
27.8.14 12:56

@madi my chodíme na večeři k Lemurovi a bereme to přes zoo, tŕeba včera už jsme šli za tmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
16.7.15 13:22

Obnovuji diskuzi prosím :)

Ahoj všem :), jedeme s tříleťákem poprvé pod stan, u něj poprvé a u mě poprvé. Našla jsme toto Safari ve Dvoře a zaujala mne nabídka. Máme zamluvené 2 noci v jejich půjčeném stanu s polopenzí (snídaně a večeře).
Co mne zajímá je, co si mám všechno vzít? Karimatka a spacák je mi jasný, ale co dál? Také nevím, kde mám ve stanu uchvat třeba léky? Vařit si asi nebudeme, když máme polopenzi… Hrozně se těším, ale nevím, co mám nabalit?
Díky zá pomoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario