Sama doma - strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
14.12.17 06:21

Na me nekdo tukal vcera v 10, spletl si cislo baraku…jako vydesena v ten moment jsem byla, neohlasene navstevy k nam nechodi, uz vubec pozde vecer a ja sama doma s ditetem…ale prijde mi, ze panikaris trochu moc :think: Mas nejaky duvod byt takhle uzkostna? Nejaky spatny zazitek? Vykradli vas nekdy nebo neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
14.12.17 06:43

Ten „facepalm“ smajlík tady fakt chybí. No snad ti policajti nechyběli někde jinde. :roll:

• Citovat
  • Upravit
40402
14.12.17 06:48
@Anonymní píše:
Ahoj holky,v pondělí na mě někdo v půlnoci tukal a od te doby se bojím sama doma. Volala nsem policii, přijeli celkem hned ale stejně jsem se klepala ještě 2h potom. Soused to nebyl a nenapada mě nic jiného než ze někdo zkoušel zda jsem doma. Mám hrůzu usnout. Soused bydlí přes chodbu a dal mi na sebe číslo ať kdykoliv volám. Policie přijela za 5 min. Ke dveřím jsem dala stafle které spadnou když někdo otevře takže by mě to mělo probudit. Ale stejně mám panický strach a porad přemýšlím kdo nám mě tukal :-( Kez by to byl třeba jiný soused fo si spletl patro ale tomu moč nevěřím :-(

Ke mně se už dvakrát dobýval tukáním a i klíčema ožralý soused, co si spletl tři patra.
Kdyby to byl nějakej fešák, tak bych ho pozvala dál, vypadá ale hrozně, tak ho odesílám k manželce.
Policii bych kvůli tukání fakt nevolala, to by v našem věžáku, kde pořád někdo bloudí, museli přespávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
14.12.17 06:52

Ja bydlim sama a to, ze nekdo v noci a i pres den zvoni je celkem bezna vec. Pokud to neni nekdo ohlasenej nebo necekam postu, vetsinou si jen reknu jdi do pr.. a nejak me to nevzrusuje. Tukani se mi jeste teda nestalo, mame tu dverma oddelenou chodbu verejnou s vytahama od chodby s bytama. To uz bych mozna malinko zpozornela, vecer se zamykam na retizek. I kdyz muj pes by asi vzbudil svym stekotem cely patro, kdyz zvoni zvonek nebo slysi sramot na chodbe, steka jak prastena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
14.12.17 07:37

Doporucuju poridit si psisko, ja se takhle v noci taky casto bala az zbytecne moc a mela problem kvuli tomu usnout, ale od te doby, co mame psa, tak mam pohodu, protoze me vzdycky upozorni na neco neobvykleho - ani nemusi stekat, jenom se v noci vzbudi, vstane, jde zkontrolovat ke dverim, pokud nekoho slysi na chodbe, pripadne u toho trochu vrci a kdyz zjisti, ze zvuk se ke dverim neblizi, tak se vrati spat… pokud by tam byl clovek a jeste k tomu cizi, tak zacne dost stekat

a taky by ses mela nejak vnitrne vyklidnit, treba zacit chodit na jogu nebo tak neco, to muze pomoct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
14.12.17 07:39

Být tebou jsem na tom stejně, může to být soused, opilec, blbý opilec, ale nikdy nikdo neví. 6e jsi zavolala proč ne, od toho jsou aby případně chránily. My jsme z vesnice takže taky noci sama moc nemám v lásce, kor když před nějakou dobvou vykradkli sousedy kteří spaly ve vedlejší místnosti. Měj furt tel po ruce, zamykej pořádně a jestli se cítíš bezpečně díky zábranám dej jich kolik chceš. A hlavně neboj je to čerstvý zážitek, pár nocí v klidu a zase bude dobře :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
14.12.17 07:42
@honeybunn píše:
Doporucuju poridit si psisko, ja se takhle v noci taky casto bala az zbytecne moc a mela problem kvuli tomu usnout, ale od te doby, co mame psa, tak mam pohodu, protoze me vzdycky upozorni na neco neobvykleho - ani nemusi stekat, jenom se v noci vzbudi, vstane, jde zkontrolovat ke dverim, pokud nekoho slysi na chodbe, pripadne u toho trochu vrci a kdyz zjisti, ze zvuk se ke dverim neblizi, tak se vrati spat… pokud by tam byl clovek a jeste k tomu cizi, tak zacne dost stekata taky by ses mela nejak vnitrne vyklidnit, treba zacit chodit na jogu nebo tak neco, to muze pomoct :mrgreen:

pejsek je fajn nápad, taky jsem měla když jsem bydlela ještě u rodičů a Beša byla naučená že když šel kolem dvěří někdo ze sousedů jen přišla k těm dveřím začichala a šla dál ale pokud šla k sousedům návštěva což pachy neznala už štěkala a to jsme věděli že jde někdo kdo tam nepatří, pak jen kuk přes kukátko a byl klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
14.12.17 08:04

Ty nemáš kukátko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.17 08:15
@Anonymní píše:
Ahoj holky,v pondělí na mě někdo v půlnoci tukal a od te doby se bojím sama doma. Volala nsem policii, přijeli celkem hned ale stejně jsem se klepala ještě 2h potom. Soused to nebyl a nenapada mě nic jiného než ze někdo zkoušel zda jsem doma. Mám hrůzu usnout. Soused bydlí přes chodbu a dal mi na sebe číslo ať kdykoliv volám. Policie přijela za 5 min. Ke dveřím jsem dala stafle které spadnou když někdo otevře takže by mě to mělo probudit. Ale stejně mám panický strach a porad přemýšlím kdo nám mě tukal :-( Kez by to byl třeba jiný soused fo si spletl patro ale tomu moč nevěřím :-(
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: promiň, ale kvůli klepání? To bys měla být u nás, necelý měsíc zpět sem vlítlo na souseda komando, to byla teprva mela :mrgreen: bydlí ve vedlejším vchodu, ale to byly rány, jak když se k nám snaží někdo dostat.. nešil, neplaš, tak někdo ťukal, no.. pokud nejsi na samotě u lesa, tak jsi v pohodě..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.17 08:19
@sladke-mameni píše:
Ty nemáš kukátko? :think:

my ho třeba nemáme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
14.12.17 08:47

Nám ho jednou v noci ukradli, ale už máme nové. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
14.12.17 08:55

Bydlim tak, že mám hned vedle vchodových dveří výtah. Čas od času se stane, že se unavený soused netrefí a bouchne i nám do dveří. Nebo že si někdo v noci splete zvonek. Kdybych kvůli tomu měla pokaždé volat PČR tak mě zavřou do blázince :mrgreen:
Tohle vůbec neřeším,… V noci spím a hotovo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
14.12.17 09:37

Taky na nás minule někdo ťukal asi v 23:30. Byla to nějaká holčina, co hledala nějaké Radka :lol:. Asi bych z nějakého ťukání trauma neměla, se někdo spletl. Proč ses nekoukla třeba kukátkem, kdo klepe? Bys teď byla v klidu a nedosazovala si hrůzostrašné scénáře, že to byl zloděj. Hlavně jestli jsi na to klepání nereagovala, tak by ten zloděj se k vám asi vloupal ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14918
14.12.17 11:19

Pořiď si psa. I malý pes na klepání dokáže předvést velké divadlo :lol:. Jinak se přiznám, že mě nenapadlo, že někdo může mít dveře bez kukátka a volat na klepot policii a to jsem taky strašpytel. Třeba to byl nějaký soused z jiného patra a potřeboval s něčím pomoci. Já jednou o půlnoci zvonila na sousedku, protože ten den doma nikdo nebyl a mi nešly zezdola otevřít dveře, tak mě došla pustit a policajty na mě nevolala teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
14.12.17 11:25

Asi bych se taky dost bála. Ale policii? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová