Sama doma - strach

Anonymní
13.12.17 23:20

Sama doma - strach

Ahoj holky,

v pondělí na mě někdo v půlnoci tukal a od te doby se bojím sama doma. Volala nsem policii, přijeli celkem hned ale stejně jsem se klepala ještě 2h potom. Soused to nebyl a nenapada mě nic jiného než ze někdo zkoušel zda jsem doma. Mám hrůzu usnout. Soused bydlí přes chodbu a dal mi na sebe číslo ať kdykoliv volám. Policie přijela za 5 min. Ke dveřím jsem dala stafle které spadnou když někdo otevře takže by mě to mělo probudit. Ale stejně mám panický strach a porad přemýšlím kdo nám mě tukal :-( Kez by to byl třeba jiný soused fo si spletl patro ale tomu moč nevěřím :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2474
13.12.17 23:28

Nám se do bytu celkem pravidelně dobýval soused, kterej když se ožral, tak si pletl patra :mrgreen: ale celkem se divím, že policie přijela k ničemu :think: když kolikrát nepřijdou i když se opravdu něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
13.12.17 23:33

To jako myslíš vážně, že k vůli zaklepání voláš policii? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.17 23:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky,v pondělí na mě někdo v půlnoci tukal a od te doby se bojím sama doma. Volala nsem policii, přijeli celkem hned ale stejně jsem se klepala ještě 2h potom. Soused to nebyl a nenapada mě nic jiného než ze někdo zkoušel zda jsem doma. Mám hrůzu usnout. Soused bydlí přes chodbu a dal mi na sebe číslo ať kdykoliv volám. Policie přijela za 5 min. Ke dveřím jsem dala stafle které spadnou když někdo otevře takže by mě to mělo probudit. Ale stejně mám panický strach a porad přemýšlím kdo nám mě tukal :-( Kez by to byl třeba jiný soused fo si spletl patro ale tomu moč nevěřím :-(

Vim jak Ti je ja se bojim porad kdyz muz jde na nocni. Bydlim na prizemi a okolo baraku nemame jeste plot(porad). Planujeme se prestehovat ale zatim nas nic neoslovilo. Uz aby to bylo.

• Citovat
  • Upravit
335
13.12.17 23:44

Hele na mě někdo takhle v noci někdo zvonil :nevim: podle mě může jít o ožralce co se vrací nad ránem… zloději vykradli babičku když si byli jisti že nikdo není doma, podle mě rozhodně nechodí a neklepou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.17 23:49

A proč bych nevolala policii když na mě v noci v horním patře nebo tuka? A vím ze soused to není a opilec asi taky ne, proč b lezl nahoru. Policajti řekli ze to je naprosto v pořádku ze jsem volala.

• Citovat
  • Upravit
3821
13.12.17 23:55

Volat policii kvuli tukani? Tak to by me opravdu nenapadlo a proc jako prijeli? Co vysetrovali? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8485
13.12.17 23:56
@Anonymní píše:
A proč bych nevolala policii když na mě v noci v horním patře nebo tuka? A vím ze soused to není a opilec asi taky ne, proč b lezl nahoru. Policajti řekli ze to je naprosto v pořádku ze jsem volala.

Take myslim, ze to byl spis omyl. Kdybych byla zlodej, nebudu o pulnoci tukat. To by pravdepodobne nikoho neprobudilo. Spis bych treba zazvonila po devate vecer. Tukani o pulnoci proste nedava smysl.

Ale jinak ano, take bych se bala. I kdyz duvod pravdepodobne neni. Jsem rada, ze mame bezpecnostni dvere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
14.12.17 00:03

Nam takhle jednou někdo klepal na balkonové dveře…nalem jsem si kakla do gatí…delali nam fasadu a menili okna, bylo tam leseni, soused o patro vys si zapomněl klice a myslel si, ze je doma…jinak te chápu, doma sama mam strach uz od dětství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
14.12.17 00:39

Mě napadlo, že si udělali srandu nějaká děcka. My máme na dveřích takový ten řetízek.. Zkus pořešit s manželem/přítelem nějaké bezpečnostní opatření :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
14.12.17 00:45
@mapu píše:
Nam takhle jednou někdo klepal na balkonové dveře…nalem jsem si kakla do gatí…delali nam fasadu a menili okna, bylo tam leseni, soused o patro vys si zapomněl klice a myslel si, ze je doma…jinak te chápu, doma sama mam strach uz od dětství..

Ty vado, by me asi je*lo, kdyby mi nekdo zatukal na balkonove dvere 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
14.12.17 01:06
@DakotaAdams píše:
Mě napadlo, že si udělali srandu nějaká děcka. My máme na dveřích takový ten řetízek.. Zkus pořešit s manželem/přítelem nějaké bezpečnostní opatření :-) :hug:

v noci bych neotevřela ani přes řetízek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
14.12.17 06:03

Kvůli tukani bych pčr nevolala, ale je fakt, že já se až tak snadno nevydesim.. Tak si pořiďte bezpečnostní dveře. Když si pořídís kvalitní nikdo se tam jen tak nedostane. A než by se tam probojoval budeš už dávno vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
14.12.17 06:13

Nebo si na dveře pořiďte kukátko, nám se jednu dobu taky stávalo, že někdo v noci ťuknul na dveře, nakonec se z toho vyklubal netopýr co zaletěl do paneláku a jak bylo uvnitř teplo tak tu poletoval místo aby chrápal. Bylo to loni na podzim. Ale dobrý proti strachu je mít psy, ti moji, kdyby se někdo pokoušel dostat do bytu, by vzburcovali celý sídliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.17 06:21

Mamce se tohle stalo taky nedavno. V noci na chodbe neco slysela a rikala ze uz je to nekolikatou noc a ze se uz dost boji a tak se rozhodla zavolat polici, protoze zjistila v noci, ze ji na patre za dverma unikoveho vchodu chrape sfetovana baba a chlap. Policajti rikali mamce, ze je dobre, ze zavolala. Samozrejme byla hotova uplne a bala se. Byl to panelovy dum o 12ti patrech, takze je naprosto v poradku, ze si tu policii zavolala, protoze to mohl byt taky treba nejaky bezdomovec.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová